تاریخ انتشار : دوشنبه 16 مهر 1397 - 10:27
کد خبر : 43644

کشف قاچاق کالا در گناباد افزایش یافت

کشف قاچاق کالا در گناباد افزایش یافت

سرهنگ قربانعلی قربانی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: میزان کشف مواد مخدر نیز طی همین مدت با ۲۱ درصد رشد نسبت به یک سال قبل از آن در گناباد به ۸۱۰ کیلوگرم افزایش یافت.وی به افزایش هفت درصدی سرقت در گناباد نیز اشاره و بیان کرد: ۸۰ درصد سرقتها توسط ماموران انتظامی کشف شد.

سرهنگ قربانعلی قربانی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: میزان کشف مواد مخدر نیز طی همین مدت با ۲۱ درصد رشد نسبت به یک سال قبل از آن در گناباد به ۸۱۰ کیلوگرم افزایش یافت.
وی به افزایش هفت درصدی سرقت در گناباد نیز اشاره و بیان کرد: ۸۰ درصد سرقتها توسط ماموران انتظامی کشف شد. همچنین ۲۲ نفر متهم در ارتباط با جرائم در فضای سایبری در این شهرستان دستگیر و ۷۰ پرونده در این بخش تشکیل شد.
فرمانده انتظامی گناباد ادامه داد: همچنین ۱۱ هزار و ۵۲۸ مورد تماس مردمی طی یک سال اخیر با دفتر نظارت همگانی ۱۹۷ پلیس این شهرستان برقرار شد که در مقایسه با مدت مشابه قبل ۱۶ درصد افزایش یافت و چهار هزار و ۱۹۸ مورد از تماسها منجر به تشکیل پرونده شد.
سیزدهم تا بیستم مهرماه به عنوان هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده است. گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
۲۰۹۵/۱۸۵۸
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد