تاریخ انتشار : سه شنبه 27 فروردین 1398 - 10:20
کد خبر : 54560

«واحدهای چندفاکتوری» متخلف‌اند/ فروش برنج هندی در گونی برنج ایرانی

«واحدهای چندفاکتوری» متخلف‌اند/ فروش برنج هندی در گونی برنج ایرانی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا حسن‌پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران به اقدامات تعزیرات حکومتی استان در سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: در ابتدای سال گذشته درگیر وضعیت نابسامان بازار شدیم اما توانستیم به خوبی مدیریت کنیم. وی بیان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا حسن‌پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران به اقدامات تعزیرات حکومتی استان در سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: در ابتدای سال گذشته درگیر وضعیت نابسامان بازار شدیم اما توانستیم به خوبی مدیریت کنیم.

وی بیان کرد: تحریم‌های ناجوانمردانه دشمن و اختلاف قیمت‌ها در بازار باعث سوء استفاده برخی شد اما تعزیرات حکومتی با متخلفان برخورد کرد و امسال نیز عزم خود را جزم کرده‌ایم تا نابسامانی‌ها را سامان دهیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به اینکه سال ۹۷ در حوزه کالا و خدمات ۱۱ هزار و ۵۰۹ پرونده وارد تعزیرات حکومتی شد که ۱۱ هزار و ۲۸۰ مورد مختومه شد افزود: این موضوع نشان از افزایش ۵۵ درصدی پرونده در تعزیرات حکومتی دارد.

گرایش به قاچاق خروجی در همدان

حسن‌پور با بیان اینکه در حوزه قاچاق کالا و ارز یک‌هزار و ۱۰۹ پرونده به تعزیرات حکومتی وارد شد که یک‌هزار و ۱۴۰ پرونده مختومه شده است گفت:‌ از لحاظ تشکیل پرونده ۲۶ درصد کاهش داشتیم چراکه گرایش به سمت قاچاق خروجی بیشتر شد.

وی با اشاره به ورود ۷۹۶ پرونده در حوزه بهداشت و درمان و مختومه شدن ۸۰۴ پرونده افزود: در مجموع طی سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۱۴ پرونده وارد تعزیرات حکومتی شده که ۱۳ هزار و ۲۲۴ پرونده مختومه شده است.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان مبلغ محکومیت قطعی حوزه کالا و خدمات ۶۹ میلیارد و ۸ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۷۰ ریال بود که با وصول ۲۲ میلیارد و ۸۵۶ میلیون و ۱۵ هزار و ۳۲۶ ریال با افزایش ۷۹.۳ درصدی مواجه بودیم.

وی با اشاره به ۱۵۱ میلیارد و ۶۴۵ میلیون و ۶۶۴ هزار و ۸۰۸ ریال مبلغ محکومیت قطعی در حوزه قاچاق کالا و ارز افزود: ۷۶ میلیارد و ۹۹۲ میلیون و ۸۲۰ هزار و ۵۶۷ ریال جریمه در این حوزه وصول شده که با ۸.۸ درصد افزایش مواجه بوده است.

  ۱۰۱ میلیارد ریال وصولی جرایم در تعزیرات حکومتی همدان

حسن‌پور به محکومیت یک‌میلیارد و ۶۷۰ میلیون و ۹۷۶ هزار و ۷۰۲ ریال در حوزه بهداشت، دارو و درمان اشاره کرد و افزود: یک‌میلیارد و ۲۸۲ میلیون و ۲۹ هزار و ۲۰۰ ریال جریمه وصول شده که ۴۱.۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: سال گذشته در مجموع ۲۲۲ میلیارد و ۳۲۵ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۷۸۰ ریال مبلغ محکومیت قطعی شد که ۱۰۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون و ۸۶۵ هزار و ۹۳ ریال وصول شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به فعالیت یک‌هزار و ۲۱۹ اکیپ تعزیرات حکومتی در سال گذشته گفت: در این سال ۷ هزار و ۳۱۱ مورد بازرسی انجام شد.

وی با بیان اینکه در بازرسی‌ها ۵ هزار و ۳۳ واحد تخلف داشتند که برای همین تعداد نیز پرونده تشکیل شد افزود:‌ واحدهای متخلف ۵۲ میلیارد و ۲۶۶ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۶۳۴ ریال جریمه شدند.

۷۵ درصد شکایات مردمی منجر به تشکیل پرونده شد

حسن‌پور با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی رکن قضایی تنظیم بازار است و وظیفه نظارتی ندارد اما با توجه به تکلیف کشور، خود را کنار سازمان‌های نظارتی می‌داند افزود:‌ عمده بازرسی‌های بازرسان براساس درخواست مردمی بوده است.

وی گفت: طی حضور در صحنه مشخص شد ۲۵ درصد گزارش‌های ارسالی مردم نادرست بوده و ۷۵ درصد صحت داشته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به اینکه در بازرسی‌ها حتماً یک قاضی وجود دارد و به صورت تخصصی بازرسی انجام می‌شود گفت: عدم درج قیمت کالا یکی از دغدغه‌های اساسی است که مادر تخلفات به شمار می‌آید به همین منظور برخورد جدی با متخلفان این حوزه در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه گاهی ضعف قانونی باعث عدم برخورد جدی با متخلفان می‌شود که دولت و مجلس قوانینی را در این خصوص در نظر گرفته‌اند افزود: در ایام نوروز گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی فعال بودند و از ابتدای اردیبهشت‌ماه‌ نیز فعالیت خواهند داشت.

تخلف ۱۳ هزار واحد صنفی در همدان

وی با بیان اینکه تقریباً از ۱۲۰ هزار واحد صنفی در استان ۱۳ هزار واحد تخلف داشتند گفت: کمیته‌ای با عنوان «نظارت بر توزیع کالاهای اساسی» به ریاست دادستان کشور و دبیری سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شده تا بر واحدهای صنفی توزیع‌کننده و تولیدکننده کالاهای اساسی و عرضه‌کنندگان مستقیم این اجناس به طور مستقیم نظارت شود.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بازرسی‌ها نسبت به این موارد تشدید شده است گفت: هر واحدی که اصرار بر تخلف داشته باشد با هماهنگی تعزیرات حکومتی و دادستانی، قطعاً حکم تعطیلی یا تعطیلی موقت با نصب بنر را خواهد داشت.

برخی از داروخانه‌ها بدون مجوز فعالند

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از پلمب چند داروخانه متخلف در دی و بهمن سال گذشته خبر داد و افزود: برخی‌ از داروخانه‌ها در استان بدون مجوز فعالیت می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه برخی از داروخانه‌های استان دارویی را به قیمت بالاتر از روی جلد به فروش می‌رسانند و وقتی اعتراض می‌کنیم موضوع عدم تغییر قیمت از سوی کارخانه و ملاک فاکتور خرید را مطرح می‌کنند گفت: در این خصوص چند مسئله وجود دارد که یکی به کارخانه برمی‌گردد که قیمت را تغییر نمی‌دهد.

حسن‌پور با بیان اینکه داروخانه نه بر اساس فاکتور بلکه بر اساس سامانه قیمت باید دارو را عرضه کند در ادامه بیشترین فراوانی تخلفات در استان را ۳۹ درصد و مربوط به عدم درج قیمت دانست.

وی با اشاره به اینکه گرانفروشی ۲۳ درصد تخلفات را در برمی‌گیرد گفت: یک‌هزار و ۵۳۶ فقره تخلف در حوزه عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ثبت رسیده که ۱۵ درصد تخلفات را شامل می‌شود.

حسن‌پور با بیان اینکه عدم ارائه فاکتور خرید ۱۱ درصد تخلفات را شامل می‌شود در پاسخ به اینکه سوال که ممکن است واحدهایی چند فاکتور داشته باشند و با ورود بازرسان تعزیرات فاکتوری را ارائه دهند که با فاکتور اصلی مطابقت نداشته باشد افزود: داشتن چند فاکتور تخلف است و بازرسان تعزیرات حکومتی لیست قیمت‌های متعارف را دارند و با قیمت‌ها تطبیق می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه «تقلب» ۱۰ درصد پرونده‌ها را شامل می‌شود خاطرنشان کرد: عدم صدور فاکتور ۹ درصد و کم‌فروشی پنج درصد تخلفات را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه برخی از متخلفان برنج هندی را در گونی برنج ایرانی با قیمتی بالا عرضه می‌کردند که حکم غش در معاملات را دارد افزود:‌ بیشتر صنوف دارای تخلف به ترتیب خواربارفروشی، نانوایی، میوه و سبزی، مرغ و ماهی، قصابی و گوشت منجمد بوده است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع پرونده تشکیل شده در سال گذشته ۴ هزار ۲۳۱ مورد متعلق به اتاق اصناف بود افزود:‌ ۷۷ مورد توسط اداره دامپزشکی، ۳۶۲ مورد توسط دانشگاه علوم پزشکی، ۵۸۸ مورد توسط نیروی انتظامی، ۷ هزار و  ۳۸ مورد توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و ۵ هزار و ۳۱ مورد توسط تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.

حسن‌پور از تشکیل ۵۲ فقره پرونده ملی و مهم در حوزه کالا و خدمات خبر داد و گفت: ۳۹ مورد از پرونده‌ها مختومه شده که بیش از ۴۴ میلیارد ریال مبلغ جریمه‌هاست.

وی با بیان اینکه در حوزه قاچاق کالا ۱۰۵  پرونده ملی و مهم تشکیل شده که ۱۰۰ مورد مختومه و بیش از ۸۸ میلیارد ریال جریمه آن است افزود: ‌۲۶ پرونده مربوط به دام بود که به ۲۳ مورد رسیدگی شده و ۱۰ میلیارد ریال محکومیت صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به اینکه سال گذشته قاچاق به سمت خروج رفت و سوخت بیشترین موارد قاچاق را شامل شد خاطرنشان کرد:‌ ۷۱ پرونده در حوزه قاچاق تشکیل شد که ۳۷ میلیارد ریال جریمه برای متخلفان صادر شد.

وی با بیان اینکه تا سال۹۷، ۲۳ نفر زندانی داشتیم که ۸۷ نفر اضافه شدند و ۳۶ نفر مشمول عفو شدند افزود:‌ سال گذشته ۱۸ مورد نصب پلاکارت و ۳۰ مورد تعطیلی به ثبت رسید.

حسن‌پور با بیان اینکه در حوزه برخورد با متخلفان گوشت پرونده‌های متعددی تشکیل و به متخلفان دیگری رسیدیم گفت: برخی از رستوران‌ها گوشت خارج از شبکه و متعلق به خانوارها را وارد کرده بودند که با آنها برخورد شد.

وی با اشاره به اینکه هیچ چلوکبابی گوشت غیر قابل مصرف که گوشت گاو گوسفند نباشد را عرضه نکرده است افزود:‌ برخی از رستورانها گوشت‌ها بدون نشانه و لیبل عرضه کردند که با متخلفان برخورد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد:‌ عمده گوشت‌های بدون شناسنامه از خارج از استان تهیه می‌شد.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/ ۴۰

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد