سربازی یا حبس اجباری؟!/ادامه سربازی به شیوه و قانون رضاخانی+تصاویر
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ سربازی یکی از موضوعات داغ و پر چالش این روزهای جامعه به شمار میرود و البته بیشتر دنبال کنندگان مباحث مرتبط با سربازی را منتقدان آن در بر میگیرد. “نمیتوان گفت هر کسی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ سربازی یکی از موضوعات داغ و پر چالش این روزهای جامعه به شمار میرود و البته بیشتر دنبال کنندگان مباحث مرتبط با سربازی را منتقدان آن در بر میگیرد.
“نمیتوان گفت هر کسی که دلش خواست سربازی بیاید و هر کسی خواست نه” این جمله بخشی از صحبتهای روز گذشته سردار شکارچی سخنگوی نیروهای مسلح کشور است.
صحبتهای این مقام ارشد نظامی، درباره سربازی منجر به شدت گرفتن انتقادات به نحوه اجرای سربازی فعلی منجر شده است.
علت مخالفت مسئولان با اصلاح شرایط سربازی چیست؟
استدلال مسئولان مرتبط با سربازی و نظام وظیفه این است که امنیت کشور به ادامه اجرای سربازی به همان شکل و روال پیشین خود یعنی “اجباری بودن سربازی” بستگی دارد و اصلاح قانون نظام وظیفه را تهدید امنیت ملی عنوان میکنند.
اظهار نظر فوق از طرف مسئولان نظام وظیفه در حالی مطرح میشود که کارشناسان متعدد و بیشماری با نقطه نظرات کارشناسی شده و اصولی، اصلاح این روند را مهم و حیاتی تلقی میکنند.
جوانان با استعداد و نخبهای در کشور وجود دارند که به جای هدر رفت استعداد و توان علمی آنها به مدت ۲ سال در سربازی اجباری میتوان از آنها جهت پیشرفت و آبادانی کشور بهرهمند شد.
از طرف دیگر تعداد جوانانی که خود تمایل به حضور در سربازی و سپری کردن دوره البته با اصلاح شرایط فعلی دارند هم کم نیست و به شرط اصلاح شرایط کنونی سربازی میتوان موضوع حرفهای شدن سربازی را به صورت کامل محقق کرد.
بیاهمیتی مسئولان به آسیبهای وارده از سربازی اجباری!
در حال حاضر در اجرای دوره سربازی اجباری در اندک موارد هم به استعداد و توانایی سربازان توجه نمیشود و سربازان با کمترین حقوق و مزایا ۲ سال از بهترین سالهای عمر خود را در پادگانها و برنامههای تکراری این مجموعهها طی میکنند.
به صراحت میتوان گفت که امنیت ملی آن لحظهای در خطر است که مسئولان نیروها و سربازانی را از سر اجبار وادار به حفظ امنیت و منافع ملی کنند و تردیدی در این نیست که اگر این اجبار وجود نداشت، کمتر جوانی حاضر بود با شرایط فعلی وضعیت نظام وظیفه، به ویژه در نقاطی چون مرزها مشغول به خدمت سربازی باشد.
عدهای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتشار توییت و پیامهای متعدد در صفحات مجازی به جمع منتقدین سربازی اجباری پیوستهاند و ادامه روند سربازی با شرایط فعلی را به نوعی ظلم در حق جوانان با استعداد این آب و خاک قلمداد میکنند.
به عقیده برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی ادامه سربازی با وضعیت کنونی، آسیبهای فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی بسیاری را ایجاد خواهد کرد و متاسفانه مسئولان از این آسیبها غافل و به آن بیتوجه هستند.
مسئولان باب گفتگوی منطقی اصلاح قانون نظام وظیفه را باز کنند
برخی از منتقدان معتقد هستند که سربازی اجباری نه بحث بودجه است و نه بحث امنیت کشور، بلکه نکته بر سر استفاده درست از منابع انسانی کشور است که مسئولان علاقهای به شنیدن آن ندارند.
ای کاش مسئولان نظام وظیفه باب گفتگو و استدلال منطقی با کارشناسان و منتقدان سربازی اجباری را باز کنند و وضعیت ناکارآمد فعلی خدمت سربازی را تغییر دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰