۵۴۳۱ فقره در شعبات تعزیرات حکومتی کردستان تشکیل شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، نجیم حسینی صبح امروز با حضور در خبرگزاری فارس کردستان در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی استان که به میزبانی این خبرگزاری انجام شد، به فعالیتهای تعزیرات حکومتی استان در شش ماهه اول امسال پرداخت و اظهار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، نجیم حسینی صبح امروز با حضور در خبرگزاری فارس کردستان در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی استان که به میزبانی این خبرگزاری انجام شد، به فعالیتهای تعزیرات حکومتی استان در شش ماهه اول امسال پرداخت و اظهار کرد: در حوزه کالا و خدمات سه هزار و ۳۳۸ فقره پرونده در استان تشکیل شده که از این تعداد سه هزار و ۳۱۰ فقره مختومه شدند.
وی با اشاره به پروندههای حوزه قاچاق کالا بیان کرد: یکهزار و ۹۴۵ فقره پرونده قاچاق کالا در استان تشکیل شده است که برای یکهزار و ۹۳۳ پرونده حکم صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد: پنج هزار و ۴۳۱ پرونده در استان تشکیل شده که از این تعداد تاکنون پنج هزار و ۳۹۶ فقره رسیدگی شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان عنوان کرد: میزان محکومیت شعب ۴۳۷ میلیارد و ۵۳۸ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۸۱۹ ریال است که برای تعداد پروندههای یاد شده تعیین شد.
حسینی با بیان اینکه شعب بدوی و تجدیدنظر در استان فعال است، عنوان کرد: در تمامی شهرستانها بجز دیواندره، دهگلان و سروآباد تعزیرات حکومتی دارای شعبه است و رئیس سروآباد در اداره مریوان فعالیت دارد و فعالیتهای تعزیراتی دهگلان نیز در قروه فعال است.
وی اعلام کرد: پنج شعبه بدوی و دو شعبه تجدیدنظر نیز در استان کردستان فعال هستند که شعبات تجدید نظر به رسیدگی پروندههای صنفی و پروندههای قاچاق کالا میپردازند و هر رای و حکمی که در شعبات تجدیدنظر صادر شود قطعی است.
وی با بیان اینکه در راستای اطلاعرسانی به مردم در خصوص گزارش تخلفات هر صنف و واحدی به تعزیرات حکومتی، اقدامات گستردهای انجام شده است، افزود: سال گذشته ۱۷ مورد مصاحبه با صدا و سیمای مرکز کردستان در این خصوص انجام شد و جلسات مختلفی با رسانههای استان نیز برگزار شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان با بیان اینکه سامانههای ۱۳۵ تعزیرات و ۱۲۴ سازمان صنعت و معدن آماده گزارشات مردمی هستند، عنوان کرد: مردم هر نوع تخلفی را که به تعزیرات حکومتی اطلاع دهند بلافاصله پیگیری خواهد شد.
حسینی اضافه کرد: امسال تاکنون ۴۹۷ گشت با سایر دستگاهها به سطح بازار استان اعزام شدند و ۵۹۹ بازرسی توسط این گشتها انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه جرایم عرضه کالای قاچاق در بازار بیشتر و در مرتبه اول هم ۲ برابر ارزش کالاست، تصریح کرد: از میان پروندههای قاچاق تشکیل شده ۱۶۰ پرونده مربوط به عرضه کالای قاچاق بوده است.
وی عدم نصب نرخنامه و درج قیمت روی اجناس و خدمات انجام شده را تخلف دانست و گفت: در صورتیکه واحدی متخلف شناخته شود برایش حکم صادر خواهد شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از رسانهها خواست در راستای آگاهسازی مردم برای برخورد آنها با تخلفات و گزارش هرگونه تخلفی به تعزیرات همکاری کنند و از مردم نیز درخواست کرد برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی از سوی اشخاص غیربازرس، از بازرسانی که به واحدها مراجعه میکنند در خواست کارت شناسایی کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰