تاریخ انتشار : شنبه 17 فروردین 1398 - 11:00
کد خبر : 54185

جمعیت جوان ایلام ببیشتر از میانگین کشوری است

جمعیت جوان ایلام ببیشتر از میانگین کشوری است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، محمد نوذری روز شنبه در نشست کارگروه اجتماعی فرهنگی و شورای مبارزه با مواد مخدر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در هر جوامعی با شدت، ضعف، دارای پیچیدگی و چندوجهی هستند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، محمد نوذری روز شنبه در نشست کارگروه اجتماعی فرهنگی و شورای مبارزه با مواد مخدر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در هر جوامعی با شدت، ضعف، دارای پیچیدگی و چندوجهی هستند و راه حل آنها نیازمند روش های علمی و طولانی است.
وی با بیان اینکه چهار آسیب اصلی در جامعه اعتیاد، طلاق، اقدام به خودکشی و حاشیه نشینی است، گفت: در زمینه اعتیاد استان ایلام رتبه ۲۶ کشور را دارد که نرخ اعتیاد در کشور ۵/۴ و در ایلام ۱/۹ است و تعداد مراکز درمانی در این حوزه نیز ۵۰ مرکز است.
وی یادآور شد: مهم ترین اقدامات در این زمینه شامل اقدامات مقابله ای و پیشگیرانه جمعیت مبارزه با کشت خشخاش، گسترش و توسعه مراکز درمانی در سطح استان و اختصاص اعتبار استانی برای ساماندهی معتادان است.
نوذری افزود: طلاق در استان رتبه ۳۰ کشور را دارد و میانگین کشوری این آسیب از ۳/۵ واقعه ازدواج یک مورد به طلاق منجر می شود و این میانگین در ایلام از ۵/۱ واقعه ازدواج یک مورد به طلاق منجر می شود که در این راستا کلاس های مشاوره پیش از ازدواج و توانمندسازی متقاضیان طلاق از اقدامات مهم در این زمینه است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: استان در حوزه اقدام به خودکشی رتبه اول و در حوزه اقدام به خودکشی منجر به فوت رتبه دوم کشور دارد.
وی افزود: اقدام به خودکشی سال ۹۶ یک هزار و ۸۹ مورد بوده که این میزان در سال ۹۷ به ۹۵۹ نفر کاهش یافته و همچنین در سال ۹۶ خودکشی منجر به فوت ۸۱ نفر و این تعداد در سال ۹۷ به ۷۳ نفر کاهش یافت.
نوذری مهم ترین اقدامات در زمینه پیشگیری از این آسیب را برگزاری کارگاه های پیشگیری از خودکشی، استفاده از ظرفیت سمن ها، انجام طرح های پژوهشی، تشکیل ستاد پیشگیری از خودکشی، تدوین سند توسعه اجتماعی و فرهنگی، برگزاری نشست های تخصصی، تشکیل اتاق های اندیشه ورز و تشکیل ۶ کمیته پیشگیری از خودکشی و ۱۶ کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی عنوان کرد.
وی در خصوص حاشیه نشینی نیز گفت: ۲۰ درصد جمعیت کشور حاشیه نشین هستند که این میزان در ایلام هفت درصد است و اقدامات صورت گرفته در این حوزه برگزاری ۱۵۰ کارگاه توسط سازمان های مردم نهاد در مناطق حاشیه نشین و ایجاد ۲ دفتر تسهیل گری در این مناطق برای اولین بار با اعتبار ۴۷۰ میلیون تومان است.
رئیس دانشگاه علوکم پزشکی ایلام نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۹۸ جلسه پیشگیری از خودکشی برای عامه مردم در ایلام برگزار شد که ۱۵ هزار نفر در این جلسات شرکت نموده و سه کار پژوهشی مشترک تشکیل و ۱۱ کارگاه بهداشت و روان نیز برگزار شده است.
دکتر کریم همتی افزود: ۱۰ مرکز دولتی، ۳۱ مرکز خصوصی در ایلام فعال هستند و چهار هزار و ۲۳۰ نفر با داروهای مختلف تحت درمان هستند که خوشبختانه از این تعداد چهار هزار نفر معتادان غیر تزریقی هستند.
وی یادآور شد: سال گذشته ۷۹ بازدید از مراکز ترک اعتیاد صورت گرفت که کافی نیست و باید این بازدیدها افزایش یابند.
۷۱۸۰/۶۱۱۹
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد