بازارچه های ملوانی میشی و بندرسیریک افتتاح شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، استاندار هرمزگان جمعه شب در مراسم افتتاح این بازارچه های ملوانی اظهار داشت : یکی از راه های صدور فرهنگ ، صادرات محصولات و تولیدات خود به کشورهای دیگر است.فریدون همتی بیان داشت: ملوانان استان از این سمت کالاهای
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، استاندار هرمزگان جمعه شب در مراسم افتتاح این بازارچه های ملوانی اظهار داشت : یکی از راه های صدور فرهنگ ، صادرات محصولات و تولیدات خود به کشورهای دیگر است.
فریدون همتی بیان داشت: ملوانان استان از این سمت کالاهای ایرانی و محصولات و تولیدات محلی هرمزگان را صادر و به ازای آن کالاهای مورد نیاز را وارد کنند.
وی ادامه داد: با این کار لنج داران، ملوانان و تجار در حمایت از کالای ایرانی نقش آفرین خواهند بود.
استاندار هرمزگان تصریح کرد: از این فعالان می خواهیم صادرات محصولات استان هرمزگان را در اولویت داشته باشند و همچنین زمینه صادرات دیگر کالاهای ایرانی را به آن سوی مرزها فراهم کنند.
همتی اظهار کرد: اجرای طرح تجارت کالای ملوانی به طور واضح نقش خود را در کاهش نرخ بیکاری هرمزگان در نیمه دوم سال گذشته نشان داد.
برابر آیین نامه ابلاغی مرداد ۹۶ هیات دولت، هر یک از ملوانان لنج های زیر ۵۰۰ تن ظرفیت هرمزگان، ۶ بار در سال و هر بار تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال معاف از عوارض گمرکی هستند .
در واقع واردات کالای ملوانی فرصتی برای کاهش قاچاق و بهبود وضعیت ملوانان و لنج داران است.
همچنین باید از این فرصت برای تحول و رونق بازار داخلی هرمزگان و ارتقای معیشت مردم مرزنشین استان با جذب مردم و گردشگران دیگر استانها برای سفر به استان استفاده کرد.
شهرستان سیریک در ۱۷۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
۷۱۹۸/۶۰۴۸

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰