کلید انبار دپو کالای قاچاق به دست پلیس رسید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهمترین حوادث نقاط مختلف استان خوزستان را در روز جمعه ۲۷ دی ماه ۹۸ در این بسته خبری مشاهده نمایید. کشف انبار دپو لوازم خانگی قاچاق در ماهشهر سردار حیدر عباس زاده فرمانده
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهمترین حوادث نقاط مختلف استان خوزستان را در روز جمعه ۲۷ دی ماه ۹۸ در این بسته خبری مشاهده نمایید.
کشف انبار دپو لوازم خانگی قاچاق در ماهشهر
سردار حیدر عباس زاده فرمانده انتظامی استان خوزستان ضمن تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با قاچاق کالا و ارز، گفت: با هدف مبارزه با قاچاق کالا، حمایت از تولید داخلی و تشدید برخورد با قاچاقچیان کالا، پلیس آگاهی ماهشهر، با کار اطلاعاتی انبار دپوی لوازم خانگی قاچاق را در یکی از مناطق شهرستان شناسایی کردند.
او افزود: با هماهنگی مرجع قضائی در بازرسی از انبار مذکور حدود ۱۱۴ دستگاه جاروبرقی و ۸۶ عدد ماکروفر فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف شد.
سردار عباس زاده با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شده، تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: مخلان اقتصادی بدانند نیروی انتظامی مصمم است با پدیده شوم قاچاق به ویژه سازمان یافته برخورد قاطع داشته باشد.
تکمیل میشود…
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰