رطب خورده منع رطب، چون کند!
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محسن حقی؛ * محبوبیت کاذب یا عوام فریبی حرکتی است که با نزدیک شدن به انتخابات از برخی افراد کاندیدای نمایندگی مجلس سرمی زند. شاید بهره گیری از این تکنیک زیاد برای افرادی که هنوز شناخته نشده اند عجیب و جدید نباشد، ولی استفاده از این روش نامبارک برای برخی نمایندگان
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محسن حقی؛ * محبوبیت کاذب یا عوام فریبی حرکتی است که با نزدیک شدن به انتخابات از برخی افراد کاندیدای نمایندگی مجلس سرمی زند. شاید بهره گیری از این تکنیک زیاد برای افرادی که هنوز شناخته نشده اند عجیب و جدید نباشد، ولی استفاده از این روش نامبارک برای برخی نمایندگان مجلس که چند سال بر صندلی نمایندگی مردم در خانه ملت تکیه زده اند، ولی دستاوردی جز «حرف» نداشته اند، واقعا برای مردم به ویژه اقشار باسواد و جوانان عجیب است.
این قضیه زمانی شکل منفیتر به خود میگیرد که همین عزیزان تا قبل از انتخابات در جامعه و بین مردم ظاهر نمیشدند تا مبادا فردی از مردم از مشکلات گله کرده و مطالباتشان را بیان کنند یا وی را بابت عملکرد ضعیف بازخواست کند، اما با نزدیک شدن به فصل انتخابات، بسیار مردمی و متواضع میشوند؛ تا جایی که برخی تصاویر مضحک و ساختگی از خود منتشر میکنند یا با سوءاستفاده از برخی نهادها و ارگانها یا حتی انجمنهای علمی اقدام به خودنمایی میکنند.
احتمالا مخاطب هرگز به این مهم توجه نمیکند که فردی که خود را نماینده مردم و جز قانونگذاران مجلس این کشور میداند چگونه میتواند با درستکاری و به حق جلوی قانون شکنی و قانون شکنان بایستد در حالیکه خود نقض قانون میکند. دقیقا همان ضرب المثل معروف که میگفتند: “رطب خورده منع رطب، چون کند”.
قشر دانشجوی این مرز و بوم از نهادهای نظارتی، امنیتی و قانونی انتظار به حق دارند روند بررسی صلاحیت این افراد با دقت بیشتری انجام شود و حتی شیوههای جدید و دقیقتری برای استعلام اعمال و رفتار و سوابق این افراد طراحی و اجرا شود؛ چراکه اینگونه افراد که حاضرند به هرقیمتی از مردم رای بگیرند، اکثرا در پایان دوره کاری خود هیچ عملکرد موجه قابل ارائهای ندارند بلکه تنها چیزی که از این اشخاص میماند رانت خواری و ویژه خواری و سوء استفاده است که بار منفی برای کشور و مجلس دارد و باعث ضرر و زیان گاهی جبران ناپذیر برای مردم میشود.
راهیابی این چنین افرادی به خانه ملت چهره منفی برای مجلس ایجاد میکند و اعتماد عمومی با رفتار آنها خدشه دار میشود. اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه یک حکومت است و برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که همواره با حمایت همین مردم از بحرانها سربلند بیرون امده است، قطعا اعتماد مردم سرمایهای ارزشمند است؛ سرمایهای مقدس که دشمن خارجی نیز آن را سال هاست هدف هجمه قرار داده تا بلکه از قوت آن بکاهد. حضور چنین افرادی خواسته یا ناخواسته در نهاد مهمی، چون قوه مقننه، قطعا به این هدف دشمن کمک میکنند.
مردم نیز باید بدانند انتخاب یعنی سرنوشت و یقینا آن طور که در قرآن نیز ذکر شده، خداوند سرنوشت هیچ قومی و «ملّتی» را تغییر نمیدهد مگر آنکه خود آن را تغییر دهند. محسن حقی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اردبیل انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰