برنامه امحای کالای قاچاق لغو شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس، در حالی که قرار بود عملیات سراسری امحای کالاهای قاچاق مکشوفه امروز برگزار شود، این برنامه لغو شد. این گزارش میافزاید، قرار بود این برنامه در محل انبار سازمان اموال تملیکی تهران واقع در کیلومتر ۱۲
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس، در حالی که قرار بود عملیات سراسری امحای کالاهای قاچاق مکشوفه امروز برگزار شود، این برنامه لغو شد.
این گزارش میافزاید، قرار بود این برنامه در محل انبار سازمان اموال تملیکی تهران واقع در کیلومتر ۱۲ جاده قدیم کرج برگزار شود.
براساس اعلام روابط عمومی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این برنامه قرار بود با حضور مسئولان تعزیرات، اموال تملیکی و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شود، به زمان دیگری موکول شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰