همدان|تسنیم بررسی کرد؛ خطرات مصرف لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، مشتریان لوازمآرایشی و انواع اسپریهای خوشبو کننده زنان و دختران جوانی هستند که برای زیباتر شدن و شاید افزایش اعتماد به نفس و حضور در مجامع عمومی و خصوصی اقدام به خرید لوازم میکنند. اما نکته
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، مشتریان لوازمآرایشی و انواع اسپریهای خوشبو کننده زنان و دختران جوانی هستند که برای زیباتر شدن و شاید افزایش اعتماد به نفس و حضور در مجامع عمومی و خصوصی اقدام به خرید لوازم میکنند. اما نکته حائز اهمیت مربوط به دستهای از مصرف کنندگان است که هنگام خرید توجه چندانی به اصالت و سلامت لوازمآرایشی و بهداشتی ندارند و ممکن است از هر محل و فروشندهای لوازم آرایشی مورد نیاز خود را تهیه کنند. این درحالی است که بنا به گفته پزشکان متخصص و مسئولان نظارت بر کیفیت و سلامت لوازمآرایشی و بهداشتی، عدم توجه به اصالت لوازمآرایشی و استفاده از لوازمی که نحوه نگهداری و حملونقل آن مشخص نیست، یک تهدی جدی برای سلامتی است و خطر ابتلا به سرطان پوست، بیماریهای پوستی و بیماریهای خون و ریوی را افزایش میدهد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی همدان با بیاناینکه مصرف لوازمآرایشی در میان زنان و قشر جوان، بالاست، گفت: همین امر موجب توجه بیشتر به سلامتی و سالم بودن مواد آرایشی و نظارت و کنترل هرچه بیشتر ما شده است.
محمد کاظمزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در همدان، اظهار داشت:متاسفانه لوازمآرایشی و بهداشتی قاچاق به شکل غیرقانونی و غیر قابل کنترل وارد کشور و از مرزهای غربی نیز وارد استان همدان میشود.
وی تصریح کرد: به منظور کنترل لوازمآرایشی قاچاق و بیاصالت، به شکل دورهای از تمام فروشگاههای لوازمآرایشی مجوز دار در سطح بازار بازدید میکنیم و با متخلفین برخورد جدی و قانونی میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی استان همدان گفت: بخاطر نظارت و کنترلی که بر فروشگاههای معتبر و بزرگ داشتهایم میزان تخلف این مراکز به حداقل رسیده اما مشکل ما با دست فروشانی است که قادر به کنترل آنها نیستیم.
مردم از دستفروشان لوازم آرایشی قاچاق نخرند
کاظمزاده با بیان اینکه بیشتر لوازمآرایشی و بهداشتی که در بساط دست فروشان موجود است از لوازم بی اصالت و قاچاق است، تصریح کرد: در این راه باید خود مردم وارد شوند و آموزش ببینند که از دست فروشان لوازمآرایشی نخرند.
وی افزود: دستفروشان به شکل سیار در نقاط مختلف شهر پراکنده اند و اگر در زمینه سلامت لوازمآرایشی خریداری شده با مشکلی مواجه شوید قادر به پیدا کردن آن ها نخواهید بود و آنها نیز مسئولیت نمیپذیرند.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی همدان گفت: همواره شاهد تخلفات زیرزمینی هستیم اما باید فرهنگسازی کنیم و با افزایش سطح آگاهی مردم به آنها یاد بدهیم که خود مراقب حفظ سلامتی شان باشند.
کاظمزاده از برچسب اصالت "تی تی ای سی "یاد کرد و گفت: هر جنسی که از خارج وارد کشور میشود باید این برچسب بر روی آن درج شده باشد تا با ارسال کد کالا به این سامانه از سلامت و اصالت کالا مطمئن شوید.
وی تصریح کرد: وقتی کد کالا را به سامانه رایگان که بر روی برچسب درج شده پیامک کنید اصالت کالا، نام کشور سازنده، تاریخ تولید و انقضای آن برای شما ارسال میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علومپزشکی همدان گفت: بنا بر اهمیت این موضوع در چندین برنامه تلوزیونی حاضر شدم و در خصوص لوازمآرایشی تذکر و توضیح داده ام و حتی چندین دفعه با همکاری آموزش و پرورش وارد مدارس شدیم و موارد آموزشی و هشدارهای لازم را به دانشآموزان آموزش دادیم اما با این حال تا زمانی که مردم همکاری نکنند کاری پیش نخواهد رفت.
گول قیمت ارزان لوازمآرایشی قاچاق را نخورید
کاظمزاده با بیان اینکه لوازم آرایشی قاچاق و بدون اصالت از قیمت ارزان تری برخوردارند، ابراز کرد: از مردم میخواهیم گول این ارزانی را نخورند و بدانند که اگر به وسیله این لوازمآرایشی تقلبی و قاچاق بیمار شوند بدون شک هزینه درمان آنها بسیار بالا خواهد بود.
وی تصریح کرد: حتی اگر کالاهای آرایشی قاچاق منشا سالمی داشته باشد ممکن است هنگام ورود غیر قانونی به کشور شرایط نگهداری و حمل و نقل آن رعایت نشود.
خطرابتلا به بیماریهای خونی با مصرف اسپریهای قاچاق
کاظمزاده با تاکید بر اینکه باید به سلامت و اصالت اسپری و ادکلنهایی که قصد خریدشان را دارید توجه کنید، ابراز کرد: استنشاق اسپری و ادکلنهای قاچاق نیز خطر ابتلا به بیماریهای خون و ریوی را افزایش میدهد.
کالاهای آرایشی ایرانی تحت نظارت سازمان غذا و دارو هستند
وی از کالاهای آرایشی ایرانی یاد کرد و گفت: بر روی این کالاها نیز آرم غذا و دارو و شماره سریال ثبت شده درج شده است و همه محصولات ایرانی مورد نظارت سازمان غذا و دارو هستند.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، برخی از افراد تمایل شدیدی به انجام آرایش دارند، به گونه ای که اگر آرایشی بر چهره نداشته باشند اعتماد به نفس حضور درجمع را ندارند، بدون شک این احساس ریشه در یک رویداد روانی دارد که برای بررسی آن با روانشناسی در همدان به گفت و گو می نشینیم.
آرایش نوعی نقاب برای پوشاندن احساس غم است
یک روانشناس در همدان گفت: تمایل همیشگی به آرایش نوعی نقاب برای پوشانیدن احساس غم و اندوه است.
علیرضا روحی در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری تسنیم در همدان، اظهار داشت: علل و ابعاد روانی تمایل به آرایش در سنین نوجوانی و بزرگسالی با یکدیگر متفاوت است و در هر سن اهداف مختلفی را دنبال می کنند.
وی تصریح کرد: وقتی یک فرد بزرگسال به گونهای اغراق آمیز بر روی چهره و ظاهرش تاکید میکند نشان دهنده این است که آن چهره یک نقاب است که میخواهد به وسیله آن غم را بپوشاند و یک مکانیسم دفاعی برای فرار از موقعیت آزاردهنده است.
این روانشناس ابراز کرد: عدم اعتماد به نفس و رضایت نداشتن از چهره نیز از دیگر علل گرایش همیشگی به آرایش است و در این حالت فرد از آنچه که هست راضی نیست و به دنبال یک چهره مصنوعی است.
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش
روحی با بیاناینکه در مواردی هم فشارهای محیطی و همرنگگرایی موجب تمایل زنان به آرایش میشود، افزود: در این شرایط فرد میخواهد عملکردش را با افراد حاضر در محیط وفق دهد تا فشاری بر روی آن نباشد.
وی به گرایش نوجوانان در سنین پایین به آرایش اشاره کرد و گفت: علل آرایش در این سنین ناشی از الگوبرداری و نوعی تقلید است. در این مدل نوجوان از یک چهره سینمایی و یا شخصیتی خوشش میآید و میخواهد خودش را شبیه او درآورد.
این روانشناس ابراز کرد: با توجه به اینکه الگوی انتخابی چگونه است، رفتارهای تقلیدی نوجوان نیز متناسب با او شبیه سازی میشود. این رفتار می تواند از مدل راه رفتن تا نوع رنگ انتخابی متفاوت باشد.
روحی از تاثیر فشارهای محیطی بر آرایش فرد یاد کرد و گفت: در این حالت فرد میگوید وقتی اطرافیانم آرایش میکنند چرا من این کار را نکنم و احساس می کن اگر این کار را انجام ندهد یک پله از آنها عقب تر است.
وی گفت: در مجموع تمایل به آرایش زمانی خطرناک است که فرد بدون آن احساس آن خلا میکند و اگر روزی امکان آرایش نداشته باشد اعتماد به نفس حضور در جمع را ندارد.
این روانشناس با تاکید بر اینکه دوران نوجوانی یک دوران حساس تربیتی به شمار میآید، تصریح کرد: خانوادهها باید در این دوران بیش از پیش مراقب فرزندانشان باشند و با آگاهی از روشهای تقویت اعتماد به نفس، این ویژگی را در فرزندانشان افزایش دهند.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، بدون خطرات مصرف لوازمآرایشی قاچاق و تقلبی در کمین افرادی است که بیش از دیگران به سمت و سوی استفاده از آن میروند. هر لوازمآرایشی دارای درصدی از فلزات سنگین همانند سرب است که با مصرف طولانی مدت اثرات سوئی را بر روی سلامت جوانان میگذارد بنابراین وقت آن رسیده تا با فرهنگ سازی و آموزش جوانان،کشور را به سمتی ببریم تا دختران جوان ما خریدار کالای آرایشی قاچاق و زیان رسان کشورهای خارجی نباشند.
گزارش از فائزه محمدی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰