تاریخ انتشار : پنجشنبه 5 مهر 1397 - 7:19
کد خبر : 42623

افزایش سرسام‌آور قیمت پوشک و بازگشت‌”کهنه بچه” به خانه های البرز/ اتحادیه‌لوازم‌بهداشتی: انبارهای‌احتکاری کشف‌شده وارد بازار نشده‌است/ والدین: درآمد‌کارگری‌داریم، دردمان را به چه کسی بگوئیم؟

افزایش سرسام‌آور قیمت پوشک و بازگشت‌”کهنه بچه” به خانه های البرز/ اتحادیه‌لوازم‌بهداشتی: انبارهای‌احتکاری کشف‌شده وارد بازار نشده‌است/ والدین: درآمد‌کارگری‌داریم، دردمان را به چه کسی بگوئیم؟

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، طی ماه های اخیر افزایش سرسام آور قیمت ها اعتراض مردم را به همراه داشت اما آن چیزی که فضای جامعه را به هم ریخته است، احتکار پوشک و چالش های

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، طی ماه های اخیر افزایش سرسام آور قیمت ها اعتراض مردم را به همراه داشت اما آن چیزی که فضای جامعه را به هم ریخته است، احتکار پوشک و چالش های ناشی از ان است که غالب خانواده های البرزی نیز از این مسئله مستثنی نیستند.

درحالیکه بر نگرانی خانواده ها در راستای تامین پوشک برای کودکان خود روز به روز اضافه می شود، یازدهم شهریور ماه سال جاری بود که ۱.۵ میلیون بسته پوشک بچه از ۳ انبار در استان البرز کشف شد و تعزیرات حکومتی اعلام کرد: صاحب این پوشک‌ هااز سال گذشته این پوشک‌ هارا با ارز ۳۸۰۰تومانی به کشور وارد و تاکنون احتکار کرده بود.

کمبود پوشک بچه، افزایش عجیب قیمت آن و خبر «کشف سه انبار بزرگ احتکار پوشک بچه در استان البرز»، به گونه ای بود که حتی سوژه کارتون کاریکاتوریست ها شد.

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

و اما فصیح خوشگرد، رئیس انجمن صنایع سلولزی بهداشتی ایران درباره بازار پوشک می گوید: تقاضای کاذب و خرید بیش از اندازه مصرف‌کنندگان، نوسانات ارزی و افزایش هزینه تولید که قیمت‌گذاری را برای تولیدکنندگان دچار مشکل می‌کند و کمبود مواد اولیه وارداتی، التهاب ‌های مردم و عدم اطمینان آنها از ارائه کالاهای مصرفی به بازار از عوامل افزایش قیمت پوشک است.

یکی از والدین کرجی در گفتگو با خبرنگار تیتریک با اشاره به اینکه مگر می شود با قیمت ۷۰ هزار تومانی پوشک بچه مشکل نداشت؟ می گوید: زمانیکه فرزندمان بیمار می شود به جای ۳ پوشک روزانه ۵ عدد استفاده می کند. قیمت پوشک بچه دو برابر شده و در بازار هم پیدا نمی شود، این افزایش قیمت دیگر ربطی به دلار و تحریم ندارد چون برای فرزندم از پوشک ایرانی استفاده میکنم.

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

علت را کسی توضیح نمی دهند در حالیکه با کمی جستجوی قیمت در واحدهای صنفی می توان به راحتی متوجه افزایش قیمت ۴۰ یا ۵۰ درصدی پوشک شد. با شرایط مالی خانواده های کارگری، اغلب والدین توان خرید پوشک برای فرزند خود را ندارند. دردمان را به چه کسی بگوییم؟

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

۲۵ شهریور ۹۷، علی اکبر مختاری مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز با اشاره به اینکه لوازم خانگی و اجناس احتکاری کشف شده وارد بازار می شوند در جمع خبرنگاران گفت: اجناس احتکاری کشف شده بعد از تشکیل دادگاه، صدور حکم نهایی و تعیین نرخ مصوب برای فروش بر مبنای ارز دولتی دریافتی جهت واردات کالاهای خارجی یا مواد اولیه مورد نیاز تولید، وارد چرخه عرضه کالا می شود.

 

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

و اما رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی کرج به خبرنگار تیتریک، می گوید: تا کنون پوشک های احتکاری کشف شده وارد بازار نشده است، البته مقداری پوشک خارجی توزیع شد اما نمودی در بازار نداشته است و صرفا کمی بازار مصرف پوشک را بهبود بخشید.

محمدابراهیم شهبازی قیمت پوشک بچه را همچنان بالا دانست و افزود: مولفیکس تعداد بالا ایرانی در بازار ۸۵ هزار تومان است اما امروز نوع خارجی ان در بازار توزیع شد که قیمت هر بسته آن ۱۸۰ هزار تومان عنوان شد.

وی با اشاره به اینکه قیمت مای بی بی ۶۵ هزار تومان شده است اظهار داشت: رسما قیمت ها روی اجناس درج شده است، والدین به ندرت پوشک خریداری می کنند و غالبا تعداد مصرف را کاهش داده و به کهنه های دهه ۶۰ و همان سبک قدیمی روز آورده اند و کج دار و مریز با این روند کنار می آیند.

شهبازی تصریح کرد: نوارهای بهداشتی بانوان با ۳ برابر افزایش قیمت مواجه شده اند و برخی از شرک ها همانند پنبه ریز، مای بی بی و … تولید اجناس خود را کاهش داده اند.

وی با اشاره به اینکه غالب پوشک های بچه در واحدهای صنفی ایرانی است، گفت: نمی توان احتکار را عامل کمبود پوشک عنوان کرد چرا که هزینه نگهداری کالاهای این چنینی با توجه به حجم آن در انبارها بالاست.

شهبازی عدم مدیریت را عامل اصلی کمبود کالاهایی اعم از پوشک در بازار دانست و افزود: ۴۰۰ واحد صنفی زیر مجموعه اتحادیه ما هستند که برخی از آنها با مشکل کمبود پوشک مواجه هستند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی کرج در خاتمه گفت: واحدهای صنفی نه تنها در عرضه پوشک، بلکه در توزیع کلیه لوازم آرایش اعم از رنگ مو، اکسیدان، شامپوجات و …با مشکل مواجه هستند.

همچنین با گرانی پوشک و ایزی لایف، اخباری مبنی بر عدم نگهداری افراد مسن در خانه های سالمندان البرز به گوش می رسید که با پیگیری خبرنگار تیتریک از مدیر کل بهزیستی استان، اسدالله حیدری گفت: اگر چه مدیریت غالب این مراکز در تماس با بهزیستی از افزایش قیمت ها، نبود ایزی لایف و … گلایه دارند اما تا کنون هیچ مرکزی به واسطه این مشکلات سالمندی را رد نکرده است و روند نگهداری از انها ادامه دارد.

 

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

و اما دادستان کرج درباره توزیع کالاهای احتکاری کشف شده برای تعدیل قیمت ها در بازار به خبرنگار تیتریک گفت: طی چند روز آینده بخشی از این اقلام وارد بازار می شود.

حاجی رضا شاکرمی با اشاره به اینکه درباره لوازم خانگی نیز تصمیم گیری هایی صورت گرفته است، افزود: قیمت ها باید از از سازمان حمایت از مصرف کنندگان استعلام شود و علت تاخیر در توزیع به این مسئله باز می گردد.

وی اظهار داشت: اجناس کشف شده در استان البرز در اختیار مردم قرار می گیرد، هزینه کالاهای احتکار شده به حساب دادستانی واریز نخواهد شد، بلکه پول فروش اجناس در یک حساب نگهداری می شود و صرفا مبلغ اعلام شده توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان به صاحب کالا تعلق می گیرد.

دادستان کرج در خاتمه تصریح کرد: به تهام اشخاصی که کالا احتکار کرده اند اداره کل تعزیرات حکومتی رسیدگی کرده است و حکم برخی از آنها قطعی شد.

 

افزایش سرسام آور قیمت پوشک و بازگشت

در خاتمه باید گفت متاسفانه دو برابر شدن قیمت پوشک، در سایه اوضاع نابسامانی اقتصادی در ماه های اخیر به ویژه در بازار ارز و سکه، به حاشیه رفته و عملا فراموش شده است و تنها مسئله ای که می تواند مشکلات را ساماندهی کند، تدبیر عاجل متولیان امر خواهد بود.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد