تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 - 11:36
کد خبر : 60812

نگاه عمیق به پیشینه تاریخی اسلام باید از ظرفیت تمدن‌ها استفاده حداکثری داشته باشد

نگاه عمیق به پیشینه تاریخی اسلام باید از ظرفیت تمدن‌ها استفاده حداکثری داشته باشد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی امروز سه شنبه ۱۵مردادماه در دیدار ستاد برگزاری کنفرانس «طب اسلامی» اظهار کرد: متأسفانه، بعضی از ما به دلیل ناآگاهی از سابقه علمی‌مان، باور نداریم که می‌توانیم راهبری علمی دنیا را به دست بگیریم.وی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی امروز سه شنبه ۱۵مردادماه در دیدار ستاد برگزاری کنفرانس «طب اسلامی» اظهار کرد: متأسفانه، بعضی از ما به دلیل ناآگاهی از سابقه علمی‌مان، باور نداریم که می‌توانیم راهبری علمی دنیا را به دست بگیریم.
وی با بیان این که برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی با تراز علمی برجسته، مقوم باور پیشگامی مسلمانان در عرصه‌های دانشی خواهد بود، افزود: تربیت علما و اندیشمندان فاخر اسلامی همچون «بوعلی سینا»، مرهون دوران شکوفایی اسلام در عرصه تمدن‌سازی بود.
رئیس جامعهالمصطفی با تأکید بر این که ارائه تمدن جدید، همیشه به معنای نزاع با دیگر تمدن‌ها نیست، خاطرنشان کرد: باید ضمن بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت تمدن‌ها، نگاهی عمیق به پیشینه تاریخی جهان اسلام داشته باشیم و الزامات و اقتضائات مهم تمدن‌سازی را در عصر جدید مورد توجه قرار دهیم.
وی به رنج ستم‌های تحمیلی به ایران در گستره تاریخ اشاره کرد وگفت: مسلمانان سهم بزرگی در پیشرفت‌های علمی جهان، به ویژه در عرصه‌ پزشکی، دارند، این پیشرفت‌ها و شکستن مرزهای دانش، محصول فضای تمدن اسلامی در برهه‌ای نه چندان دور است.
رئیس جامعهالمصطفی ضمن ابراز تأسف از عملکرد منکران میراث عظیم تمدنی اسلام و ایران، تصریح کرد: برای احیای میراث ارزشمند تمدنی اسلام، باید در عین روزآمدسازی میراث ارزشمند، از علوم امروز نیز برای بالندگی هر چه بیشتر آن استفاده کنیم.
عباسی بر اهمیت توجه مسئولان به سرمایه‌های غنی‌ و زمینه‌های احیای تمدن نوین اسلامی تأکید و خاطرنشان کرد: جامعه‌المصطفی با توجه به میراث کهن اسلامی، آموزش طب اسلامی و سنتی را جزو آموزش‌های کاربردی خود ترسیم نموده است.
وی با تأکید بر این که به منظور نهادینه‌سازی و گسترش طب اسلامی در جامعه، این مهم را باید در قالب‌های آکادمیک ارائه نمود، یادآورشد: جامعهالمصطفی همواره آمادگی دارد با فعال‌سازی ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی، در زمینه نهادینه‌سازی و گسترش طب اسلامی در قالب‌های آکادمیک ایفای نقش کند.
رئیس جامعهالمصطفی، ضمن اشاره به چارچوب و مبانی علوم در دنیای امروز، خاطرنشان کرد: امروز مسلمانان با افتخار می‌توانند ادعا کنند که قادرند علم دینی را در چارچوب کلی و ناظر به تمدن سازی نوین اسلامی ارائه دهند.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد