جایگاه علمی پزشکان شیرازی در عرصه بینالمللی
علی اکبر اسدی پویا در گفتوگو با خبرنگار فارس در شیراز با اشاره به اینکه امروزه ایران در حوزه تشخیص و درمان بیماریهای صرع جز کشورهای مطرح دنیا است اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسط اساتید امر، این توانایی وجود دارد که با تشخیص به موقع، ضمن کاهش زمان مانیتورینگ بیماران مبتلا به
علی اکبر اسدی پویا در گفتوگو با خبرنگار فارس در شیراز با اشاره به اینکه امروزه ایران در حوزه تشخیص و درمان بیماریهای صرع جز کشورهای مطرح دنیا است اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسط اساتید امر، این توانایی وجود دارد که با تشخیص به موقع، ضمن کاهش زمان مانیتورینگ بیماران مبتلا به تشنج، هزینههای اقتصادی درمان نیز به نحو قابل توجهی کاهش می یابد.
رییس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر نرم افزار تشخیص تشنج در بیماری صرع بر اساس هوش مصنوعی ساخته شده که ایده اولیه آن در بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز ارائه شده است، افزود: این طرح در مجامع بین المللی اجرا شده و پزشکان می توانند برای تشخیص و درمان به موقع صرع اقدام کنند که این امر مهم یکی از افتخارات جامعه پزشکی ما محسوب می شود.
اسدی پویا با اشاره به سابقه فعالیت بخش تشنج بیمارستان نمازی شیراز، گفت: از ۱۱ سال گذشته تاکنون، این بخش با برخورداری از تیمی مجرب از اساتید مختلف جراحی صرع، داخلی مغز و اعصاب همچنین روانپزشکی، به عنوان تنها مرکز فوق تخصصی جنوب کشور شناخته شده که مطابق با استاندارهای دنیا، جراحیهای موفقیت آمیزی در این مرکز انجام میشود.
وی مهمترین روش تشخیص این بیماری را تهیه نوار مغز کامپیوتری عنوان کرد و افزود: به دلیل فعالیت های بیمارستان نمازی در این زمینه، تعداد زیادی از بیماران مبتلا به صرع و تشنج عصبی به این مرکز مراجعه می کنند که پژوهشهای متعددی بر روی آنها صورت می گیرد.
اسدی پویا یادآور شد: به دلیل تحقیقات متعددی که در این زمینه انجام شده، و تلاش خوب پزشکان شیرازی امروزه نام دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان نماینده ایران، جزو برترین کشورهای دنیا قرار گرفته است و به لحاظ تعداد انتشارات در زمینه تشنج عصبی، در رتبه هفتم دنیا قرار داریم.
وی ادامه داد: همچنین از لحاظ انتشارات در این زمینه بعد از کشورهای انگلیس، آمریکا و استرالیا قرار داریم.
این پژوهشگر برتر کشوری اعلام کرد: استان فارس با جمعیت بیش از پنج میلیون نفری، حدود ۴۵ هزار بیمار مبتلا به صرع دارد که این بیماران با بهرهگیری از خدمات درمانی و جراحی در بیمارستان نمازی شیراز احتمال بهبودی دارند.
اسدی پویا افزود: از ۱۱ سال گذشته تاکنون در بیمارستان نمازی شیراز جراحی صرع انجام میشود، نوع درمان و تشخیص بیماری صرع در بیمارستان نمازی، مطابق با تمام استاندارهای علمی دنیا و با کمترین هزینه انجام میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مقایسه با آمارهای جراحی صرع بیمارستان نمازی با مراکز درمانی آمریکا گفت: تیم بخش تشنج این بیمارستان با وجود تمام مشکلات در سال گذشته حدود ٩٠ مورد جراحی صرع را انجام داد در حالی که در مراکز بزرگ درمانی آمریکا و اروپا ، سالانه ۴۰ مورد جراحی گزارش میشود.
گفتنی است اسدی پویا استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ۲۱۳ مقاله بین المللی جز دانشمندان برتر جهان قرار گرفت و امسال نیز به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری در زمینه علوم پزشکی معرفی شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰