در شب یلدا چه بخوریم؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص توصیههای طب سنتی در مورد تغذیه شب یلدا، افزود: نکته که مهم است این است که در این شب از پرخوری پرهیز و آجیل شور به هیچ وجه خورده نشود. وی به میوههای شب
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص توصیههای طب سنتی در مورد تغذیه شب یلدا، افزود: نکته که مهم است این است که در این شب از پرخوری پرهیز و آجیل شور به هیچ وجه خورده نشود.
وی به میوههای شب یلدا اشاره و تاکید کرد: خوردن انار بسیار توصیه میشود، اما هندوانه، چون میوه این فصل نیست باید کم خورده شود. همچنین خوردن پرتقال خیلی توصیه نمیشود و به جای آن میتوان مرغ را در آب پرتقال بپزند تا علاوه بر استفاده از مزایای پرتقال، غذا نیز خوشمزه شود و هم سردی میوهها گرفته شود.
این متخصص پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه در این شب انواع مخلفات و غذاها فراهم است گفت: در مجموع باید غذاهای سبک و کم حجم میل شود و بیشتر بحث دورهمی مطرح است.
یارقلی، خوردن لبو و شلغم را نیز توصیه کرد و اظهار داشت: شلغم یک غذای کامل است و در صورت سرماخوردگی میتوان وسط شلغم را عسل ریخت و میل کرد.
وی همچنین در خصوص دمنوشها نیز افزود: در صورت داشتن سرماخوردگی در این شب میتوانند از دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی استفاده کنند که کوفتگی را میگیرد و همین باعث بهبود سرماخوردگی میشود و در شرایط عادی نیز دمنوش بابونه مرزنجوش و آویشن توصیه میشود. همچنین دمنوشهای بادرنجبویه، ورون (به لیمو) که برگ خوش بو و بسیار مفید دارد نیز توصیه میشود.
وی در مورد استفاده از گوشت و مرغ نیز در شب یلدا گفت: بهتراست از گوشتهای لطیف استفاده شود و گوشت گوسفند بهتر است، ولی برای کم شدن غلظت گوشت میتوان هنگامی پختن گوشت چند قاشق سرکه به آن اضافه کنند و اگر بخواهند لطیفتر شود میتوانند آن را با آب نخود بپزند.
یارقلی تاکید کرد: گوشت گوساله نیز سرد نیست، اما چون خیلی غلیظ است اثرات سرمازایی ایجاد میکند به همین دلیل است که توصیه نمیشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰