تاریخ انتشار : یکشنبه 25 فروردین 1398 - 8:58
کد خبر : 54412

۱۷۰ محصول فناورانه و دانش‌بنیان در صنعت گیاهان دارویی تولید شد

۱۷۰ محصول فناورانه و دانش‌بنیان در صنعت گیاهان دارویی تولید شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همزمان با گسترش تولید دارو‌ها و فرآورده‌های گیاهی طبیعی در دنیا کشورمان نیز در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی با شکل گیری رویکرد مثبت

۱۷۰ محصول فناورانه و دانش‌بنیان در صنعت گیاهان دارویی تولید شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همزمان با گسترش تولید دارو‌ها و فرآورده‌های گیاهی طبیعی در دنیا کشورمان نیز در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی با شکل گیری رویکرد مثبت به این حوزه به ویژه با توجه به سابقه درخشانی که در طب کهن ایرانی بر جای مانده بود، تعدادی از شرکت‌های بزرگ در این حوزه شکل گرفت که اقدام به تولید و تجاریسازی دارو‌ها و فرآورده‌های حاصله از گیاهان دارویی کردند.

همزمان با شروع فعالیت‌های واحد‌های تولیدیفرآورده‌های گیاهی، انجمن تولیدکنندگان دارو‌ها و فرآورده‌های گیاهان دارویی در خرداد ماه سال ۱۳۶۵ با عنوان «موسسه کانون تولیدکنندگان فرآورده‌های گیاهان دارویی و دارو‌های سنتی» با هدف ایجاد امکانات و تشویق سرمایه گذاری و تولید دارو‌های گیاهی با استفاده از مواهب طبیعی کشور و ایجاد یک مرجع صالح برای تحصیل حقوق و اختیارات قانونی در امور حرفه‌ای و حمایت از صنعت داروسازی گیاهی و فرآورده‌های گیاهان دارویی و سعی در بهینه سازی و اصلاح مقررات به ثبت رسید. همچنین گروهی نیز تحت عنوان گروه کارشناسی فرآورده‌های گیاهی از سال ۱۳۶۰ در معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت به صورت رسمی نظارت بر فرآورده‌های گیاهی را آغاز کرد. در سال ۱۳۷۶ اداره دارو‌های گیاهی در چارت سازمانی معاونت غذا و دارو به عنوان یکی از ادارات تابعه اداره کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر به رسمیت شناخته شد.

با افزایش تنوع فرآورده‌های طبیعی برای تمرکز بیشتر بر روی این فرآورده‌ها در دی ماه ۱۳۸۵ اداره دارو‌های گیاهی به اداره دارو‌های طبیعی تغییر نام یافت.

همچنین با آغاز به کار ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی در سال ۱۳۸۷ راهبرد‌ها و اقدامات جامعی به سبب حمایت از رشد و توسعه این صنعت گسترده و عظیم بازتعریف و اجرایی سازی شد که با مشاهده سیر صعودی رشد شرکت‌های تولید کننده دارو‌ها و فرآورده‌های گیاهی و همچنین صدور مجوز دارو‌های گیاهی و فرآورده‌های طبیعی این امر قابل مشاهده است. این ستاد از ابتدای فعالیت خود تا کنون علاوه بر اقدامات حمایتی عمومی همچون جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها به حمایت از تولید و تجاریسازی بیش از ۱۷۰ محصول فناورانه و دانش بنیان در بیش از ۱۵۰ شرکت مختلف پرداخته است که خود تاثیری شگرف در توسعه این صنعت بومی و کهن در کشور داشته است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد