تاریخ انتشار : یکشنبه 30 آذر 1399 - 8:52
کد خبر : 75991

اقدامات آموزش و پرورشیِ حمایت از کالای ایرانی

اقدامات آموزش و پرورشیِ حمایت از کالای ایرانی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی در اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی و هنری حمایت از کالای ایرانی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار و از شبکه شاد پخش شد با اشاره به اینکه در راستای تحقق فرمایشات رهبری و دغدغه های ایشان در حوزه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی در اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی و هنری حمایت از کالای ایرانی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار و از شبکه شاد پخش شد با اشاره به اینکه در راستای تحقق فرمایشات رهبری و دغدغه های ایشان در حوزه حمایت از کالای ایرانی و همچنین دغدغه هایی که دوستان ما در ستاد مبازه با قاچاق کالا و ارز داشتند بسته  کاملی را به منظور حمایت از کالای ایرانی در اداره کل فرهنگی و هنری طراحی کردیم گفت: بسته جامع و کاملی طراحی شد که جشنواره فرهنگی هنری، جزئی از آن بسته است.

وی با اشاره به طراحی منشور حمایت از کالای ایرانی گفت: یک چارچوب بزرگ و دائمی را تدوین و در قالب دو کارگروه در استان ها کار را آغاز کردیم و برنامه هایی با توجه به ۱۳ راهبرد و ۶۴ راهکار برای چهار جامعه مخاطب آماده شد.

کاظمی افزود: تا کنون ۷۰۰ نمایشگاه کالای ایرانی برگزار شده و هرساله به صورت نمادین به ویژه در حوزه لوازم التحریر برگزار می شود که البته امسال به علت کرونا محقق نشد، اما جزو برنامه های نهادینه شده و دائمی وزارتخانه است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به همکاری تشکل های دانش آموزی در پیشبرد این برنامه ها اشاره کرد و گفت: تشکل بسیج دانش آموزی ۴۰۰ هزار دانش آموز را به کارخانه های تولیدی برد و ۲۰۰۰ تولیدگر نیز در مدارس برای دانش آموزان سخنرانی کردند.

وی افزود: امسال تبلیغات در فضای مجازی به طور ویژه دنبال و کانال های ویژه ای نیز راه اندازی شد. از معاونین پرورشی استان ها می خواهم ارتباط خوبی با دبیران ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سطح استان ها برقرار و از ظرفیت های استانی بهره مند شوند.

کاظمی با بیان اینکه پایگاه های اوقات فراغت را به بحث حمایت از کالای ایرانی اختصاص دادیم اظهار کرد: دانش آموزان را به سمت تولید، آشنایی با کالای ایرانی و مصرف آنها هدایت کردیم. کار ما همین فرهنگ سازی و حمایت از کالای ایرانی و تببین نقشی است که در اشتغال زایی، رونق کسب و کار و عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دارد و از بهترین راهکارها برای پیشگیری از قاچاق کالا و ارز است. باید تلاش کنیم استفاده از کالای ایرانی به یک فرهنگ تبدیل شود.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، علی رمضانی مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش نیز با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام حمایت از کالای ایرانی از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش اولین نهادی بود که وارد این عرصه و جشنواره با استقبال دانش‌آموزان سراسر کشور روبه رو شد. استان‌های مرزی کشور بیش از دیگران در این جشنواره مشارکت کردند.

وی افزود: کشور ما کیلومترها مرز مشترک دارد و لازم است فرهنگ حمایت از تولیدات ایرانی بین دانش‌آموزان ایرانی نهادینه شود. خصوصا در دوره تحریم‌ها با حمایت از تولیدات ایرانی باید به خودکفایی و استقلال برسیم.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد