فرمول های خانگی برای گرفتگی عضله
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره گرفتگی عضلات اظهار کرد: گرفتگی عضلات یا اسپاسم درد ناگهانی و غیر قابل تحمل است که در نقاط مختلفی از بدن مثل کمر، گردن، شانه و کتف، پشت کمر، پشت ساق پاها، شکم و سایر اندامهای دیگر
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره گرفتگی عضلات اظهار کرد: گرفتگی عضلات یا اسپاسم درد ناگهانی و غیر قابل تحمل است که در نقاط مختلفی از بدن مثل کمر، گردن، شانه و کتف، پشت کمر، پشت ساق پاها، شکم و سایر اندامهای دیگر بدن میتواند ایجاد شود.
بیشتر بخوانید: فرمولهای طبیعی برای دفع سنگ مثانه +لیست مواد غذایی مفید
او بیان کرد: اسپاسم ممکن است هنگام خواب یا ورزش کردن به سراغ افراد بیاید، اما قابل درمان است به خصوص با طب سنتی به راحتی میتوان آن را رفع کرد.
علل گرفتگی عضلات
عظمایی درباره علل گرفتگی عضلات تاکید کرد: این عارضه ممکن است بر اثر عصبانیت یا مشکلات کلیوی و کبدی، کم و پرکاری تیروئید، کم آبی بدن، نبود املاح معدنی و نمک مورد نیاز ایجاد شود البته نرسیدن خون کافی هم موجب اسپاسم در افراد میشود. کم و زیاد شدن سدیم و پتاسیم، منیزیم، کلسیم هم میتواند موجب بروز اسپاسم عضلاتی در بدن فرد شوند.
او افزود: معمولا اسپاسم بر اثر اضطراب و استرس هنگام خواب سراغ افراد میآید که با گرفتگی ساق پا و شکم ظاهر میشود.
بیشتر بخوانید: درمان نازایی با طب سنتی
عظمایی یادآوری کرد: اگر اسپاسم بسیار شدید باشد و در مدت زمان طولانی درمان نشود باید به پزشک مربوطه مراجعه شود، اما در صورت خوش خیم بودن میتوان با درمانهای خانگی رفع کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مواد مورد نیاز برای درمان خانگی گرفتگی عضله تصریح کرد: در درمانهای خانگی درد عضلات از دمنوشهایی مثل گل گاو زبان، سنبل الطیب، بادرنجبویه، بابونه، بِهلیمو میتوانید استفاده کرد، در طول روز برای کاهش دادن اضطراب و استرس، فشارهای روانی میتوانید از نسخههای گیاهی مانند دم کردن رزماری، بابونه، آویشن با هم استفاده کنید.
عظمایی گفت: افراد هنگام دچار شدن به اسپاسم میتوانند با گذاشتن کمپرسور آب سرد و گرم به رفع درد خود کمک کنند. مالیدن روغنهای بابونه، بادام، بنفشه رزماری، زیتون، میتواند برای قسمت آسیب دیده بسیار مفید باشد البته اسپاسم اگر شدید نباشد با ماساژ و رگگیری باز خواهد شد که این عمل باید زیر نظر افراد متخصص انجام شود.
او بیان کرد: افرادی که دچار کمآبی و کمبود املاح هستند، باید در لیوان آب خود یک قاشق غذاخوری عسل و کمی نمک، لیموترش تازه اضافه و میل کنند.
عظمایی یادآوری کرد: برخی از این داروهای گیاهی برای دوران بارداری اصلا مناسب نیستند و زنان باردار در این دوره نباید مصرف کنند.
انتهای پیام /
غلبه بر گرفتگی عضلات با طب سنتی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰