ایستگاههای پمپاژ آبادان و خرمشهر توسط منطقه آزاد اروند بهسازی شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا موعود شمخانی روز یکشنبه در نشست خبری بیان کرد: مشکل اساسی در شهرهای آبادان و خرمشهر فاضلاب است که رفع آن در اولویت برنامه معاونت فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند است. وی افزود: ۲۸ درصد شبکه فاضلاب مناطق مختلف
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا موعود شمخانی روز یکشنبه در نشست خبری بیان کرد: مشکل اساسی در شهرهای آبادان و خرمشهر فاضلاب است که رفع آن در اولویت برنامه معاونت فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند است.
وی افزود: ۲۸ درصد شبکه فاضلاب مناطق مختلف آبادان مانند امیرآباد، ذوالفقاری، طویشه و دهکده بریم در ۲۰ ماهه گذشته احداث، و اتصالات آن انجام شده است و در خرمشهر نیز طرح اصلاح شبکه فاضلاب در مناطق صرحانیه، کوی کارمندان و کوی بهروز در حال انجام است.
شمخانی بیان کرد:در سال ۹۶ تفاهم نامهای با شهرداری آبادان منعقد شد تا برای بهسازی و احداث معابر سالانه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان منطقه آزاد اروند دریافت کنند ولی پس از گذشت ۲ سال اقدام مناسبی صورت نگرفت و اعتبارات بازگشت خورد.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: این سازمان برای بهسازی و احداث معابر در آبادان اقدام به عقد تفاهم نامه با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا کرد و این قرارگاه نیز پیش از عقد قرارداد عملیات اجرایی خود را در آبادان آغاز کرد.
وی بیان کرد: سه ماه از اجرای احداث و بهسازی معابر توسط قرارگاه خاتم الانبیا گذشته و به پیشرفت قابل توجهی نیز رسیده و این درحالیست که هنوز قراردادی به آنها ابلاغ نشده است.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا برای اجرای بهسازی و احداث معابر در خرمشهر گفت: این قرارداد برای ساماندهی معابر خرمشهر بسته ، و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز خواهد شد.
شمخانی در ادامه با اشاره به افتتاح سالن اروند فرودگاه آبادان افزود: عملیات اجرایی این سالن ۲ سال و نیم با اعتبار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال انجام شد و اکنون آبادان دارای فرودگاهی نوین است که تا ۲۵ سال آینده امکان سرویس دهی به مردم منطقه را دارد.
وی درباره حصار منطقه آزاد اروند نیز گفت: این حصار براساس نقشه و طراحی گمرک کشور احداث شد ولی پس از سیل پارسال قطعات بتنی که برای دیوار جانمایی شده بود از بین رفت. ویرانههای حصار منطقه آزاد اروند هرچند جزو داراییها و بیتالمال است اما پس از تخریب بر اثر سیل به دلیل هزینه بالا(۱۰ میلیارد ریال)، ارزش جمعآوری نداشت چرا که هزینه جمعآوری قطعات حصار تخریب شده بیش از ارزش آنها بود.
وی با اشاره به این مهم که حصار شامل دیوار و جاده است که ایجاد شده افزود:در جریان سیل پارسال و با تصمیم شورای تامین در خصوص انفجار جاده برای جلوگیری از ورود سیلاب به منطقه، بخشی از این دیوار تخریب شد که هزینه ساخت مجدد آن ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
شمخانی همچنین بیان کرد: امسال چهار هزار میلیارد ریال اعتبار عمرانی در منطقه آزاد اروند تصویب شد که به دلیل مشکلات درآمدی هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال آن تاکنون محقق شده است.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است که در محل تلاقی ۲ رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه همجوار با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰