آمارهاى تکان دهنده از طلاق در شمال تهران و اعتیاد کارگران/تخصیص بودجه براى مقابله با ایدز
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبى معاون امور اجتماعى و فرهنگى وزیر کشور در همایش روز جهانى ایدز که امروز برگزار شد، با اشاره به برنامه های دولت دوازدهم در زمینه ایدز گفت: هر پدیده اجتماعى باید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبى معاون امور اجتماعى و فرهنگى وزیر کشور در همایش روز جهانى ایدز که امروز برگزار شد، با اشاره به برنامه های دولت دوازدهم در زمینه ایدز گفت: هر پدیده اجتماعى باید اول پذیرفته شود و پیش از هر کارى علل به وجود آمدن آن را بشناسیم.
وى ادامه داد: رویکردهاى روانشناسى فردگرایانه تا جامعه شناسانه نسبت به پدیده هاى اجتماعى را باید مد نظر قرار دهیم توجه به این رویکرد به پیش بینى مداخلات کمک مى کند، البته رویکردها همه دلالیل پدیده اجتماعى را به درستى نشان نمى دهد .
معاون امور اجتماعى و فرهنگى وزارت کشور با اشاره به آمار بالاى طلاق در شمال تهران گفت: بیشتر افراد وقتى آمار طلاق را مى شنوند آن را به بیکارى و فقر و مشکلات اقتصادى ارتباط مى دهند، اما ما در وزارت کشور با بررسى ها و انجام مطالعاتى متوجه شدیم نرخ طلاق که در سراسر کشور ٢٣ درصد اعلام شده در شمال تهران در منطقه شمیران ۶٠ تا ۶٧ درصد است.
نرخ شیوع اعتیاد در جامعه عمومی کشور ۵.١ درصد است
مشاور وزیر کشور در ادامه به نرخ اعتیاد در کشور اشاره کرد و افزود: نرخ شیوع اعتیاد در جامعه عمومی کشور ۵.١ درصد است اما نرخ شیوع اعتیاد در جامعه کارگرى ٢٢ درصد است و نشان از تاثیر فقر بر ابتلاى آنها به اعتیاد دارد.
محبوبى عنوان کرد: از سال ٩٢ با شروع دولت یازدهم موظف شدیم گزارشى از وضعیت اجتماعى کشور به مقام معظم رهبرى داده شود و جلسه اى با حضور سران قوا تشکیل و گزارش آسیب هاى اجتماعى داده شد و تاکنون ۵ جلسه با حضور مقام معظم رهبرى و سران قوا و مسئولان برگزار و تصمیماتى گرفته شد و به اجماعى براى مداخله در زمینه حل مشکلات اجتماعى رسیدیم.
وى با بیان اینکه پنج آسیب از نظر مقام معظم رهبرى به عنوان اولویت آسیب هاى اجتماعى تعیین شده است، ادامه داد: مقام معظم رهبرى اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقى مانند ایدز، سکونت هاى غیر رسمى و حاشیه نشینی را پنج اولویت آسیب هاى اجتماعى عنوان کردند.
محبوبى نقش حمایت طلبى در پیشگیرى و مقابله با ایدز را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: وزارت کشور نقشى موثرى در حمایت طلبى در بالاترین سطح نظام در آسیب هاى اجتماعى فراهم کند و حتى بخشداران آسیب هاى اجتماعى را موضوع روزانه برنامه خود قلمداد مى کنند.
وى ادامه داد: به دنبال حمایت طلبى منابعى از دولت را براى آسیب هاى اجتماعى در نظر گرفتیم و آماده ایم با همکارى وزارت بهداشت منابعى را براى مقابله با ایدز اختصاص دهیم و امسال ٢٠٠ میلیارد تومان بودجه به این حوزه اختصاص دادیم.
معاون امور اجتماعى و فرهنگى وزارت کشور با بیان اینکه ایدز و سلامت جنسى یک تابو در کشور است، عنوان کرد: وزارت کشور تلاش کرد تا با مطالعه اى راهکارهایى یراى ارتقا سلامت جنسى تهیه کنیم و در حال تدوین سند سلامت اجتماعى هستیم و براى ارزیابى استاندار میزان مداخله آنها در برنامه هاى سلامت و ایدز است .
وى تصریح کرد: پرداختن به موضوع ایدز یک مسئولیت اجرایى بزرگ است و نباید منتظر آئین نامه و ابلاغ دستورالعمل باشیم و باید از ظرفیت سازمان هایى که در آن فعالیت مى کنیم، استفاده کنیم تا از بروز این آسیب اجتماعى جلوگیرى شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰