تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 - 9:22
کد خبر : 57333

ضررورت برخورد با خودروهای«شوتی» در لرستان؛ جلوی صادرات کالاهای یارانه‌ای گرفته شود

ضررورت برخورد با خودروهای«شوتی» در لرستان؛ جلوی صادرات کالاهای یارانه‌ای گرفته شود

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سیدموسی خادمی ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان اظهار داشت: در سال ۹۷ تغییر جهتی در بحث قاچاق رخ داد، یعنی ما همیشه نگران بودیم که کالاهای

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سیدموسی خادمی ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان اظهار داشت: در سال ۹۷ تغییر جهتی در بحث قاچاق رخ داد، یعنی ما همیشه نگران بودیم که کالاهای بدون مجوز وارد کشور بشود اما با روندی که در افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ما شکل گرفت میزان واردات کمتر شد و در عوض صادرات افزایش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه این اتفاق سبب شد که تولید داخل مقرون‌به‌صرفه شود ولی خطرات دیگری هم ایجاد کرد، افزود: مثلاً کالای یارانه ای مانند سوخت و انرژی و نهاده‌های کشاورزی، دامی و موادغذایی که دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به آنها تعلق می‌گیرد به سمت صادرات رفت.

استاندار لرستان عنوان کرد: چون دولت برای حمایت از تولید کالاهای اساسی قیمت نهاده‌ها را پایین نگه می‌دارد و قیمت تمام شده ما خیلی کمتر از نرخ بیرون می‌شود، جهت‌گیری قاچاق معکوس شده و خیلی از افراد به‌دنبال این هستند که سوخت، دام یا گندم کشور را خارج کنند.

وی بیان کرد: یک زمانی مراقبت‌ها روی این بود که واردات کمتر شود اما الان نگران قاچاق هستیم که عمده‌ترین آن مربوط با سوخت، انرژی، کالاهای اساسی و داروهاست.

خادمی اظهار داشت: ما حق نداریم اجازه بدهیم آنچه که برای مردم خودمان با قیمت ارزان تولید شده توسط افراد سودجو در جای دیگری به قیمت بالاتر به فروش برسد هر چند اسم آن صادرات باشد صادرات را از آن جایی که ارز آزاد کمی گیرند انجام دهند، اینکه آب و سوخت ارزان را از  کشور کنیم نامش صادرات نیست نباید اجازه بدهیم که هیچ کالای یارانه‌ای از کشور خارج و بیشتر مراقبت ها هم باید در مرزها انجام شود.

وی افزود: برخورد با خودروهای شوتی که هم خودشان و هم دیگران را به خطر می‌اندازند یک ضرورت است و باید با روش‌های کنترل نظارتی یا مراقبت‌های غیرمحسوس این برخوردها تشدید شود چون این خودروها علاوه بر بحث قاچاق در جاده‌ها هم خطرآفرین هستند.

استاندار لرستان عنوان کرد: کالای غذایی و بهداشتی باید ظرف ۲ تا سه روز تعیین‌تکلیف شوند نباید انبارداری شود، اگر نیاز به انهدام است از بین بروند و اگر مصرفی هستند سریع به مصرف برسند.

وی با بیان اینکه سهمیه سوخت ماشین‌آلات کشاورزی تا مهرماه انجام می‌گیرد، بیان کرد: باید از ورود کالاهای مضر و نیز خروج کالاهای مفید و اقتصادی به سایر استان‌ها یا خارج از کشور جلوگیری کرد تا ارزش‌افزوده آن در همین استان لرستان و کشور لحاظ شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد