تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 تیر 1397 - 6:27
کد خبر : 35765

گرانی در صدر شکایات مردم/ازتشکیل ۳۶۰ پرونده گرانفروشی تا انجام بیش از ۴۴ هزار بازرسی در ۳ ماه

گرانی در صدر شکایات مردم/ازتشکیل ۳۶۰ پرونده گرانفروشی تا انجام بیش از ۴۴ هزار بازرسی در ۳ ماه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، افزایش ناگهانی قیمت ها در حالی هر روز بیشتر از گذشته گوی سبقت را در بر می گیرد که سطح درآمد مردم به ویژه قشر متوسط تناسب و همخوانی با گرانی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، افزایش ناگهانی قیمت ها در حالی هر روز بیشتر از گذشته گوی سبقت را در بر می گیرد که سطح درآمد مردم به ویژه قشر متوسط تناسب و همخوانی با گرانی موجود در اجناس ندارد و گرانی سرسام آور زندگی مردم را فلج کرده است.
گرانی هایی که تنها شامل بازار سکه و ارز نبوده و مردم از افزایش قیمت مسکن، خودور، پوشاک و خوراک هم به بهانه افزایش قیمت ارز توسط فروشندگان و تولیدکنندگان گلایه دارند.
ریگی یکی از شهروندان زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون، با بیان اینکه قیمت کالاهای اساسی مردم هر روز گران تر از قبل می شود، گفت: هر کیسه برنج در سطح شهر و یا مغازه های چهارراه رسولی بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان افزایش پیدا کرده و این درصورتی است که مسئولان ادعای نظارت کافی بر بازار و عدم افزایش قیمت ها را دارند.
وی از مسئولان خواستار رسیدگی جدی به اوضاع معیشتی و اقتصادی مردم شد و ادامه داد: در قبال اعتراض به گرانی اقلام، فروشنده ها می گویند ارز گران شده دلار بالا رفته؛ چاره ای جز این کار نداریم در غیر این صورت با ضرر مواجه خواهیم شد.
سرگزی یکی دیگر از شهروندان هم در این خصوص به خبرنگار ما گفت: تفاوت قیمت ها و افزایش بیش از حد برخی اقلام باعث نارضایتی مردم شده است؛ این روزها فروشندگان همه چیز را با ترازوی ارز و دلار سنجیده و می گویند اوضاع همین است.
وی بیان کرد: یک راننده تاکسی در ماه چه میزان درآمد دارد که بخواهد یک کیلو گوشت گوسفندی را ۵۶ هزار تومان خریداری کند؛ گرانی در بازار بیداد می کند اما مسئولان نظارت کافی ندارد.
وی تصریح کرد: اگر نظارت ها کافی بود امروز شاهد گرانی در بازار نبودیم،این روزها دخل و خرج خانواده‌ها به مدد بی‌توجهی مسئولان و سیاستمداران با این روند افزایش قیمت‌ها هم خوانی ندارد.
در همین راستا خبرنگار اجتماعی عصرهامون در خصوص نحوه نظارت و بازرسی دستگاه های مربوطه به سراغ سازمان تعزیرات حکومتی و صنعت، معدن و تجارت استان سیستان وبلوچستان رفت تا اندر احوالات آنها را در این خصوص جویا شود.
 
تشکیل ۳۶۰ پرونده گرانفروشی در سه ماه نخست سال
حیدر میرزایی مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با تاکید بر این مطلب که نظارت و بازرسی در بخش های مختلف اصناف در دستور کاری این نهاد قرار دارد، اظهار کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ۳۶۰ پرونده گرانفروشی تشکیل شده است که ۳۵۵ مورد مختومه و پنج مورد دیگر در دست بررسی است.
وی با اشاره به کشف ۶۰ تن کالای تاریخ مصرف گذشته در طی یک روز از یک انبار نوشیدنی گفت: در همین راستا حدود ۶۱ پرونده با عنوان فروش کالای تاریخ مصرف گذشته تشکیل شده که به تمام موارد رسیدگی و صدور رای انجام شده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان در ادامه تصریح کرد: حدود۵۱ پرونده باعنوان تقلب تشکیل شده که برای ۴۵ پرونده رای صادر شده و ۲۱ پرونده دیگر هم با عنوان کم فروشی در دست بررسی قرار دارد.
وی با بیان اینکه نظارت بر اصناف وجود دارد و بازرسی انجام می شود، ادامه داد: در خصوص عدم درج قیمت ها نیز در طی سه ماهه جاری ۵۱۸ پرونده تشکیل شده است.
 
برخورد بدون اغماض تعزیرات حکومتی با متخلفان
 میرزایی تصریح کرد: از یک طرف استان سیستان وبلوچستان پهناور و گسترده است و از طرف دیگر واحدهای صنفی زیاد که این امر باعث شده تلاش های همکاران این اداره کل و سازمان های مرتبط از جمله صنعت،معدن و تجارت و اتاق اصناف آن طور که مردم می خواهند دیده نشود و این در حالی است که همکاران این مجموعه فراتر از میزان وجود زحمت و تلاش می کشند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان در ادامه با بیان اینکه در سه ماهه اول سال در حوزه کالا و خدمات که حوزه مرتبط این نهاد با صنف و بازار است حدود ۴ میلیارد و ۸۲۱ میلیون ریال محکومیت صورت گرفته است، گفت: این محکومیت ها نشان می دهد تعزیرات حکومتی برخورد جدی و بدون اغماض با افراد متخلف داشته و خواهد داشت.
 
انجام بیش از ۴۴ هزار بازرسی طی سه ماهه نخست سال
نادر میرشکار رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان وبلوچستان هم در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: طی سه ماهه ابتدائی سالجاری تعداد ۴۴ هزار و ۹۸۳ بازرسی توسط بازرسان سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان صورت پذیرفته که منجر به تشکیل یک هزار و ۶۲۷ پرونده تخلف شده که جهت رسیدگی به مراجع ذیربط ارسال شده است.
وی افزود: در سه ماهه ابتدایی سالجاری تعداد ۸۶۰ مورد گزارش مردمی توسط ستاد خبری سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان دریافت شده که از این تعداد ۶۰۵ مورد تلفنی، ۴۵ مورد کتبی، ۱۵۰ مورد حضوری، از طریق پورتال ۱۳ مورد و ۴۷ مورد نیز از طریق پیامگیر دریافت شده که از این تعداد ۳۵۷ مورد متخلف شناخته شده ۴۲۰ مورد غیر متخلف، تعداد ۵۲ مورد در دست بررسی و ۳۱ مورد نیز منجر به رضایت شاکی شده است.
تمامی گزارشات دریافتی مربوط به گرانی بوده است
میرشکار خاطرنشان کرد: در طی مدت ۳ ماهه امسال تمامی گزارشات دریافتی مربوط به گرانی بوده است و هیچ گونه گزارشی در خصوص کمبود کالا دریافت نشده است که بیشترین گزارشات مربوط به میوه و سبزی، مرغ و گوشت، بنزین و گاز، نوشابه، روغن مایع و لبنیات می باشد.
وی درادامه افزود: در ۳ ماهه ابتدایی امسال سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در کنار انجام بازرسی ۵ طرح ویژه نظارتی و تخصصی از جمله ویژه نوروز، محصولات زراعی، ماه مبارک رمضان، مصالح ساختمانی و طرح ویژه نظارتی طلا و جواهر را با همکاری اصناف و مراجع و دستگاه های ذیربط اجرا کرده است.
میرشکار در رابطه با نظارت در بخش آرد و نان گفت: در بازه ی زمانی ۳ ماهه سالجاری در بخش آرد و نان تعداد یک هزار و ۹۶۴ بازرسی در سطح استان صورت گرفته که منجر به تشکیل ۷۷ پرونده تخلف شده که پرونده های متشکله جهت رسیدگی مراجع ذیربط ارجاع شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درپایان خاطر نشان کرد: ستاد خبری بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ آماده دریافت پیشنهادات، گزارشات و رسیدگی به شکایت مردمی می باشد.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد