تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1397 - 10:13
کد خبر : 43731

جریمه سنگین برای محتکران در زنجان

جریمه سنگین برای محتکران در زنجان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ممیزی  مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان  با اعلام جزئیات رسیدگی به پنج فقره پرونده احتکار گفت: چهار فقره پرونده در ابهر و یک فقره پرونده در زنجان تشکیل و مورد رسیدگی

جریمه سنگین برای محتکران در زنجانبه گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ممیزی  مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان  با اعلام جزئیات رسیدگی به پنج فقره پرونده احتکار گفت: چهار فقره پرونده در ابهر و یک فقره پرونده در زنجان تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفت.

 

ممیزی افزود: کالاهای احتکار شده شامل ۷۳۳ دستگاه انواع لوازم خانگی ، ۴ تن برنج ایرانی ، ۲ تن مرغ تنظیم بازار و روغن ، عدس ، قند بود.

وی گفت: ارزش ریالی کالاهای احتکار شده بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است که بر اساس احکام صادره ، عاملین احتکار علاوه بر عرضه کالا به نرخ دولتی به پرداخت جریمه نقدی بمیزان ۸ میلیارد و ۹۰۰میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شدند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد