اصفهان| مقابله تعزیرات حکومتی با ۵۷ فقره احتکار در مرداد و شهریور ۹۷
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، غلامرضا صالحی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی به نوعی پناهگاه مردم و فعالان اقتصادی در زمینه حقوق مصرف کننده است و هرجایی تضییع حقی صورت گیرد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، غلامرضا صالحی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی به نوعی پناهگاه مردم و فعالان اقتصادی در زمینه حقوق مصرف کننده است و هرجایی تضییع حقی صورت گیرد سازمان تعزیرات حکومتی احیا کننده حق از دست رفته است.
وی افزود: در بخش تولید کنندگان و فعالان اقتصادی نیز سازمان تعزیرات حکومتی اجازه ضایع شدن حق کسی را نمیدهد، در نوسانات اخیر بازار نیز لازم بود سازمان تعزیرات حکومتی حضور پررنگتری داشته باشد، زیرا سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان یک پناهگاه وظیفه دارد مانع تضییع حق مصرف کننده شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در مرداد و شهریور سال جاری ۵۷ فقره پرونده احتکار و تعداد ۱۳ فقره پرونده نیز اخفا و امتنا از عرضه کالا داشتهایم، ارزش ریالی این کالاها نزدیک به ۷۷۰ میلیارد تومان است، این اقلام هم شامل آهن و میلگرد، لاستیک کامیون، لوازم خانگی، حبوبات، برنج، پوشک بچه و نخ میشود.
وی تصریح کرد: نیمی از پروندهها منتهی به صدور حکم شده و نیمی دیگر در حال تعیین و تکلیف است، روند عرضه کالاها با سازمان صمت است که همان روز کشف کالا حکم توزیع صادر میشود، بر اساس قانون نظام صنفی علاوه بر اینکه کالاها به قیمت رسمی و مصوب در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد تخلف کنندگان نیز معادل ۷۰ درصد ارزش ریالی کالا نیز جریمه میشوند.
صالحی بیان کرد: از ابتدای سال ۹۷ به تعداد ۱۶ هزار و ۲۵۳ فقره پرونده تخلف در شعب تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شده و از این تعداد ۱۱ هزار ۹۰۹ فقره مربوط به بخش کالا و خدمات اعم از احتکار و گران فروشی و غیره، تعداد یک هزار و ۸۳۴ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز و ۲ هزار و ۵۱۰ پرونده مربوط به بهداشت، دارو و درمان بوده است.
وی گفت: در حوزه کالا و خدمات ۱۰ درصد افزایش پرونده، در حوزه مبارزه با قاچاق یک درصد افزایش و در حوزه بهداشت یک درصد پروندهها نسبت به مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان اظهار داشت: از جمله مهمترین پروندههایی که به آنها رسیدگی شده محکومیت بیش از ۵۰۰ میلیون تومانی قاچاق طلا بوده؛ در این زمینه حدود 4 هزار و ۸۷۷ گرم طلا ضبط شده است، در پرونده دیگر قاچاق طلا نیز ۷ هزار ۲۲۶ گرم طلا ضبط شده که ۲۸۵ میلیون تومان نیز جریمه شدهاند.
وی افزود: در زمینه قاچاق تلفن همراه نیز ۲ فقره پرونده داشتهایم که علاوه بر ضبط تلفن همراه، ۲۱۶ میلیون تومان نیز محکوم شدهاند، کشف یک میلیون و ۸۷۰ هزار نخ سیگار قاچاق دیگر پروندهای بوده که ۵۸۷ میلیون تومان جریمه شده است.
صالحی با بیان اینکه یک فروشگاه لوازم خانگی نیز به علت گران فروشی ۶۰ میلیون تومان جریمه شده، خاطرنشان کرد: در پروندهای دیگر ۳۰ کامیون برنج قاچاق کشف شده که از ۸ کامیون ۱۸۴ تن برنج ضبط و علاوه بر آن ۷۳۰ میلیون تومان جریمه شدهاند، در پرونده دیگر ۲۲ کامیون دیگر نیز شامل ۴۸۴ تن برنج بوده که علاوه بر ضبط برنجها ۲ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان نیز جریمه شده است.
وی تصریح کرد: در بحث تعهدات ارزی و تخلف آنها عدم ایفا تعهدات ارزی مطرح است، در یک فقره پرونده معادل ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، در یک فقره پرونده دیگر ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، در یک فقره ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، در فقره پرونده دیگر ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، در پرونده دیگر یک میلیارد تومان و در پروندهای دیگر ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخلف داشتهایم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در بحث بهداشت و درمان یک داروخانه به دلیل نداشتن مسئول فنی تعطیل شده، ۳ پزشک نیز به دلیل دریافت زیرمیزی محکوم شدهاند، همچنین صدور حکم تعطیلی ۳ شرکت پخش دارویی، صدور حکم تعطیلی یک مرکز شنوایی سنجی به علت عدم ارائه خدمات استاندارد و نداشتن مجوز نیز صورت گرفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰