تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1399 - 8:06
کد خبر : 80330

همرزم شهید سلیمانی: فرهنگ اقتصاد مقاومتیِ حاج قاسم نهادینه شود

همرزم شهید سلیمانی: فرهنگ اقتصاد مقاومتیِ حاج قاسم نهادینه شود

محمدصادق امیرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین حضور حاج قاسم در دفاع مقدس و عملیات کرخه نور سال ۵۹ بود، وی با یک گروهان نیرو یا یک گردان منفی که نخستین گروه‌های اعزامی از کرمان بودند در جبهه کرخه نور حضور پیدا کرد و اولین جایی هم که

محمدصادق امیرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین حضور حاج قاسم در دفاع مقدس و عملیات کرخه نور سال ۵۹ بود، وی با یک گروهان نیرو یا یک گردان منفی که نخستین گروه‌های اعزامی از کرمان بودند در جبهه کرخه نور حضور پیدا کرد و اولین جایی هم که به درجه جانبازی نائل شد در همین عملیات بود.

وی تصریح کرد: فلسفه حضور حاج قاسم از ابتدا تا پایان هشت سال دفاع مقدس از همین عملیات کرخه نور آغاز شد و تا قطعنامه ۵۹۸ ادامه یافت، یعنی شهید سلیمانی با یک گروهان در سال ۵۹ به میدان نبرد رفت و آن گروهان به تیپ و بعد به لشکر و در نهایت به سپاه تبدیل شد.

همرزم شهید سلیمانی بیان داشت: حاج قاسم با یکصد نیرو وارد جنگ شد و طبق آمار و اطلاعاتی که ثبت شده است، بیش از ۱۸۲ هزار نیروی رزمنده تحت فرماندهی این شهید بزرگ رزمیدند و از نوامیس و سرزمین اسلام و ایران اسلامی دفاع کردند. و جالب اینکه بدانید حاج قاسم در همه عملیات‌ها خط شکن و خط نگهدار بود.

وی با اشاره به توجه ویژه شهید سلیمانی به خانواده‌ها و فرزندان شهدا اظهار داشت: این شهید بزرگوار با همه خانواده‌های هشت هزار و ۵۰۰ شهیدی که از این سه استان کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به درجه رفیع شهادت نائل شدند ارتباط معنوی و فردی داشت، یعنی خود فرد حاج قاسم با خانواده شهدا ارتباط داشت و به آن‌ها سر می‌زد و احوالپرسی می‌کرد یا با واسطه، یا خودش شخصا جویای احوالات این بزرگواران بود.

امیرزاده ادامه داد: لحظه‌ای نبود که غفلت کند از اینکه دختر شهید یا پسر شهید در چه وضعیتی به سر می‌برند و این خیلی مهم بود.

وی گفت: سردار سلیمانی در هشت سال دفاع مقدس که درگیر با دشمن خارجی بود در شرق کشور هم فرماندهی سپاه‌های استان کرمان و سیستان و بلوچستان و هرمزگان را هم برعهده داشت، چون ناامنی‌هایی در این مناطق ایجاد شده بود و افرادی امنیت اجتماعی و شغلی مردم را هدف گرفته بودند.

وی افزود: بعد از دفاع مقدس هم فرصتی فراهم شد که بنا به دستور فرماندهی کل قوا و فرمانده کل سپاه پاسداران که ماموریت تامین امنیت شرق کشور به ایشان وگذار و قرارگاه قدس در این منطقه از کشور راه‌اندازی شد.

همرزم سردار شهید سلیمانی بیان داشت: ابتدای حضور حاج قاسم در امنیت شرق کشور ۱۱۸ گروه اشرار مسلح در منطقه بودند و توانمندی هر گروه از سه نفر مسلح تا ۴۵ نفر بود و این نفرات، به سلاح‌های نیمه سنگین مثل کاتیوشا و خمپاره، تیربار و دوشیکا مجهز بودند و درواقع مدرن‌ترین بیسیم‌ها و خودرواهی کویرنوردی را در اختیار داشتند.

وی با بیان اینکه در آن سال‌ها (دهه ۷۰) اشرار ناامنی زیادی در شرق کشور ایجاد کرده بودند بیان داشت: آن‌ها تا قلب کشور ما ایجاد ناامنی کرده بودند و در همین شهر کرمان مقر هنگ ژاندارمری کرمان در سه راه سیلو را به رگبار بستند و بیشتر از چهار ساعت درگیری در شهر کرمان با هنگ ژاندارمری آن زمان داشتند.

امیرزاده اضافه کرد: در آن دوران از ساعت چهار بعد از ظهر به بعد در مسیرهای زاهدان و چابهار و از ماهانِ کرمان به بعد کسی تردد نمی‌کرد و درواقع شب‌ها در دست اشرار و روزها در دست بچه‌های ما بود.

وی ادامه داد: حاج قاسم با محوریت مردم و اینکه هیچ آسیبی به مردمی که به دلایلی همچون فقر فرهنگی و اقتصادی در دامن اشرار گرفتار شده بودند نرسد، به گونه ای حرکت کرد و امنیت فکری و ذهنی ایجاد کرد که خود اشرار تسلیم شدند و یک قطره خون از کسی ریخته نشد. این فرهنگ حاج قاسم بود.

همرزم سردار شهید سلیمانی اظهار داشت: در عملیات «اورتین» یا منطقه شرق کرمان وقتی حاج قاسم می‌خواست روی گروه‌های مسلح اشرار عملیات انجام دهد، سران اشرار به ما پیغام دادند که ما هشت هزار نیروی مسلح داریم و اگر پایتان را به منطقه ما بگذارید، قتل عام می‌شوید.

وی افزود: اما سردار سلیمانی با فرستادن سه نفر پاسدار به عنوان پِیک در دل دشمن، پیغامی در حد ۲ جمله برای سران اشرار ارسال کرد، نخست آنکه بیایید با اسلحه‌هایتان تسلیم شوید در دامن اسلام و دوم آنکه اگر خواستید بروید، اسلحه‌های خود را همراهتان نبرید و اگر بردید، با شما به عنوان نیرویی که بر علیه نظام است برخورد می‌شود. و این شد که روز بعد بیش از یکهزار نفر از اشرار آمدند اسلحه‌های خود را تحویل دادند و تسلیم شدند.

وی تصریح کرد: اینجا بود که آن بحث اسلحه‌های غیرمجاز و راهزنی‌ها به اشتغالزایی تبدیل شد.

امیرزاده ادامه داد: حاج قاسم اسلحه اشرار را به بیل کشاورزی و تراکتور و کارخانه تبدیل کرد. فرهنگ اقتصاد مقاومتی حاج قاسم در مقابل دشمن و در منطقه شرق کشور نمود پیدا کرد و دشمن شکست خورد و شهید شوشتری این راه را ادامه داد و امروز سپاه پاسداران و نظام جمهوری اسلامی درخشان تر از هر روز به لطف خون حاج قاسم این مسیر ادامه پیدا می‌کند.

مسئول بازرسی تیپ شهید حاج یونس زنگی‌آبادی کرمان افزود: امروز همه آن اشرار مسلح، در دشت‌های پُر از نعمت خدادادی مشغول کشاورزی هستند و این فرهنگ حاج قاسم است.

وی به نقش تربیت‌یافتگان مکتب امام خمینی (ره) در ایجاد و تقویت جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: آن چیزی که ما به عنوان جبهه مقاومت از ان یاد می‌کنیم و افتخار همه مردم ایران است این بود که حاج قاسم در عراق و سوریه و لبنان و همه کشورهایی که مکتب سیدالشهداء جاری بود، نیروی نظامی نبُرد بلکه در آن کشورها با الهام از همان فرهنگ جهاد و شهادت، نیروسازی کرد و از جوانان خودشان نیرو ساخت.

۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ تاریخ شهادت سردار قاسم سلیمانی است. شهید سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از برجسته ترین مقام های رسمی نظامی ایران بود که به همراه ابو مهدی المهندس همرزم وفادارش به دست آمریکایی ها در خاک عراق به شهادت رسید.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد