تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 خرداد 1397 - 8:29
کد خبر : 34287

لایحه حذف مهر طلاق از شناسنامه ناسازگار با حقوق عمومی

لایحه حذف مهر طلاق از شناسنامه ناسازگار با حقوق عمومی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ حجت الاسلام حسین کثیرلو رئیس دادگستری شهرستان قزوین گفت: وجود مهر طلاق در شناسنامه زنان مطلقه مشکلی در زمان ازدواج بعدی آن‌ها به وجود نخواهد آورد چرا که اگر واقعیت‌ها بیان شود این زنان می‌توانند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ حجت الاسلام حسین کثیرلو رئیس دادگستری شهرستان قزوین گفت: وجود مهر طلاق در شناسنامه زنان مطلقه مشکلی در زمان ازدواج بعدی آن‌ها به وجود نخواهد آورد چرا که اگر واقعیت‌ها بیان شود این زنان می‌توانند با کسانی که شرایط برابری با خودشان دارند، ازدواج کنند.

حجت الاسلام کثیرلو افزود: قانونی که در مورد حذف واژه طلاق تصویب شده فقط برای بانوانی است که طلاق آن‌ها در دوران عقد رخ داده و سابقه رابطه زناشویی نداشته اند.

رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب قزوین گفت: اگر قانونی برای حذف واژه طلاق از شناسنامه همه زنان مطلقه تصویب شود موجب نوعی فریبکاری و تدلیس در عقد ازدواج می‌شود و در قانون فریبکاری از مصادیق فسخ عقد نکاح است.

حجت الاسلام کثیرلو خاطرنشان کرد: شناسنامه یک سند رسمی است و هویت فرد را مشخص می‌کند و همه مشخصات افراد در آن ثبت می‌شود و با همه سختگیری‌هایی که قانونگذار انجام می‌دهد فریبکاری اتفاق می‌افتد و با تصویب چنین قانونی دست افراد سودجو در این زمینه بازترخواهد شد.

این مقام قضایی افزود: طلاق خانم‌های دوشیزه هم اگر در زمان ازدواج مجدد به طرف مقابل گفته نشود مشکل ایجاد می‌کند و دادگاه‌ها نیز به خاطر فریبکاری به فسخ نکاح حکم می‌دهند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد