۱۶۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در گلستان کشف شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار علیاکبر جاویدان ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بیشترین کالاهای قاچاق کشف شده در استان شامل مواد خوراکی مانند برنج، مواد سوختی شامل گازوئیل و نفت سفید، لوازم یدکی، قطعات و لاستیک خودرو، لوازم خانگی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار علیاکبر جاویدان ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بیشترین کالاهای قاچاق کشف شده در استان شامل مواد خوراکی مانند برنج، مواد سوختی شامل گازوئیل و نفت سفید، لوازم یدکی، قطعات و لاستیک خودرو، لوازم خانگی و قطعات کامپیوتر، انواع کودهای شیمیایی و سموم، لوازم آرایشی و بهداشتی و گوشیهای تلفن همراه است.
وی افزود: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در استان گلستان در ۶ ماهه نخست امسال ۱۶۴ میلیارد ریال است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایشی ۳۲ درصدی را نشان میدهد.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به افزایش سرقتهای خرد در ۶ ماهه امسال گفت: در این مدت سرقتهای خشن و تجاوز به عنف، کیفقاپی و سرقتهای مسلحانه در استان کاهش یافته است. در ۶ ماهه امسال سرقتهای خشن و تجاوز به عنف ۵۸ درصد کاهش و سرقتهای مسلحانه ۷۵ درصد کاهش پیدا کرد اما سرقتهای خرد در استان ۷ درصد افزایش دارد.
وی با اشاره به کاهش ۵۱ درصدی جعل و کلاهبرداری در استان، بیان داشت: وقوع قتلها در ۶ ماهه امسال متأسفانه ۳۰ درصد افزایش یافته که بخش زیادی از این جرایم توسط پلیس آگاهی کشف شده است.
جاویدان از دستگیری افراد شرور و مجرمان متواری در استان خبر داد و گفت: در این مدت ۱۴۱ نفر از مجرومینی که به دلیل جرایم خشن متواری بودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
وی همچنین اعلام کرد: شرارتها از جمله تیراندازی و نزاع و درگیری هم کاهشی ۱۴ درصدی در استان پیدا کرده است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰