اگر تولید رونق بگیرد ارزش پول ملی افزایش مییابد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در رابطه با اینکه رونق تولید چگونه محقق میشود، گفت: شعار سال ۹۸ ادامه شعار سال ۹۷ است، نه فقط شعار سال ۹۷ بلکه ما طی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در رابطه با اینکه رونق تولید چگونه محقق میشود، گفت: شعار سال ۹۸ ادامه شعار سال ۹۷ است، نه فقط شعار سال ۹۷ بلکه ما طی ۱۰-۱۲ سال گذشته شاهد نامگذاری سالها با محوریت مباحث اقتصادی از طرف امام خامنهای بودهایم.
وی افزود: در یک دهه اخیر ایشان سالها را با محوریت مسائل اقتصادی نامگذاری کردند؛ مثلا یک سال را به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» نامگذاری کردند، یک سال را با عنوان «حرکت مردم و مسئولین به سوی اصلاح الگوی مصرف» و یک سال دیگر را با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» و سالهایی دیگر را با همین محوریت اقتصاد نامگذاری کردند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه در سالهای گذشته بیشتر مسئولین کشور چه دولت و چه مجلس -منظور دولتها و مجلسها در دوره های مختلف است نه فقط دولت و یا مجلس کنونی- در زمینه شعار سال صرفا به نصب بنر و برگزاری همایش اکتفا میکردند یا بعضا در مجلس شورای اسلامی کمیسیون ویژهای را برای تحقق شعار تشکیل میدادند اما عملا کار خاصی انجام نمیشد.
اگر به دیدگاههای اقتصادی رهبر انقلاب عمل میشد امروز مشکل اقتصادی نداشتیم
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: در این ۱۰-۱۲ سالی که رهبر معظم انقلاب سالها را با محوریت مباحث اقتصادی نامگذاری میکردند اگر به فرمایشات و منویات ایشان عمل شده بود و مسئولین ما به جای چشم دوختن به بیرون از کشور به ظرفیتهای داخلی تکیه میکردند، ما الان هیچ مشکلی از نظر اقتصادی نداشتیم و هیچ تهدید و تحریم و هیچ فشاری نمیتوانست به ما آسیب بزند.
وی با اشاره به شعار سال قبل مبنی بر حمایت از کالای ایرانی، یادآور شد: با توجه به اینکه مسئولین در شعار سال قبل خیلی دخیل نبودند–نه اینکه کلا دخیل نبودند اما بیشتر مخاطب شعار سال ۹۷ مردم بودند و مردم بودند که کالای ایرانی را خریداری میکردند و حقیقتا هم مردم به میدان آمدند- شعار سال تا حدی محقق شد. نمیگویم شعار سال کاملا محقق شد اما نسبت به سالهای گذشته تا حدودی محققتر شد یعنی بیشتر به نتیجه رسید.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: امسال که سال رونق تولید است، یعنی باید ما کاری کنیم که تولید رونق پیدا کند اینجا هم مردم هم مسئولین باید وارد میدان شوند و چه دولت، چه مجلس، چه قوه قضائیه هرکدام وظایف خاص خودشان را دارند.
موسوی لارگانی ادامه داد: مثلا قوه قضائیه باید با متخلفین برخورد جدی داشته باشد، به عنوان مثال ما الان مواردی داریم که کالاها در گمرگ دپو شده و ترخیص نمیشود، بعضا حتی کالایی فاسد شده اما ترخیص نمیشود؛ در این شرایط قوه محترم قضائیه باید با متخلفینی که چنین رفتاری را دارند برخورد کند.
وی اضافه کرد: یا در مجلس شورای اسلامی باید مجلس از همان روزهای اول شروع به کارش بعد از تعطیلات نوروز ورود کند و مباحثی که نیاز است که قانون شود را انجام دهد یا موانعی که سر راه رونق تولید وجود دارد را برطرف کند.
باید از تولیدکنندگان حمایت اساسی شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: با توجه به رکودی که در کشور وجود دارد، دولت باید از کسانی که زندگیشان را در عرصه صنعت و تولید گذاشتهاند حمایت کند و برای محقق شدن شعار سال ۹۸ وظیفه دولت این است که زمینه را فراهم کند.
موسوی لارگانی بیان کرد: دولت باید زمینه را فراهم کند تا اگر تولیدکنندگان سرمایه درگردش میخواهند بانکها در اختیارشان بگذارند و در زمینه رونق تولید دولت باید فشار را از روی سر تولیدکنندگان بردارد نه اینکه فشارها بیشتر شود. مثلا در بحث گرفتن مالیات یا در مباحث بانکی بجای اینکه فشار به تولید ننده وارد شود باید تولیدکننده را حمایت کرد.
وی با بیان اینکه در خیلی از کشورها وقتی رکود است به تولیدکنندگان بسته حمایتی میدهند نه اینکه تازه فشارها را زیاد کنند؛ اظهار داشت: اگر رونق تولید در کشور محقق شود خیلی از مشکلاتی که ما در سالهای گذشته به دنبال حل آنها بودیم قطعا با رونق تولید حل میشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: اگر این تولید رونق پیدا کند مثلا اشتغال هم – که در سالهای اخیر رهبر انقلاب بر آن تأکید کرده بودند- به دنبالش رونق پیدا میکند. اگر رونق تولید ایجاد شود رونق اقتصادی در کشور ایجاد میشود و وقتی رونق اقتصادی در کشور ایجاد شود، ارزش پول ملی ما که کاهش پیدا کرده، افزایش مییابد؛ یعنی همهی این موارد بستگی به محقق شدن این شعار دارد که باید هم دولت، هم مجلس و هم قوه قضائیه در این زمینه همت کنند.
موسوی لارگانی افزود: مهمترین و اساسیترین نکته این است که مردم ورود کنند، یعنی مردم باید یک «نه» جدی به کالاهای خارجی بگویند و برای حمایت از کالهای داخلی ورود کنند ولو اینکه بعضا کیفیت کالاهای داخلی هم پایینتر باشد.
وی ادامه داد: مردم اگر اشتغال برای فرزندانشان میخواهند، اگر رونق در اقتصاد میخواهند، اگر میخواهند افزایش ارزش پول ملی را شاهد باشند، همه اینها بستگی به حضور آنها دارد که به صحنه بیایند و از کالای داخلی استفاده کنند و اینها است که میتواند ایجاد رونق کند.
برای تحقق شعار سال باید با قاچاق کالا مقابله شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نکته مهمتر اینکه اگر ما میخواهیم این شعار محقق شود باید جلوی واردات بیرویه کالاها و همچنین قاچاق کالا را بگیریم.
موسوی لارگانی بیان کرد: در سالهای گذشته فقط واردات کالای قاچاق را شاهد بودیم اما متأسفانه از سال گذشته که -ارز نوسانات جدی داشته- قاچاق کالا از داخل کشور به خارج هم مشکل بزرگی برایمان شده است، بهطوریکه یک عده سودجو کالاهای داخلی را با قیمت ارزان خریداری میکنند و به صورت قاچاق به کشورهای دیگر میبرند و این ضربه سنگینی به اقتصاد کشور است.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال در حال حاضر که در قیمت گوشت نابسامانی ایجاد شده، این به خاطر دامهای زنده و یا طیوری است که به صورت قاچاق از کشور خارج کردهاند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: لذا اگر ما بخواهیم شعار سال محقق شود، باید با قاچاق -چه خارج شدن کالا از کشور چه وارد شدن کالا به کشور- مبارزه کنیم و باید دست آن کسانی که از اول انقلاب تا الان سودهای کلانی را از واردات به جیب میزدند قطع شود یعنی دلالانی که در این ماجرا هستند هر کسی که هستند و وابسته به هر فرد و گروهی که هستند باید با آنها مقابله شود وگرنه اگر جلوی واردات گرفته نشود ما نمیتوانیم شعار سال ۹۸ را به سرانجام برسانیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰