تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 دی 1399 - 11:28
کد خبر : 85633

طرح گاز رسانی به شهرک‌های صنعتی قم ۵۰ درصد پیشرفت دارد

طرح گاز رسانی به شهرک‌های صنعتی قم ۵۰ درصد پیشرفت دارد

علیرضا نصیری روز پنجشنبه در دهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در تالار کرامت استانداری قم با بیان اینکه طرح فوق باید تا پایان آذرماه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی پیدا می کرد در تبیین علت تحقق نیافتن این موضوع خاطرنشان کرد: افزایش و نوسان شدید قیمت لوازم، شامل لوله و تجهیزات و همچنین استقبال محدود مناقصه گران

علیرضا نصیری روز پنجشنبه در دهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در تالار کرامت استانداری قم با بیان اینکه طرح فوق باید تا پایان آذرماه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی پیدا می کرد در تبیین علت تحقق نیافتن این موضوع خاطرنشان کرد: افزایش و نوسان شدید قیمت لوازم، شامل لوله و تجهیزات و همچنین استقبال محدود مناقصه گران برای شرکت در مناقصه های خرید لوله و تجهیزات از جمله آن می‌باشد.

وی افزود: بخشی از لوله و تجهیزات خریداری شده و سایر تجهیزات نیز هنوز خریداری نشده که هزینه مورد نیاز برای انجام این کار ۴۳۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی یاد آور شد: برآورد اولیه اعتبار برای این طرح که با هدف افزایش ظرفیت گاز در این شهرک ها به اجرا گذاشته شده ۵۷۰ میلیارد ریال بوده ولی پیش بینی می شود به هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشته باشد.

مدیرعامل شرکت گاز قم همچنین با تاکید بر اینکه برای شهرک های صنعتی قم یک ظرفیت فوق العاده ای ایجاد می کنیم که برای ۲۰ سال آینده کفایت خواهد کرد گفت: بر اساس سیاست های استان زیرساخت را ایجاد می کنیم، تعهد ما در شهرک های محمود آباد و شکوهیه حدود ۵۲۰ میلیارد ریال بوده که الان یکهزار  میلیارد ریال در آنجا هزینه کردیم و برغم آنکه بهره برداری نشده ولی بستر فراهم شده است.

وی افزود: طرح های گاز رسانی به گونه ای بود که باید تجهیزات را در اختیار پیمانکار می گذاشتیم اما با این نوسانات اقتصادی اگر این کار را می کردیم دچار مشکل می شدیم از این رو تدبیر نموده و با مجوزی که از هیات مدیره شرکت گاز گرفتیم اقلام طرح را تهیه کردیم و هم اکنون نیز در انتظار گرفتن یک پیمانکار هستیم تا در نیمه نخست سال آینده طرح را به بهره برداری واقعی برسانیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه با اشاره به برخی از طرح های امسال اقتصاد مقاومتی قم در بخش کشاورزی گفت: احداث شهرک پرورش ماهیان زینتی به ظرفیت ۲۰ میلیون قطعه یکی از این طرح هاست.

عباس پورمیدانی فرصت اجرای این طرح را تا سال ۱۴۰۱ دانست و افزود: مشکل اساسی این طرح این است که شخصی با گرفتن سند تک برگ برای زمینی که این طرح در آن قرار گرفته خود را شریک دولت کرده است.

وی گفت: به همین علت این شخص برای صدور سند مالکیت رضایت نمی دهد و طرح دچار وقفه است، این مشکل بعد از گذشت چند سال همچنان حل نشده و چشم اندازی نیز دیده نمی شود.

وی بیان کرد: برای حل این معضل از اراضی ملی مکانی را انتخاب نموده تا این طرح را به آنجا منتقل کنیم و چاه آبی را نیز تعریف کردیم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد