افزایش فاجعه بار میزان طلاق در کهگیلویه و بویراحمد/سقوط بی سابقه ۱۷ پله ای در کشور و قرارگرفتن در لبه پرتگاه+نمودار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس روزگاری نه چندان دور، دختران ایل با لباس سفید که به خانه بخت می رفتند به طلاق حتی فکر هم نمی کردند، اما این روزها در شهرها و روستاها ، واژه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس روزگاری نه چندان دور، دختران ایل با لباس سفید که به خانه بخت می رفتند به طلاق حتی فکر هم نمی کردند، اما این روزها در شهرها و روستاها ، واژه طلاق کلمه ناآشنایی نیست بلکه حتی به فرهنگ لغت روزمره مردمان این دیار اضافهشده است و شاید راهحل مشکلات و مسائل خانوادگی خیلی زود به واژهای به نام طلاق گره میخورد.
در آمار سالهایی که خیلی هم دور نیست (سال ۷۵ ) کهگیلویه و بویراحمد در میان استانهای کشور کمترین نرخ طلاق را داشت اما اینک و بعد از گذشت کمی بیش از دو دهه این استان در زمینه آمار طلاق خود را به رده های بالای جدول رسانده است.
افزایش نگرانکننده آمار طلاق در استان می تواتنند دلایل متفاوتی داشته باشد و ریشه بسیاری از طلاقها نداشتن درک مناسب از روابط زناشویی است آموزشهای شفاف و صریح به جوانان و نوجوانان در راستای تشکیل زندگی مشترک و روابط زناشویی یک ضرورت است.
از طرف دیگر نقش مهم ریشسفیدان در حل و فصل مشکلات زندگی زناشویی درگذشته مانع بسیاری از طلاق ها می شد ریشسفیدان و بزرگان ایلات و طوایف استان میتوانند با راهنمایی جوانان در کاهش آمار طلاق و افزایش سنت ازدواج کمهزینه تأثیر بسزایی داشته باشند، نهادینه شدن فرهنگ گفتگو برای حل مسائل در بین زوجین، فعالسازی سازمانهای مردمنهاد در راستای کاهش طلاق و آگاهی بخشی به خانوادهها از مهمترین راهکارها برای افزایش آگاهی زوجین برای یک انتخاب درست و منطقی و تداوم زندگی آنهاست.
در دو دهه گذشته در این استان تحولات نهاد خانواده بسیار بیسابقه بوده و طلاق بهعنوان یکی از آسیبهای اجتماعی تأثیرات منفی عمیقی بر خانواده و کل جامعه بر جای گذاشته است، افزایش آمار طلاق در جامعه هزینههای مادی و معنوی زیادی را بر اجتماع تحمیل میکند و کودکانی را به جامعه تحویل میدهد که از خلأ بزرگی در زندگی رنج میبرند.
طلاق مانند هر پدیده دیگر اجتماعى داراى ریشههای مختلفى است که بدون بررسى دقیق ریشههایش مقابله و جلوگیرى از آن بسیار مشکل است، سرعتبالای افزایش آمار طلاق در استان زنگ خطری است که به صدا درآمده است و در گوشه و کنار این دیار خانوادههایی با این پدیده دستوپنجه نرم میکنند، پدیده طلاق که زمانی راه حل نهایی و آخرین گزینه حل مشکلات یک رابطه زناشویی محسوب میشد، اکنون در حل مشکلات خانوادههای جوان امروزی به اولین راهحل تبدیلشده است.
بر اساس آخرین گزارشی که اعلام شده است میزان طلاق در کهگیلویه از ۶ و ۷ دهم درصد و رتبه بیست و سوم کشور در سال ۹۲ به رقم ۹ و یک دهم درصد و رتبه ششم کشور در سال ۹۶ رسیده است، امار نگران کننده ای که زنگ خطر جدی در خانواده ها را به صدا درآورده است.
این میزان افزایش در هیچ یک از استان های کشور به این شدت نبوده است و متاسفانه شیب بسیار تندی در کهگیلویه و بویراحمد داشته است به گونه ای بیشترین افزایش رتبه شاید ۸ پله بوده اما این میزان در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۷ پله را نشان می دهد.
این افزایش بی سابقه زنگ خطر جدی را به صدا درآورده است و مسئولان فرهنگی استان از جار و جنجال های سیاسی باید فاصله بگیرند و به فکر این معضل اساسی باشند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰