کمپین خرید کالای استاندارد ایرانی در ابوموسی راهاندازی شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ،رضا پوربابایی در آستانه فرا رسیدن هفته استاندارد به کمپین خرید کالای استاندارد ایرانی پیوست واظهارداشت: این کمپین توسط اداره استاندارد ابوموسی در راستای شعار سال ۹۷ و تأکید مقام معظم رهبری بر «تولید ملی» بهعنوان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ،رضا پوربابایی در آستانه فرا رسیدن هفته استاندارد به کمپین خرید کالای استاندارد ایرانی پیوست واظهارداشت: این کمپین توسط اداره استاندارد ابوموسی در راستای شعار سال ۹۷ و تأکید مقام معظم رهبری بر «تولید ملی» بهعنوان محور اساسی در حل مشکلات اقتصادی جهت ترویج خرید کالای ایرانی تشکیل گردیده است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام عظمی ولایت « اگر تولید ملی با همت و پیگیری همگانی شتاب بگیرد، بسیاری از مشکلات معیشتی مردم و مسائل اشتغال و سرمایهگذاری حل خواهد شد و آسیبهای اجتماعی کاهش زیادی خواهد یافت» افزود: طرح خرید کالای ایرانی بدون شک مهمترین و امیدبخشترین راهکار برای بهبود وضع موجود و تقویت و حمایت از تولیدکنندگان داخلی خواهد بود.
فرماندار ابوموسی با بیان اینکه توجه به تولید ملی و ترویج مصرف کالای داخلی رشد اقتصادی کشور را به همراه دارد، تصریحکرد: تحقق این امر نیازمند کار فرهنگی و ایجاد باور ملی برای مصرفکنندگان است.
پوربابایی با تأکید براینکه راهاندازی چنین کمپینی به طور حتم به نفع نظام، کشور و ایرانیان خواهد بود، ابراز داشت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی در عمل پیاده شود باید استفاده از کالای ایرانی در کشور به یک فرهنگ تبدیل شود و در این مسیر همه افراد تأثیرگذار میتوانند نقشآفرین باشند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰