از عوارص مصرف زیاد قارچ چه میدانید؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب ایرانی از قارچ با نامهای کماه و سماروغ، به عنوان یک خوردنی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است و باید از مصرف
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب ایرانی از قارچ با نامهای کماه و سماروغ، به عنوان یک خوردنی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است و باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.
او با اشاره به هضم دشوار قارچ افزود: مصرف این خوراکی برای افراد سالخورده، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به بیماریهای گوارشی مناسب نیست.
عسکر فراشاه ادامه داد: زیاده روی در مصرف قارچ نیز سبب غلظت خون شده و به ویژه برای مبتلایان به فشارخون میتواند آسیب رسان باشد.
متخصص طب سنتی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی، افراد با مشکل کبد چرب یا کویت روده و یا درد مفاصل و نقرص نیز باید از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰