تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 اسفند 1397 - 10:30
کد خبر : 51870

توقیف محموله میلیاردی کالای قاچاق توسط دریابانان آبادان

توقیف محموله میلیاردی کالای قاچاق توسط دریابانان آبادان

سردار عبداله نظرپور فرمانده مرزبانی استان خوزستان در گفتگوبا خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،گفت: دریابانان آبادان، در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل آب‌های ساحلی استان، روز گذشته در نتیجه ساعت‌ها کار اطلاعاتی و با انجام عملیاتی برنامه ریزی شده موفق شدند یک فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را

سردار عبداله نظرپور فرمانده مرزبانی استان خوزستان در گفتگوبا خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،گفت: دریابانان آبادان، در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل آب‌های ساحلی استان، روز گذشته در نتیجه ساعت‌ها کار اطلاعاتی و با انجام عملیاتی برنامه ریزی شده موفق شدند یک فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را که از کشور‌های حوزه خلیج همیشه فارس به مقصد بنادر “آبادان”در حرکت بود، شناسایی و متوقف کنند.

وی افزود: در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده ۱۵۰۰ کیلوگرم لیمو خشک و ۳ هزار و دویست قوطی کنسرو زیتون قاچاق با وزن و مارک‌های خارجی متفاوت کشف شد.

فرمانده مرزبانی استان خوزستان در پایان با اشاره به دستگیری ۶ متهم در این رابطه گفت:: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بیش از ۳ میلیارد و صد میلیون ریال ارزیابی کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع ذیصلاح شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد