اقدام عجیب؛ مقایسه رئیسی با حضرت علی (ع)!
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از «انتخاب»، حجتالاسلام علیرضا پناهیان در جمع روحانیون مدرسه چهارباغ اصفهان اظهار داشت: فعالیت سیاسی از دیگر حوزهها دشوارتر بوده و رقابت در آن به حدی جدی است که بسیاری از جنگها در طول تاریخ بر سر همین موضوع بوده است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از «انتخاب»، حجتالاسلام علیرضا پناهیان در جمع روحانیون مدرسه چهارباغ اصفهان اظهار داشت: فعالیت سیاسی از دیگر حوزهها دشوارتر بوده و رقابت در آن به حدی جدی است که بسیاری از جنگها در طول تاریخ بر سر همین موضوع بوده است.
وی افزود: تقوای سیاسی ارزشمندتر از عرصه فردی است و دین نیز در این زمینه ورود پیدا کرده است، اگر بخواهیم وارد نشویم بخشی از دین را پنهان کردهایم و نفرین، خود شامل حال ما میشود چرا که سکوت،کمک به ظالم برای گرفتن قدرت است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عدم تحلیلیهای سیاسی یکی از زشتترین عافیتطلبیهاست، گفت: چهرههای دینی که از سیاست فاصله گرفتهاند در روایات از سامریهای امت نام گرفته و مانند ابوموسی اشعری و حسن بصری هستند، آن هم در زمانی که حجاج بن یوسف سفاکی میکرد.
وی ادامه داد: حضرت علی (ع) اعلام کردند که سکوت مردم معاویه را قدرت داد، اگر مردم تقبیح میکردند ظالم این گونه قوی نمیشد؛ از گذشته تا به امروز ورود نکردن به تحلیلهای سیاسی مطرح بوده و نهی از امور سیاسی همچنان ادامه دارد؛ روحانیون باید در زمان انتخابات به مناطق مختلف عازم شوند و در مکانهای دورافتاده روشنگری کنند، بسیاری از طلاب میتوانند اثرگذار باشند اما خود را کنار میکشند، امام(ره) در مورد این افراد میفرمایند«اگر کسی بگوید انتخابات ربطی به من ندارد مانند کسی است که بگوید اسلام به من ربطی ندارد».
پناهیان با اشاره به موضوع سند ۲۰۳۰ یونسکو تصریح کرد: اگر کسی نسبت به مسائل سیاسی حساس نبود ولی دغدغه فعالیت فرهنگی داشت باید از او سئوال کرد که نظرش در مورد سند ۲۰۳۰ که به فرموده رهبر انقلاب غیرشرعی امضا و اجرا شده است، چیست؟ آیا فرد مورد نظر باز هم میتواند سکوت کند؟ این افراد اگر سکوت کردند شامل حال کسانی هستند که در زمان امام حسین(ع) صرفاً اعلام میکردند که«کشتن امام کار خوبی نیست».
وی با مطرح کردن این پرسش که اصلاح نماز واجبتر است یا اصلاح سیاسی، بیان داشت: در زمان حضرت امیرالمؤمنین(ع) وقتی آن حضرت با گروهی مواجه شد که نماز مستحب را به جماعت میخواند، آنها را از این کار نهی کرد اما آنها بر اشتباه خود اصرار داشته و امام(ع) دیگر کاری به آنها کاری نداشت اما ایشان برای عزل یک استاندار در مقابل حکومت معاویه ایستاد که در این میان بیش از ۱۰۰ هزار نفر هم کشته شدند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: برای من تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات پیروز شود، بالاخره مردم راه حق را انتخاب میکنند اما تفاوت در هزینههایی است که ایجاد میشود؛ در ایام انتخابات نکته مهم این است که شنوایی زیادی میشود و با توجه به فضای انتخاباتی، بهترین فرصت برای روشنگری راه حق وجود دارد.
وی با اشاره به حدیثی که اخلاق مردم بیشتر به اخلاق حکمرانان خود شبیه است تا به اخلاق پدرانشان شبیه باشد، تأکید کرد: در حال حاضر با دولتی مواجه هستیم که در آموزش و پرورش «پشت پرده» دارد، اگر دولت در حوزه اقتصادی یا سیاسی هم مسائلی همچون سند ۲۰۳۰ داشته باشد، فاجعه است.
پناهیان یادآور شد: در زمان اصلاحات در کنفرانس برلین به اسلام توهین شد اما مسؤولان ایرانی که در آن مراسم بودند واکنش نشان ندادند، پس از این اتفاق تلویزیون این برنامه را پخش کرد و از طرفی عدهای گفتند صدا و سیما نباید این تصاویر را پخش میکرد و این کار خود اشاعه فحشا است.
وی ادامه داد: پس از اعتراضها، جمعی از طلاب خدمت آیتالله بهجت رسیدند و کسب تکلیف کردند و خواستند که کاری انجام دهند، آیتالله بهجت در سخنرانی خود کار تلویزیون را تأیید و نسبت به مسؤولان وقت انتقاد کردند.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: برخی میگویند اگر نسبت به مشکلات روشنگری کنند و حرف حق بزنند آنها را به جناحی نسبت دهند، این سنت تاریخی است که هر کس از حق دفاع کند مورد تهمت و برچسب زدن قرار میگیرد، پیامبران هم مورد آزار قرار میگرفتند اما اینها بهانهای برای دست کشیدن از حق نیست.
وی با طرح این پرسش که آیا باید برای کاندیدای اصلح تبلیغ کرد، توضیح داد: بله، افراد اصلح معمولاً بلندگوهای تخریب گران را ندارند؛ حجتالاسلام رئیسی ۳۰ سال مدیریت کلان داشته و اشراف او از وزارت خانه به دلیل حضور در ۱۰ ساله در سازمان بازرسی کشور بیش از رئیسجمهور است، اما از سوی رقبا به نداشتن تجربه اجرایی متهم میشود.
پناهیان تاکید کرد: حجتالاسلام رئیسی از ابتدا بنایی برای حضور نداشت و شخصیت او هم به این شکل نیست که از دستاوردهایش بگوید در صورتی که با تجربهاش مشکلات را در آورده و راه حل هم دارد، اما برای انتخابات یک توان رسانهای بالا نیاز است که آن وظیفه همه ماست.
وی با بیان این که این کار پیش از این که تبلیغ باشد رفع مظلومیت است، خاطر نشان کرد: در بحث ساده زیستی، حجتالاسلام رئیسی ۳۰ سال است زاهدانه زندگی کرده، در مناظره آخر قطعاً رقبا اموالشان را اعلام نمیکنند، در حالی که آقای رئیسی از اموال آنها خبر دارد اما نجابت به خرج میدهد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که بارها از سوی مسؤولان بلند پایه توصیه به حضور در انتخابات مجلس شدهام گفت: از سخنرانی زیاد و از مسافرت رفتن و … بیزارم و تمایلی به حضور در مسؤولیتی ندارم چراکه تبلیغ برای من واجب است اما برای گرفتن مسؤولیت واجب نیست.
وی اضافه کرد: آیتالله جوادی آملی میگوید سیستم بانکی ما ربوی است، بقیه علما هم به میدان آمدهاند، اما بسیاری کلی گویی میکنند و میگویند ربا حرام است؛ چرا برخی اظهار نظر نمیکنند؟ یا اهل تشخیص نیستند یا مأموریت خاصی دارند که حجت بر آنها تمام است، برخی هم فکر میکنند اگر وارد مصادیق شوند وارد منازعات خواهند شد.
پناهیان با اشاره به افزایش نارضایتیهای نسبت به دولت یازدهم تصریح کرد: وقتی رأی منفی نسبت به دولت افزایش یافت بزرگان باید به فکر تغییر باشند، اتفاقاتی که در معدن آزادشهر و حرم امام رخ داد نشان از یک شورش اجتماعی است و ادامه روند فعلی به صلاح کشور نیست.
وی در خصوص اولویتهایی که باید برای همه نامزدهای انتخابات باشد اظهار کرد: معیشت مردم در اولویت است نه فقط به این دلیل که رهبر انقلاب گفتند بلکه سیره امام حسین و پیامبر اکرم نیز همین گونه بوده است.
استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از حوزه ادامه داد: بارها گفتهام، نکند که امام جماعت را پیش نماز معنی کردهایم، امام جماعت یعنی رئیس جماعت، مردم اگر رشوهگیری دیدند یا باید بروند مسجد و امام جماعت یا بیایند حوزه بگویند که چرا از من رشوهگیری شد، اگر این گونه نیست تلقی اشتباهی از علما وجود دارد؛ اگر مردم شراب خواری دیدند به عالم رجوع کردند و اگر رشوه خواری دیدند رجوع نکردند یعنی دینی که منتشر شده سکولار است.
وی در پاسخ به این سئوال که اگر از شخصی حمایت کردیم و رأی نیاورد، عنوان کرد: اگر کاندیدای مورد نظر رأی نیاورد هم جای نگرانی نیست و امید آینده برای مردم میماند که اگر اصلح انتخاب شده بود با فساد مقابله میشد.
پناهیان در پاسخ به این شبهه که اگر از کاندیدایی حمایت کنیم و بعداً آن شخص منحرف شود یادآور شد: مگر پیامبر کم داشتند از این افراد؟ عمروعاص گاها از طرف پیامبر منصوب میشد؛ مالک اشتر به حضرت علی (ع) ابوموسی اشعری برای صدارت کوفه سفارش کرد اما پس از عملکرد اشتباهش خودش مالک به حضرت گفت او را عزل کند.
وی افزود: پیامبر ۱۲ نفر را برای بخشهای مختلف مدینه حاکم کردند از این تعداد ۶ نفر در رکاب پیامبر و یکی هم در کنار حضرت علی (ع) به شهادت رسید اما بعضی از آنها هم در کوچه بنیهاشم حضرت علی را برای خلافت بردند؛ این اتفاق در زندگی اجتماعی کاملاً بدیهی است و ما بر اساس حال افراد مأمور به انجام وظیفهایم.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به دشمنیهای آمریکا گفت: ۴ سال قبل گفتم اگر دشمن توانست چرخ سانتریفیوژ را متوقف کند، مطمئن باشید کارخانهها هم تعطیل میشوند؛ چرا که دشمنی که بتواند در مقابل توان هستهای بایستد تعطیلی کارخانه برایش آسانتر است.
وی با تاکید بر مقاومت در مقابل دشمن زورگو خاطر نشان کرد: دیدید چندی قبل مانور نظامی مشترکی میان آمریکا و کره جنوبی برگزار شد رئیسجمهور کره شمالی تهدید کرد و در همان محدود موشک آزمایش کرد، آمریکاییها به سرعت از مواضعشان عقب نشینی کردند.
پناهیان با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی در منطقه گفت: در تعجبم چرا مسؤولان از اقتدار منطقهای که داریم در آمدزایی نمیکنند، معتقدم میشود با به وجود آوردن خطوط امن برای تجارت، از این طریق بیش از نفت درآمد کسب کرد.
وی با انتقاد از شیوه رقیب هراسی تصریح کرد: در تاریخ داریم که معاویه میگفت اگر علی (ع) امیر بشود عرب نابود میشود؛ این را به این دلیل میگفت که در اطراف حضرت ایرانیان هم حضور داشتند و ما امروز مشابه این شعارها را از زبان کاندیداها میشنویم.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: این را در سخنرانی رئیسجمهور دیدیم که اگر کاندیدای دیگر رأی بیاورد خانمها باید در خانه بمانند در صورتی که خانم آقای رئیسی استاد دانشگاه و خانم آقای روحانی در خانه است.
پناهیان در پایان با اشاره به فرا رسیدن ایام نیمه شعبان تاکید کرد: این گونه نیست که حضرت مهدی فعالیتهای فرهنگی صرف داشته باشند، پس از ظهور، زمین آبادانی به خود میبیند که تا پیش از آن وجود نداشته و مدیریت ایشان در تمام زمینههاست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰