توقف ۴ خودروی حامل کالای قاچاق
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سردار حیدر عباس زاده، فرمانده انتظامی خوزستان بیان داشت: مأموران انتظامی بهبهان با کسب خبری مبنی بر تردد ۴ خودروی حامل کالای قاچاق در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان، توقیف و بازرسی خودروها را در

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سردار حیدر عباس زاده، فرمانده انتظامی خوزستان بیان داشت: مأموران انتظامی بهبهان با کسب خبری مبنی بر تردد ۴ خودروی حامل کالای قاچاق در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان، توقیف و بازرسی خودروها را در دستور کار خود قرار دادند.
وی با اشاره به روند کشف کالاهای قاچاق عنوان کرد: مأموران با انجام ایست و بازرسی خودروهای مورد نظر را شناسایی و متوقف کردند که در بازرسی از آن ها، ۲ میلیارد ریال پارچه و پوشاک قاچاق فاقد هرگونه مجوز مثبته گمرکی کشف شد.
سردار عباس زاده افزود: ۴ قاچاقچی دستگیر و به همراه کالاهای قاچاق مکشوفه پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰