درمان فشارخون با یک خورش خوشمزه/ با مصرف این غذا از آرتروز در امان بمانید

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدان و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسیدفولیک، روی (زینک)، سلنیوم، گوگرد، اسیدمالیک، اسیدفرمیک، امگا ۳ و غیره است. برای
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدان و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسیدفولیک، روی (زینک)، سلنیوم، گوگرد، اسیدمالیک، اسیدفرمیک، امگا ۳ و غیره است.
برای بررسی خواص خورش غوره بادمجان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص خورش غوره بادمجان
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص خورش غوره بادمجان گفت: این غذا به علت داشتن پروتئین بالا موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن میشود.
بیشتر بخوانید: کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشهکن کنید
وی افزود: خورش غوره بادمجان حاوی آهن، اسیدفولیک و ویتامین B12 است که باعث افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کم خونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین مفید است، اما نباید در مصرف این غذا زیادهروی شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر یکی دیگر از خواص خورش غوره بادمجان است که میتوان به آن اشاره کرد.
عظمایی بیان کرد: این غذا به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر، موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان میشود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.
وی گفت: مصرف این خورش به علت داشتن فیبر بالا، موجب عملکرد بهتر روده، هضم آسان تر غذا و رفع یبوست میشود.
عظمایی افزود: از دیگر خواص بینظیر این خورش میتوان به تقویت بینایی، طراوت و جوان سازی پوست و مو، کاهش قند و چربی خون و کنترل فشار خون اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: سلامت چشمانتان را با این غذای لذیذ تضمین کنید
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: خورش غوره بادمجان به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها میشود.
مواد لازم خورش غوره بادمجان (۶ تا ۷ نفر)
-بادمجان ۶ عدد
-گوشت مرغ ۹۰۰ گرم
-غوره ۲ خوشه متوسط
-گوجه فرنگی ۶ عدد
-پیاز متوسط ۲ عدد
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
-برای تهیه این خورش ابتدا بادمجانها را پوست کنده و داخل آب نمک قرار میدهیم تا سولانین از آن خارج شود.
-سپس بادمجانها را به صورت درسته و کامل سرخ میکنیم.
-پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن دنبه یا کنجد تفت میدهیم.
-سپس گوشت مرغ و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.
-نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
-پس از آن که غذا کمی پخت، بادمجان و قوره را اضافه میکنیم.
-به مدت ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا غذا بپزد و جابیفتد.
-پس از آن که خورش آماده شد با برنج یا نان سرو میشود.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰