تاریخ انتشار : یکشنبه 18 فروردین 1398 - 4:08
کد خبر : 54201

برخورد جدی با مفاسد اقتصادی و متخلفین در حوزه اقتصاد و صنعت استان بوشهر

برخورد جدی با مفاسد اقتصادی و متخلفین در حوزه اقتصاد و صنعت استان بوشهر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بوشهر، علی جمادی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخاب شعار رونق تولید برای سال جاری اظهار داشت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، دستگاه قضایی استان بوشهر با حمایت قضایی و همه جانبه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بوشهر، علی جمادی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخاب شعار رونق تولید برای سال جاری اظهار داشت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، دستگاه قضایی استان بوشهر با حمایت قضایی و همه جانبه از فرآیند تولید، اشتغال، جلوگیری از تعطیلی یا توقف فعالیت واحد‌های تولیدی و صنعتی، امنیت سرمایه گذاری و امنیت پایدار در جامعه تمام تلاش خود را برای تحقق این امر مهم خواهد داشت.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: با توجه به وضعیت خاص استان بوشهر و وجود تاسیسات عظیم نفت و گاز که استان را به قطب انرژی در کشور تبدیل کرده و تولید امر اساسی در این حوزه است، با حمایت قضایی و برقراری امنیت پایدار و رفع و موانع مشکلات شرکت‌های تولیدی و صنعتی در زمینه تحقق هر چه بهتر منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات ریاست قوه قضائیه، گام برمی‌داریم.

وی بیان کرد: استفاده مطلوب و حداکثری از ظرفیت‌های دستگاه قضایی در تحقق “رونق تولید واشتغال”، حمایت قضایی و هماهنگی بخش‌های یکدیگر با دستگاه‌های اجرایی ذیربط در راستای امنیت سرمایه گذاری، رفع موانع حقوقی قضایی تولید و اشتغال و مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است.

جمادی ضمن تاکید بر برخورد جدی با مفاسد اقتصادی و متخلفین در حوزه اقتصاد و صنعت افزود: درخصوص رسیدگی به پرونده‌های مهم جرایم مالی و اقتصادی از جمله جرایم قاچاق و ارز و اخلال در نظام اقتصادی کشور تسریع و قاطعانه با این قبیل جرایم برخورد می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر در راستای حمایت از تولیدات داخلی و جلوگیری از قاچاق کالا گفت: با توجه به اینکه قاچاق کالا بر اقتصاد کشور و تولیدات تولید کنندگان داخلی لطمه وارد می‌کند در سال جدید با عزمی راسخ‌تر از گذشته در مبارزه با قاچاق کالا گام بلندتری بر می‌داریم.

وی بیان کرد: با برهم زنندگان نظم اقتصادی از جمله محتکران و اخلال گران نظام اقتصادی با تعیین شعب تخصصی که در استان ایجاد شده ضمن رسیدگی به پرونده‌های این قبیل افراد، بدون هیچ گونه مماشات و تسامحی با قاطعیت و جدیت تمام برخورد می‌شود.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد