تاریخ انتشار : یکشنبه 10 تیر 1397 - 5:51
کد خبر : 35480

خرید صنایع دستی گامی در جهت حمایت از کالای ایرانی

خرید صنایع دستی گامی در جهت حمایت از کالای ایرانی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عصرهامون، قالیبافی، گلیم بافی، حصیربافی، پرده بافی، چادربافی، سکه دوزی، آینه دوزی، سیاه دوزی و سفالگری از جمله صنایع دستی معروف استان سیستان و بلوچستان به شمار می روند. هنرهایی که بیشتر نزد زنان استان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عصرهامون، قالیبافی، گلیم بافی، حصیربافی، پرده بافی، چادربافی، سکه دوزی، آینه دوزی، سیاه دوزی و سفالگری از جمله صنایع دستی معروف استان سیستان و بلوچستان به شمار می روند. هنرهایی که بیشتر نزد زنان استان رایج است و یادگاری از گذشتگان محسوب می شود که همچنان از پویایی خوبی بهره مند است.

در این میان ورود دلالان با تولیدات مشابه اما ماشینی باعث رکود در بازار صنایع اصیل مردمان این خطه از کشور شده به گونه ای که بازارها مملو از آثار محصولاتی بی کیفیت توسط دلالان است.
 
با این تفاسیر اما صنایع دستی، یکی از بارزترین نمودهای فرهنگی هر منطقه است و استان سیستان و بلوچستان و بالاخص شهرستان سراوان میراث دار هنرهای دستی زیبا و بی بدیلی است که در گذشته در سبک زندگی سنتی بسیار کاربرد داشته و اکنون با تغییراتی که در بافت و رنگ آنها داده اند، با زندگی روزمره و نیازهای کنونی وفق داده شده است.
 
آمنه درخشان یکی از بانوان فعال در عرصه سوزن دوزی در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این هنر را از هشت سالگی یاد گرفتم و با آموزش آن به دیگران و همچنین حمایت های بسیج سازندگی توانستم در این راه موفق باشم به گونه ای که با راه اندازی یک واحد تولیدی کوچک زمینه اشتغالزایی را برای چندبن نفر دیگر هم ایجاد کردم.
 
  وی گفت: افراد جویای کار می توانند با بهره گیری از صنایع دستی و فعالیت های گذشتگان خود، معیشت خانواده را تامین و وارد بازار کار شوند.
 
درآمد ماهانه این بانوی موفق حدود یک تا پنج میلیون تومان است که توانسته برای ۴۰ نفر ازبانوان اشتغالزایی ایجاد کند اما آنچه این بانوی کارآفرین را رنج می دهد ورود دلالان به بازار صنایع دستی است که به گفته وی متاسفانه اجناس چینی به علت ارزان قیمت بودن از تولیدات با کیفیت آنها بیشتر خریدار دارد و بر این اساس در زمینه بازار فروش به مشکلات زیادی برخورد کرده اند.
 
این بانوی کارآفرین خرید صنایع دستی را گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی عنوان کرد و گفت: حمایت از تولیدات کارآفرینان بومی در هر عرصه ای راه را برای اشتغالزایی و درآمد زایی باز کرده که این اقدام در جلوگیری از واردات کالاهای مشابه هم تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.
 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد