آمار طلاق در استان مرکزی ۱۰ درصد کاهش یافته است
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی با اشاره به فعالیت بهزیستی در زمینه جذب مشارکتهای مردمی اظهار داشت: انتظار ما از بهزیستی در سال ۹۷ این است که عملکرد و کارنامه بهتری در زمینه جذب مشارکتهای مردمی داشته باشد. وی افزود: رتبه استان
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی با اشاره به فعالیت بهزیستی در زمینه جذب مشارکتهای مردمی اظهار داشت: انتظار ما از بهزیستی در سال ۹۷ این است که عملکرد و کارنامه بهتری در زمینه جذب مشارکتهای مردمی داشته باشد.
وی افزود: رتبه استان مرکزی در فعالیتها و اقدامات اجتماعی و فرهنگی بهسبب عملکرد مطلوب اعضای کارگروه از رتبههای ممتاز کشور است و در استانی کار، زندگی و تلاش میکنیم که در حوزه فرهنگی و اجتماعی از استانهای فعال و پرکار کشور است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: فعالیت خوب استان سبب شده که وزارت کشور درخواست تجربیات استان در بحث تجمیع فعالیتها را داشته تا از این تجربیات در استانهای دیگر استفاده کند، رتبه ما در فعالیتهای حوزه فرهنگی و اجتماعی خوب است اما باید دید نتیجه این فعالیتها چطور بوده و چقدر تاثیرگذاری داشته است.
آقازاده بیان کرد: استان مرکزی با وجود تمام تلاشهایی که در این حوزهها داشته هنوز در برخی از فاکتورهای مربوط به مسائل اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و غیره فاصله معناداری را با میانگین کشوری دارد که در این راستا لازم است پیشنهاد مفید جمعآوری شود و درراستای بهبود وضعیت استان به کار گرفته شوند.
وی ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال حدود ۱۰ درصد کاهش طلاق داشتیم که بخشی از آن بهسبب همین تلاشهایی است که انجام میشود، پیشنهاداتی که در رابطه با برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی برای زوجهای جوان مطرح شد پیشنهاداتی خوبی بود که باید در دستور کار قرار گیرد و هر یک از دستگاهها که توانایی برگزاری آن به صورت تخصصی را دارند باید وارد میدان شوند.
استاندار مرکزی عنوان کرد: در زمینه فعالیتهایی که به بهبود شرایط اجتماعی و فرهنگی استان کمک میکند و نیازهای مردم در این زمینهها را برطرف میکند، از انجام هیچ کاری باکی نداشته باشیم، با برنامهریزیهای خوب میتوانیم این رتبه را به رتبه برتر ارتقاء دهیم.
آقازاده اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای رسانهها و صدا و سیما در امور فرهنگی و اجتماعی بسیار اثرگذار بوده و همچنین استفاده از فضای مجازی که البته در دست ما نیست و یک مقدار بیبرنامگیهای نظام جمهوری اسلامی درباره فضای مجازی ما را در این زمینه با مشکل مواجه کرده است.
وی افزود: قوه قضائیه و دادگستری هم که خود در این مسائل دستی در آتش دارند و میتوانند کمک کنند و نظرات و پیشنهادات سازنده خود را ارائه کنند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: برآیند و محصول این کارگروه مجموعه فعالیتها و تلاشهایی است که انجام میشود، سمنها و سازمانهای مردمنهادی که در زمینه مسائل و آسیبهای اجتماعی کار میکنند باید در کنار دستگاههای اجرایی و خدماتی به آنها کمک کنند و در مقابل دولت هم باید در مواقعی از آنها بهعنوان بازوان دولت حمایت کند.
آقازاده با اشاره به مشکلات سامانه سهام گفت: رفت و برگشت این سامانه بین شورا و شهرداری باید برطرف شود و از این حالت بلاتکلیفی درآید.
وی بیان کرد: استفاده مناسب از فضاهای ورزشی دانشگاهها، بسیج، برخی ادارات که فضای ورزشی دارند باید مورد توجه باشد زیرا هر یک واحد هزینه کردن در این زمینه میتواند هزینههای میلیونی را در بهداشت و درمان، اعتیاد و غیره کاهش دهد.
استاندار مرکزی با اشاره به برنامههای غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان گفت: تقریبا در نیمههای تابستان هستیم، باید گزارش داده شود که برنامههای غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان به کجا رسید و در پایان تابستان باید گزارشی از عملکرد دستگاهها برای مقایسه با سالهای گذشته داشته باشیم و نقاط قوت و ضعف را مشخص کنیم تا برای سال آینده برنامه بهتری داشته باشیم.
آقازاده ادامه داد: اگر بتوانیم نشاط اجتماعی حداقلی را در جامعه و بهویژه در قشرهای آسیبپذیر نظیر جوانان داشته باشیم میتوان تا حدود زیادی آسیبهای اجتماعی را به حداقل برسانیم.
برگزاری همایش مدیران اجتماعی سراسر کشور در استان مرکزی
وی با اشاره به برگزاری همایش مدیران اجتماعی سراسر کشور در استان مرکزی گفت: وزارت کشور به سبب توفیقاتی که استان مرکزی در زمینه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی داشته میزبانی برگزاری همایش مدیران کل اجتماعی ۳۰ استان کشور و معاونان ۱۱ وزارتخانه را به استان مرکزی داده که این همایش چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده برگزار میشود.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین به مناسبت مسابقات جام یادگار امام از وزیر ورزش و جوانان دعوت شده که موافقت خود را اعلام کردهاند.
نرخ باروری استان مرکزی از میانگین کشوری کمتر است
حسن طاهراحمدی در این جلسه اظهار داشت: در رابطه با بحث ورزش متاسفانه براساس آمار قطعی حدود ۸۹ درصد مردم استان یک فعالیت فیزیکی مطلوبی ندارند.
وی افزود: متاسفانه همین بیمااریهای غیرواگیری که بلای جان مردم شده ناشی از کمتحرکی و ورزش نکردن است، ۶۰ درصد مردم استان اضافه وزن و یا چاقی دارند که اگر یک میلیارد درراستای ورزش هزینه کنیم، ۱۰۰ میلیارد از هزینههای دیگر صرفهجویی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: طلاق مصیبتی است که روز به روز دامنه آن گسترش مییابد و ضربه به کشور و نظام میزند، ۱۱ میلیون دختر و پسر در استانه ازدواج در کشور داریم و ۳۰ درصد از افراد ۲۰ تا ۳۵ سال جمعیت جوان کشور ازدواج نکردهاند.
طاهراحمدی بیان کرد: متاسفانه علاوه بر آمار نامطلوب ازدواج نرخ باروری استان هم خوب نبوده و از میانگین کشوری کمتر است.
وی با اشاره به متولدان دهه ۶۰ گفت: تعداد متولدان دهه ۶۰ استان بیش از ۵۶۰ هزار نفر بوده که این افراد باید در دهه ۸۰ به سن ازدواج میرسیدند که رسیدند اما در دهه ۸۰ تنها ۱۶۳ هزار ازدواج داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: این بیانگر ان است که ۴۵ درصد از متولدان دهه ۶۰ استان ازدواج نکردند و از آنهایی هم ازدواج کردهاند خیلیها به طلاق منجر شده و آمار خوبی در حوزه طلاق نداریم و در وضعیت نامناسبی قرار داریم.
طاهراحمدی خاطرنشان کرد: عدم تفاهم، ناآگاهیها در زمینه مسائل زناشویی از عمده عوامل طلاق استان است که باید با برگزاری کلاسها و کارگاههای اموزشی به این موضوع بپردازیم و درراستای کاهش آن تلاش کنیم.
وی ادامه داد: سال ۹۶ جلسات و کارگاههای اموزشی متعددی برگزار شد که ۶ هزار و ۸۰۰ نفر در این کلاسها آموزش دیدند، امسال هم در سه ماهه نخست سال ۵ هزار و ۳۰۰ نفر در کارگاه آموزشی شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به مشکل ناباروری در استان گفت: ۱۵ تا ۲۰ درصد مردم استان مشکل ناباروری دارند که باید دو مرکز درمان ناباروری استان را برای برطرف کردن این مشکل تقویت کنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰