واکنش وزیر بهداشت به «هاریسون سوزی»
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا دکتر سعید نمکی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در زمینه استقرار پرونده الکترونیک سلامت به عنوان یکی از تکالیف قانونی و بر زمین مانده برنامه پنجم و ششم توسعه گفت: این
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا دکتر سعید نمکی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در زمینه استقرار پرونده الکترونیک سلامت به عنوان یکی از تکالیف قانونی و بر زمین مانده برنامه پنجم و ششم توسعه گفت: این پروژه هر روز در حال تکمیلتر شدن است. در عین حال باید از مدیریت سیلابهای اخیر نیز تشکر کنم چرا که کوچکترین همه گیری در این سیلابها نداشتیم. در سیلاب سیستان و بلوچستان نیز که سیلاب بسیار گسترده بود اما همکاران اورژانس ما حضور پیدا کردند و اجازه ندادند که مشکل جدی در این حوزه ایجاد شود که این دستاورد بسیار ارزشمندی در نظام ارائه خدمات بهداشتی محسوب میشود.
وی با اشاره به هاریسونسوزی یکی از مدعیان طب اسلامی گفت: بحث طب سنتی در آموزش پزشکی بسیار جدی است. مردم حق دارند در همه دنیا از قسمتهایی از طب مدرن به دلیل لاعلاج بودن برخی بیماریها ناامید شوند و به طب سنتی روی آورند اما در این بازار آشفته سوء استفاده هم می شود.
وزیر بهداشت افزود: هفته گذشته فردی کتاب هاریسون را به آتش کشید. حال برخی به من گفتند که چرا مداخله نکردی؟ من در پاسخ گفتم اگر وزیر بهداشت مملکت در کار یک جاهل مداخله کند آن کار بیشتر ارزش پیدا میکند. به نظر من قبل از وزیر بهداشت در حوزههای علمیه فریاد بزنند و اعتراض کنند. اینکه یک نادان بیسواد کتاب هاریسون را آتش بزند، قدر منزلت هاریسون را پایین نمیآورد بلکه به نظر من این کار وهن اسلام و تشیع بود.
نمکی افزود: مقام معظم رهبری به بحث سلولهای بنیادی و تکنولوژی اهمیت و اصالت میدهند و همه را به ورود به عرصههای نوین و مهم علمی دنیا دعوت میکنند. حال آیا اینکه در یک جا هم چنین کاری را میکند من باید فریاد بزنم؟ وقتی یک نفر چهره زمخت طالبانی از اندیشه روحانیت مترقی تشیع نشان میدهد، وزیر بهداشت نباید فریاد بزند چرا که ما از جهالت آن فرد نسبت به علم پزشکی اطلاع داریم و اگر هم مشتری دارد از نادانی آنهاست که چنین فردی را تایید میکنند.
وی تاکید کرد: اصلاً به این عرصه ورود نمیکنیم بلکه روحانیت مترقی شیعه که همواره پیشتاز تحولات علمی در تمام دنیا بودهاند باید به این حوزه ورود کنند که خوشبختانه در این زمینه برخی بزرگان حوزه ورود کردند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: اگر من به چنین موضوعی ورود کنم بیجهت باعث میشود که قیمت جاهلی بالا برود اما از روسای دانشگاههای علوم پزشکی انتظار داریم که به طب سنتی بپردازند و برایش جایگاه تعیین کنند. این مملکت در زمانی که هیچ کجای دنیا تخصصی نداشت ابوعلی سینا و رازی را داشت. در عین حال ما دیگر نمیتوانیم راه را بر طبسنتی ببندیم باید به ایجاد دانشگاه طب ایرانی و مکمل بپردازیم و اجازه ندهیم که شیادان این عرصه به آن ورود و عوام فریبی کنند بلکه علما باید به این حوزه بپردازند. باید این حوزه را مدیریت کنیم.
وی تاکید کرد: ما باید در خانههای بهداشت در این حوزه قفسه و در بیمارستانها برای متخصص طب سنتی تخت داشته باشیم. این کاری است که در همه دنیا انجام شده است. در حال حاضر در چین ۴۰ درصد سیستم بهداشتی و درمانی مختص به طب سنتی است. در کانادا، آمریکا و اروپا نیز این موضوع وجود دارد و نباید از این موضوع بسیار مهم غفلت کنیم در عین حال باید بحث ادغام طب سنتی در نظام ارائه خدمت را جدی بگیریم اما به صورت حکیمانه، مدبرانه و عالمانه.
ادامه دارد…
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰