تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 آبان 1397 - 7:10
کد خبر : 45758

تعزیر قاچاقچی صابون خارجی در ایرانشهر

تعزیر قاچاقچی صابون خارجی در ایرانشهر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا، مهدی کیخا اظهار کرد:  در راستای گزارش ماموران گروهان مرزی مورتان، پرونده قاچاق صابون خارجی به تعزیرات حکومتی ارسال شد. وی افزود: با شروع رسیدگی مشخص شد خودرو متعلق به شخص دیگری است و مالک خودرو از اقدام قاچاقچی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا، مهدی کیخا اظهار کرد:  در راستای گزارش ماموران گروهان مرزی مورتان، پرونده قاچاق صابون خارجی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی افزود: با شروع رسیدگی مشخص شد خودرو متعلق به شخص دیگری است و مالک خودرو از اقدام قاچاقچی بی خبر بوده است.

مهدی کیخا گفت: با توجه به اقرار متهم و قبول اتهام ، شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی حوزه ایرانشهر مستند به قانون مبارزه با قاچاق کالا قاچاقچی را از حیث حمل غیرمجاز ۷ هزار و ۲۰۰ قالب صابون خارجی کشف شده محکوم به ضبط کالا و پرداخت جریمه ۳۷۵ میلیون ریالی کرد.

وی در ادامه افزود: باتوجه به عدم علم و اطلاع صاحب خودرو از حمل کالای قاچاق ضمن استرداد خودرو به مالک ، معادل ارزش ریالی خودرو به جریمه مرتکب اضافه شد.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد