تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 بهمن 1399 - 5:43
کد خبر : 89615

سهم لرستان در بودجه ۱۴۰۰ مناطق محروم ۲۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است

سهم لرستان در بودجه ۱۴۰۰ مناطق محروم ۲۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد سمانه حسن پور شامگاه چهارشنبه درنشست خبری مجازی  با اصحاب رسانه با اشاره به کسری اعتبارات بودجه جاری  استان  اظهار داشت: در لایحه سال ۹۹ که سال ۹۸ پیگیر ارقام آن بودیم

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد سمانه حسن پور شامگاه چهارشنبه درنشست خبری مجازی  با اصحاب رسانه با اشاره به کسری اعتبارات بودجه جاری  استان  اظهار داشت: در لایحه سال ۹۹ که سال ۹۸ پیگیر ارقام آن بودیم رشد اعتبارات هزینه‌ای مناسبی بود و رتبه ششم  اعتبارات کشور را داشتیم اما سراسر کشور با موضوع افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در انتهای اسفند ۹۸که بار مالی آن در بودجه پیش بینی نشده بود مواجه شد و از محل صرفه جویی اعتبارات هزینه جاری دستگاه‌ها توسط سازمان برنامه‌ریزی و بودجه صادر شد.

وی افزود: افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در انتهای سال ۹۸ همه استان‌های کشور را با کسری بودجه مواجه کرد و این رقم کسری در استان لرستان بیش از ۸۰ میلیارد تومان است که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده برای جبران این کسری به استان‌ها، سازمان برنامه‌ریزی بودجه با انعقاد تفاهم نامه با سازمان امور مالیاتی چنانچه تحقق درآمدها بالاتر از ۹۵ درصد باشد کسری حقوق و تخصیص آن به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان لرستان با اشاره به اعتبارات جاری دستگاه‌های استان در لایحه ۱۴۰۰ عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده اعتبارات  استان لرستان در بودجه ۱۴۰۰ رشد بسیار خوبی داردو در اعتبارات جاری ۶۶ درصد رشد داشته‌ایم.

وی بیان کرد: اعتبارات عمرانی استان لرستان در سال ۹۹ حدود ۹۶۰ میلیاردتومان است که در مقایسه با سال گذشته ۴۴ درصد رشد داشته است و همچنین ۸۳۶ میلیارد تومان اعتبارات پروژه‌های  ملی را داریم و همچنین  جهت اعتبارات ردیف‌های متفرقه‌ای که تاکنون ۲۴۰ میلیارد تومان  به استان ابلاغ و در بخش‌های زیرساختی برای حوزه‌های فرهنگی، زیربنایی و اقتصادی هزینه می‌شود و بیشترین سهم مربوط به امور اقتصادی با ۳۲۵ میلیارد تومان اختصاص دارد.

حسن پور گفت: اعتبارات عمرانی استان لرستان در سال ۹۹ بین هزار و ۷۸ پروژه ملی و استانی توزیع شده است که از این تعداد ۶۹ پروژه ملی و هزار و ۹ پروژه استانی است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: یارانه ‌”دارو” در بودجه ۱۴۰۰ حفظ شد/ تخصیص ۲۰۵ میلیارد دلار ارز به بخش دارو و تجهیزات پزشکی‌‌جزئیات محل تامین منابع افزایش یارانه‌های نقدی در بودجهنایب رئیس مجلس: بودجه بهداشت و درمان در کمیسیون تلفیق ۲ برابر شد

رویکرد لرستان در ۱۴۰۰ اتمام پروژه‌های نیمه تمام است

وی تصریح کرد: طی سال‌های اخیر با توجه به شرایط بحرانی  اقتصادی کشور به دلیل تحریم‌های ظالمانه و سیل سال گذشته استان و اکنون نیز شیوع کرونا سبب شده در سال‌های  اخیر در برخی برنامه‌ها و منابع اعتباری  تخصیص کمتر از ۱۰ درصد نیز داشته باشیم و  با توجه به تعداد پروژه‌های نیمه تمام استان این تخصیص کافی نیست در همین راستا سال ۹۸  تصمیم گرفتیم به سمت اتمام پروژه‌های با پیشرفت  فیزیکی بالا برویم و سال ۱۴۰۰ نیز همچین رویکردی داریم.

رئیس سازمان برنامه ریزی و بودجه استان لرستان خاطر نشان کرد: با توجه به پیگیری‌های انجام شده از طرف مجموعه استان در سطوح مختلف دولت و نمایندگان مجلس در مراحل مختلف تهیه بودجه در سطح وزارتخانه‌ها و سازمان  برنامه‌ریزی و بودجه کشور منجر به رشد  81.8 درصد اعتبارات استانی رتبه ۱۱کشور، اعتبارات هزینه‌ای با رشد  66 درصد رتبه دهم و همچنین اعتبارات عمرانی پیوست یک  44 درصد رشد داشته‌ایم.

وی اظهار داشت: با توجه  به اینکه در لایحه ۱۴۰۰ حدود رشد اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای ۱۸.۲ درصد بود اینکه استان لرستان  در پیوست شماره یک ۴۴ درصد رشد اعتبار داشته نشان دهنده رشد مناسبی است ولی به طور یقین این رشد اعتباری با توجه به تورم نمی‌تواند پاسخگوی اتمام پروژه‌های نیمه تمام استان باشد در همین راستا باید در شیوه‌های مختلف در راستا کسب اعتبارات بیشتر و تامین مالی پروژه‌ها بتوانیم جهت اتمام پروژه‌های نیمه تمام استان اقدام کنیم.

در بودجه ۱۴۰۰ در هیچ حوزه‌ای با کاهش اعتبارات مواجه نیستیم

حسن پور افزود: با توجه به اینکه  در استان اعتبارات ۱۴۰۰ رشد خیلی خوبی داشته‌ایم خوشبختانه در هیچ  حوزه‌ای با کاهش اعتبارات مواجه نیستیم و سال ۱۴۰۰ رویکردمان مدیریت منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام است.

رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان لرستان در رابطه با نگاه ویژه دولت به استان‌های محروم در لایحه بودجه ۱۴۰۰ عنوان کرد: در قوانین بودجه سنواتی دو مدل اعتبار متوازن از امکانات کشور و اعتبارات دو سوم از سه درصد حاصل از فروش نفت و گاز  مربوط به مناطق محروم داریم که  سازمان برنامه‌ریزی و بودجه بر اساس شاخص‌های مشخص توسط سازمان برنامه‌ریزی و بودجه بین استان‌ها توزیع می‌شود که سهم استان لرستان از این دو منبع در لایحه ۱۴۰۰ از دو سوم سه درصد نفت و گاز ۲۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است که معادل ۴ درصد اعتبارات در سطح کشور است.

وی بیان کرد: سهم استان لرستان از اعتبارات توازن ملی استانی در لایحه ۱۴۰۰ هزار و ۲۲۴ میلیارد تومان است که در مقایسه با سال ۹۹ رشد بسیار خوبی داشته و رتبه نهم کشور را در این  اعتبارات داریم.

حسن پور در رابطه با اعتبارات فرهنگی و مذهبی استان گفت: فصل فرهنگ و هنر سال ۹۸ حدود ۴۲ میلیارد و نیم اعتبار داشته و امسال ۴۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون بوده است، طی دو سال  گذشته به کتابخانه مرکزی خرم‌آباد  9 میلیارد  تومان اعتبار  تزریق شده است.

وی در رابطه با اعتبارات فصل بهداشت و درمان استان تصریح کرد: اعتبارات حوزه بهداشت و درمان در لایحه سال ۹۹ قبل از کرونا با رقم ۱۵ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان  تصویب شده بود که امسال از محل نفت و سرمایه استانی این رقم  نسبت به  رقم مشابه سال ۹۹ برای سال ۱۴۰۰ حدود ۱۸۰ درصد رشد داشته و به طور یقین از محل اعتبارات توازن نیز به حوزه بهداشت و درمان توجه ویژه‌تری می‌شود.

رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان لرستان خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده مجوز استخدام ۷۲۹ نفر در رشته‌های مختلف حوزه درمان و ۹۶ نفر بهورز برای استان لرستان صادر شده که مراحل ثبت نام این متقاضیان از طریق سازمان سنجش کشور در حال انجام است.

تکمیل پروژه جاده قدیم خرم‌آباد پلدختر نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد تومان است 

وی در رابطه با بهسازی مسیر قدیم خرم‌آباد- پلدختر اظهار داشت: بهسازی مسیر قدیم خرم‌آباد- پلدختر از پروژه‌هایی بود که از سیل ۹۸ دچار آسیب جدی شد و قبلا از مسیر چهار خطه‌های استان نیز اعتبار داشت که پس از سیل به دنبال اعتبارات خاص برای این پروژه هستیم و جهت  اتمام آن  بالغ بر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد در همین راستا تلاش می‌کنیم به کمک ماده ۵۶ و کمک یکی از بانک‌های عامل این پروژه را به اتمام برسانیم.

حسن پور با اشاره به برنامه‌های جهش تولید در استان افزود: در راستای  برنامه‌های جهش تولید استان ۲۰۶ پروژه به  دبیرخانه رسید که بر اساس چارچوب‌های سازمان برنامه و بودجه کشور به ۹۰ پروژه غربال و برای کشور ارسال شد که از این تعداد در نهایت ۵۶ پروژه با ۲۲۴ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، ۵۳ میلیارد تومان یارانه تسهیلات و مابقی منابع از طریق منابع داخلی بانک‌ها و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی  تصویب شد.

رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان لرستان عنوان کرد: تاکنون در مجموع برای ۵۶ پروژه جهش تولید استان ۳۵۰ میلیارد تومان برای استان هزینه شده است و تاکنون ۹ پروژه از این تعداد به سرانجام رسیده است و تعداد محدودی از این پروژه‌ها ممکن است به دلیل عدم تمایل سرمایه‌گذار به سرانجام نرسند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد