نگاه به طرفداران و حمایتهای دشمن از یک کاندیدا در انتخاب اصلح تاثیر گذار است/ دشمن راهبرد خود را عوض نمیکند بلکه تاکتیک عوض میشود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اسماعیل حشمتی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران در نشستی با عنوان «مطالبات بسیج دانشجویی استان تهران در حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از دولت آینده» که در خبرگزاری فارس برگزار
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اسماعیل حشمتی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران در نشستی با عنوان «مطالبات بسیج دانشجویی استان تهران در حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از دولت آینده» که در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی به گفتمان رهبران انقلاب اسلامی شامل امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نگاه میکنیم، میتوان یک سری اصول از آن استخراج کرد که آن را باید جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی نامید.
وی ادامه داد: جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی در مسئولیت دولت تبلور پیدا میکند. یکی از مؤلفههای جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی، عدالت است. تعریفهای زیادی از عدالت شده است، منتهی عدالت یعنی اینکه هر چیزی سر جای خودش قرار بگیرد.
این فعال دانشجویی افزود: عدالت دارای دو شاخصه تولید ثروت و توزیع عادلانه درآمدهاست. رهبری میفرمایند هر اقتصادی که دارای تولید ثروت و توزیع عادلانه درآمد باشد اقتصاد اسلامی است، مسئله دیگر، کار جهادی است، یعنی اگر افرادی قصد کار در کشور دارند، محدود به چارچوبهای اداری نشود و تلاششان چندین برابر باشد.
حشمتی در مورد مؤلفههای دیگر جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی بیان داشت: از دیگر مؤلفهها، مردمی بودن انقلاب اسلامی است، به عبارت دیگر همان مفهوم مردمسالاری دینی، مردمی بودن یعنی شکاف بین مردم و مسئولان در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و درآمدی وجود نداشته باشد و برای مثال؛ نمونه بارز این مؤلفه مردمی بودن، روش شهید رجایی در اداره کشور بود.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران گفت: متأسفانه دولتهایی که سر کار میآیند به علت وجود نقص جامع و سیستمی در نظارت، افراد اطراف خود را سر کار میآورند. بحث شناور بودن تخصص و تعهد بسیار مهم است. باید یک مدیر سرآمد دیگران در آن حوزه باشد.
این فعال دانشجویی با تأکید بر اینکه در نظامهای غیردینی و سکولار، تلاش برای کسب قدرت است، اظهار داشت: در این تلاش برای کسب قدرت از هیچ روشی فروگذاری نمیکنند.
وی سادهزیستی را یکی از شاخصههای جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی دانست و در این باره تصریح کرد: برخی سادهزیستی با لمپونیزم و ظاهرسازی اشتباه گرفتهاند. سادهزیستی جغرافیای هویتی یعنی هزینه به قدر ضرورت و مقابله با هزینهتراشی. مؤلفه دیگر در جغرافیای هویتی، مقابله با اشرافیت است، مقابله با اشرافیت مقابله با اسراف و تبذیر است.
حشمتی با اشاره به مؤلفههای دیگر جغرافیای هویتی انقلاب اسلامی بیان داشت: مؤلفه دیگر، قانونگرایی است، متأسفانه دولتها وقتی بر سر کار میآیند قانون اساسی را زیر پا میگذارند و هیچ ابزار ساختاری برای نظارت بر عملکرد دولت وجود ندارد، شاید در وهله اول بتوان مجلس را ابزاری ساختاری برای نظارت بر دولت خواند، اما مجلس به دلیل وظیفه قانونگذاری،توان نظارت به صورت خاص بر روی عملکرد دولت را ندارد.
این فعال دانشجویی با اشاره به طرق مختلف تشخیص کاندیدای اصلح برای انتخابات ریاستجمهوری خاطرنشان کرد: اولین راهکار این است که در انتخابات لایههای پایینتر و به قولی طرفداران کاندیدا را نگاه کنیم، هر چه طرفداران از اصول انقلاب فاصله بگیرند، پس حتماً آن کاندید نیز فاصله میگیرد. مسئله دوم، جانبداری دشمن از کاندیدا است، باید دید دشمن از کدام کاندید دفاع میکند، این سؤال نیز مطرح میشود شاید دشمن برای رد گم کنی از یک فرد خاصی حمایت کند، اما این نکته بسیار مهم است، دشمن هیچ گاه راهبرد را عوض نمیکند بلکه تاکتیک را عوض میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰