۴۴ هزار واحد در سامانه انبارها در استان مرکزی ثبت شده است
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدجواد قربانیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه مبارزه با قاچاق کالای استان مرکزی اظهار داشت: در آمار بخش فرآوردههای نفتی در بحث تخصیص و تحویل همه مابهتفاوت به انحراف در دستگاههای متولی برنمیگردد، بلکه بخشی از آن به عملکرد شرکت بخش فرآوردهها در زمان تخصیص فرآورده برمیگردد، البته اختلاف
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدجواد قربانیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه مبارزه با قاچاق کالای استان مرکزی اظهار داشت: در آمار بخش فرآوردههای نفتی در بحث تخصیص و تحویل همه مابهتفاوت به انحراف در دستگاههای متولی برنمیگردد، بلکه بخشی از آن به عملکرد شرکت بخش فرآوردهها در زمان تخصیص فرآورده برمیگردد، البته اختلاف نظر دیدگاهی هم وجود دارد.
وی افزود: سامانه جامع انبارها نسبت به سامانههای دیگر در استان پیشرفت بهتری داشته و بالغ بر ۴۴ هزار واحد در سامانه انبارها ثبت شده است که از تمامی دستگاههایی که همکاری داشتند تشکر میکنیم.
معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: سامانه جامع انبارها از دیماه سال ۹۵ در سطح کشور راهاندازی شده است، مقام دوم کشوری را به لحاظ تعداد ثبت نامی داریم.
قربانیان بیان کرد: امسال سامانه مدیریتی داشبورد هم ایجاد شده که کار گزارشگیری را انجام میدهد و این امکان فراهم شده که هر میزان کالایی که وارد استان میشود، بهویژه ۲۵ کالای اساسی که قابلیت گزارشگیری آنها در این سامانه است.
وی ادامه داد: از ابتدای شهریورماه امسال امکان رسید و حواله فراهم شده است، در سامانه فایلهای آموزشی بارگذاری شده است.
معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: سامانه دیگر، سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات ترخیصی پس از کالا است که در سطح گمرک بوده و به صورت موازی با سامانه جامع انبارها است.
قربانیان اضافه کرد: تمام هدف از تلاش در ثبت انبارها در سامانه، بهرهبرداری از شفافسازی فعالیتهای اقتصادی و رصد کالاها برای جلوگیری از قاچاق بوده است.
وی افزود: با تغییرات نرخ ارز ، قاچاق کالا در این مدت کاهش یافته و هیچ پروندهای در سطح عرضه نداشتیم، تنها به تازگی یک پرونده در زمینه روغن زیتون بوده است.
معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: الان به نقطهای رسیدهایم که باید از سامانه بهرهبرداری کنیم، متاسفانه مشکلات گذشته کماکان وجود دارد، نظیر مشکل در شناسایی محل از طریق کد پستی که باز بحث نیاز بودن دخالت انسان را داریم در صورتی که هدف هوشمندسازی فعالیتها بوده است، پیشنهاد داریم که اطلاعرسانی بیشتری در این زمینه انجام شود.
قربانیان بیان کرد: نیاز به فعالیت بیشتر نیروی انتظامی و راهور داریم، الان محمولههایی که حمل میشود اگر بازدارندگی نیروی انسانی نباشد، همچنان بدون بارنامه این کار انجام میشود و نقطه شکست طرح هم این موضوع بوده که باید برخورد نیروی انتظامی در این زمینه بیشتر باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰