طب سنتی ایران هنوز بر معیار شنیدار و گفتار بناست
ولی الله مظفریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بسیاری تصور میکنند باید در سراسر ایران به دنبال کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی باشیم، در حالی که انرژیهای نهفته در هر نقطهای تولید هر محصول را توجیه خواهد کرد. وی افزود: در استانهای شمالی کشور بارندگی زیاد اما در خراسان جنوبی میزان بارندگی سالانه
ولی الله مظفریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بسیاری تصور میکنند باید در سراسر ایران به دنبال کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی باشیم، در حالی که انرژیهای نهفته در هر نقطهای تولید هر محصول را توجیه خواهد کرد.
وی افزود: در استانهای شمالی کشور بارندگی زیاد اما در خراسان جنوبی میزان بارندگی سالانه بسیار کم است و مقایسه این شهرها نشان میدهد که میزان بارندگی در آنها بسیار متفاوت است.
دانشیار موسسه جنگلها و مراتع کشور بیان کرد: پتانسیلهای طبیعی هر محیط باعث میشود برای تولید محصولات کشاورزی توجیه داشته باشد.
مظفریان افزود: باید برای تولید گیاهان دارویی در خراسان جنوبی آبیاری را تنظیم کرده و خاک را مناسب کنیم تا تولید به صرفه شود.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم محصولات رایج استان از جمله عناب، زرشک، زعفران و آلو را با معیارهای دقیق کشاورزی تطبیق داده و آن را تقویت کنیم، این استان قطب تولید این محصولات خواهد شد.
دانشیار موسسه جنگلها و مراتع کشور بیان کرد: خراسان جنوبی با داشتن این محصولات کشاورزی حتی بدون بدون گیاهان دارویی نیز میتواند سهم مهمی در تولید کشور ایفا کند.
مظفریان افزود: ما باید ابزار شناخت گیاهان دارویی را برای جامعه فراهم کنیم و آموزشها به درستی صورت گیرد تا مصرف این گیاهان با آگاهی باشد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروز در ایران بحث عدم شناخت گیاهان دارویی است و طب سنتی هنوز بر معیار شنیدار و گفتار بنا میشود نه بر اساس تحقیق.
دانشیار موسسه جنگلها و مراتع کشور خاطرنشان کرد: بنابراین باید تحقیقات را بین مردم برد و گیاهشناسی را کاربردی کرد تا بتوان از این منظر به نتیجه که درمان بیماریها و سلامتی است، دست یابیم.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰