پیشگیری از آب مروارید با یک آش خوشمزه/ مصرف این غذا بدن را عضلانی میکند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارحوزه حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شوربای قیمه ریزه یکی ازغذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، کولین، سلنیوم، روی (زینک)، گوگرد، سولفور، فیبر، اسیدچرب
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارحوزه حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شوربای قیمه ریزه یکی ازغذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، کولین، سلنیوم، روی (زینک)، گوگرد، سولفور، فیبر، اسیدچرب امگا ۳ و … است.
برای بررسی خواص شوربای قیمه ریزه و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهم ترین خواص شوربای قیمه ریزه
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص شوربای قیمه ریزه گفت: این غذا حاوی پروتئین بالایی است و موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن میشود و میتواند جزو غذاهای رژیمی باشد.
بیشتر بخوانید: درمان وسواس سودایی با یک نوشیدنی گیاهی/ بیخوابی را با این شربت رفع کنید
وی افزود: به دلیل دارا بودن ویتامین D، کلسیم، منیزیم، فسفروسلنیوم موجب استحکام استخوان و دندان شده و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.
عظمایی بیان کرد: به علت وجود ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیک در شوربای قیمه ریزه باعث افزایش گلبولهای قرمز خون شده و کم خونی را رفع میکند، لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این غذا حاوی انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید بوده و باعث تقویت، طراوت وجوان سازی پوست و مو میشود.
وی گفت: این آش تاثیری چشمگیر در تقویت سیستم عصبی، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر دارد؛ همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی میشود.
عظمایی افزود: شوربای قیمه ریزه برای مبتلایان به سرماخوردگی و افرادی که دوران نقاهت بیماری را میگذرانند بسیار تاثیرگذار و مفید است؛ همچنین برای کودکان در حال رشد و سالمندان فوایدی بسیار دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این غذای سنتی با تقویت بینایی از بروز آب مروارید و تباهی لکه زرد پیشگیری میکند.
وی بیان کرد: ویتامین B۱۲ و امگا ۳ موجود در شوربای قیمه ریزه ایجاد نشاط کرده و از استرس، اضطراب و افسردگی پیشگیری میکند.
عظمایی افزود: از دیگر خواص بی نظیر این غذا عملکرد بهتر روده، هضم غذا و رفع یبوست به دلیل وجود فیبر بالا در آن است.
بیشتر بخوانید: فواید خورش به و آلو برای زنان باردار/ ویار حاملگی را با این غذای محلی برطرف کنید
مواد لازم شوربای قیمه ریزه (۵ تا ۶ نفر)
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۴۰۰ گرم
برنج یک پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) نیم کیلو
پیاز ۴ عدد متوسط
نعناع خشک یک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه شوربای قیمه ریزه
برای تهیه این غذا ابتدا ۲ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم.
ادویه جات را به پیازهای تفت داده شده اضافه میکنیم.
برنج و آب را اضافه کرده و اجازه میدهیم برنج لعاب بیاندازد.
۲ عدد پیاز دیگر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم.
مخلوط گوشت و پیاز را به صورت کوفتههای کوچک در آورده و به آش اضافه میکنیم.
سبزیجات را پس از شستن و خرد کردن به آش اضافه میکنیم.
سپس صبر میکنیم تا آش خوب پخته و جا بیفتد.
در پایان از نعناع داغ برای تزئین آش شوربای قیمه ریزه استفاده میکنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰