سوداگری زمین در تهران وحشتناک است/ هر چه وابستگی به نفت در کشور بیشتر فسادها نیز افسانه ای تر شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خوش چهره استاد اقتصاد دانشگاه تهران در مجمع ماهیانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: در جریان دهمین انتخابات ریاست جمهوری روحانی با بنده ملاقاتی داشت او پرسید که آقای دکتر شما چرا کاندیدا نمی شود که
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خوش چهره استاد اقتصاد دانشگاه تهران در مجمع ماهیانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: در جریان دهمین انتخابات ریاست جمهوری روحانی با بنده ملاقاتی داشت او پرسید که آقای دکتر شما چرا کاندیدا نمی شود که بنده در پاسخ گفتم هر کسی در این شرایط بیرونی و داخلی کاندیدا شود یا دیوانه است یا عاشق. دیوانه به این دلیل که مطلب را ساده گرفته است مثلا یکی می گفت اگر من بیایم اقتصاد را ۱۰۰ روزه درست می کنم، یکی دیگر هم می گفت ۶ ماهه و یکی دیگر که نظامی بود می گفت من یک ساله درست می کنم. در واقع این افراد عمق مسائل را نفهمیده بودند.
وی افزود: بنده به آقای روحانی گفتم عاشق هم کسی است که می داند کشور چه مشکلاتی دارد منتهی در دوره اول آبروی خود را می گذارد تا چاله ها را پرکند یعنی نباید عوام فریبی کند و بگوید من بهشت ایجاد می کنم که در نهایت آقای روحانی گفت من دومی ام یعنی عاشق ایران هستم که بنده هم گفتم انشاء الله که همینطور است.
وی با بیان اینکه امروز هجمه متوجه اسلام و قانون اساسی است به گونه ای که می گویند اینها کشش ندارند و این در حالی است که ما به اسلام عمل نکرده ایم، افزود: در مدیریت خداوند امر کرده که امانت را به اهل آن واگذار کنید با این وجود فساد قبل از اینکه به افراد برگردد به نظامی برمی گردد که اجازه داده افراد فاسد روی کار بیایند.
وی با بیان اینکه از دیدگاه قرآن مسئولیت یک امانت است، افزود: تهران یک شهر طبقاتی است و از نظر کالبدی، ترافیکی، سیما و روابط اجتماعی و فرهنگی مسائل زیادی دارد و سوداگری زمین در آن وحشتناک است.
وی با بیان اینکه در انتسابات افراد باید سلامت نفس و توانایی توامان داشته باشند، افزود: از دولت اول تاکنون بیشترین کالایی که وارد شده کالای مصرفی و فانتزی قابل تولید در داخل بوده است.
استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: هر چه وابستگی به نفت در کشور بیشتر شده فساده ها نیز افسانه ای تر شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مجلس ششم شهرام جزایری آن جوانک فاسد فسادش ۱۸۰ میلیارد تومان بود البته نجاست کمش هم نجاست است منتهی او هیات رئیسه مجلس را بازی داد و منویاتش را قانون کرد.
استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: در دولت خاتمی آخرین قیمت نفت ۱۴ دلار بود و فساد ۱۸۰ میلیاردی از آن بیرون آمد و در دولت نهم یا دولت مهرورز و عدالت که قیمت نفت به ۱۴۰ دلار رسید یک رقم فساد آن سه هزار میلیارد تومان بود و بعد فساد بابک زنجانی مطرح شد که این آدم یک لاقبا خودش ادعا می کرد دارایی من ۲۲ میلیارد یورو است.
وی با اشاره به اینکه دولت ها به لحاظ رفتار اقتصادی همچون خام فروشی نفت، رکود شکنی واردات و قاچاق کالا و فساد به هم شبیه اند، اظهار کرد: این مسائل ریشه در جفایی است که به قانون اساسی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب شده است، برمی گردد.
وی به فرمان رهبر انقلاب با عنوان تبیین سیاست های بلند مدت بدون اتکاء به نفت در سال ۷۴ و در زمان دولت سازندگی اشاره کرد، و افزود: دولت وقت این فرمان را در دستور کار قرار داد و وزرا و معاونین درگیر کار شدند و بنده، آقای مومنی از دانشگاه علامه و کسان دیگری نیز به جلسات دعوت می شدیم. با این وجود بنده در این جلسات گفتم که منظور رهبری از این فرمان سیاست های بلند مدت بدون اتکاء به درآمدهای نفتی است اما انحرافات از همان زمان شروع شد و دیدم که سیستم درک و باور ندارد.
وی افزود: در دولت اصلاحات تعادل منطقی تری در اقتصاد داشته ایم چون قیمت نفت پایین آمده بود و به همین دلیل از بریز و بپاش ها جلوگیری شد. در دولت نهم و دهم نیز که قیمت نفت به ۱۴۰ دلار رسید اگر چه نیت ها در اجرای طرحی مانند مسکن مهر خیر بود اما فرایندها اشکال داشت. از این رو نفر بعدی که روی کار آمد گفت مسکن مهر مزخرف است بعد مسکن اجتماعی خودش هم همینطور از آب درامد و ناقص بود به گونه ای که در نهایت عذرخواهی کرد و از کابینه رفت.
خوش چهره با بیان اینکه اقتصاد به چهار کلینیک دولت سازندگی، اصلاحات، عدالت و تدبیر و امید رفته اما حالش بدتر شده، افزود: باید نگرش و بینش خود را عوض کنیم.
وی با بیان اینکه داروی رفع فقر برداشتن موانع از سر راه تولید ملی است، افزود: اولین دستاورد برجام این بود که سطح آگاهی مردم را نسبت به بدعهدی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا بالا برد چون خیلی از جوانان فکر می کردند جریانی در نظام نمی گذارد رابطه با آمریکا برقرار شود در هر حال امروز خیلی از مردم فهمیدند که آمریکا غیر قابل اعتماد است.
استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: بنده در مصاحبه با یکی از نشریات خارجی گفتم ما در شرایطی هستیم که مذاکره را نفی نمی کنیم چون ما مانند تیمی هستیم که به خاطر تحریم های مختلف سه تا گل خورده ایم به همین دلیل باید از بسط و گسترش آنها جلوگیری کنیم. همچنین گفتم که دو جریان در ارتباط با برجام در ایران وجود دارد یک جریان که به شدت ذوق زده اند و می گویند اگر برجام بیاید همه چیز گل و بلبل می شود و یک جریان هم به شدت ناامیدند و می گویند برجام هیچ چیز ندارد. در هر حال بنده گفتم آمریکا تلاش می کند که دستاوردهای ما از برجام را در حد صفر نگه دارد.
وی با بیان اینکه دولت در خصوص برجام خوش بینی و خوش باوری داشت، افزود: اشکال ما در دولت قبلی این بود که با گارد باز جلو رفتیم به گونه ای که می گفتند قطعنامه ها کاغذ پاره است و پول ها را به خارج از کشور بردیم. در واقع تحریم ها بیش از آنکه به توانایی آمریکا برگردد به ضعف آرایش اقتصادی ما در کشور برمی گشت.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه ما در عین حالی که می خواهیم حضور فعالی داشته باشیم باید وابستگی های تهدید زا را کاهش دهیم. پس اقتصاد مقاومتی این نیست که ما می خواهیم اقتصاد را به انزوا را ببریم.
وی با بیان اینکه برخی از مسائل کشور درون زا و برخی نیز برون زا هستند، افزود: بنده جزو کسانی هستم که که مسائل برون زا مانند نقش آمریکا در القاء نفوذی ها و انحراف مسیر را به شدت برجسته می کنم.
وی اظهار کرد: بنده یک زمانی به آقای روحانی گفتم کشور ما با رکود و تورم مواجه است که به مانند تب و لرز ضد هم هستند. در هر حال در رکود تورمی که الان نیز آن را داریم دولت در سه سال اول گفت که هدف ما کاهش تورم است که من همان جا گفتم دارید اشتباه می کنید چون اولویت و تشخیص آنها ناقص بود.
وی افزود: دولت سه سال روی تورم تمرکز کرد و بعد خودشان اعتراف کردند که رکود بالا رفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰