محتوای حمایتی کالای ایرانی برای بانوان طلبه آماده می شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام رضا اسکندری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از کالای ایرانی باید مورد توجه همه قشرهای جامعه به ویژه بانوان به عنوان مدیران خانه قرار گیرد، در این محتوا به نقش بانوان طلبه در استفاده
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام رضا اسکندری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از کالای ایرانی باید مورد توجه همه قشرهای جامعه به ویژه بانوان به عنوان مدیران خانه قرار گیرد، در این محتوا به نقش بانوان طلبه در استفاده و تبلیغ کالاهای ایرانی پرداخته شده است.
وی افزود: تحقق سبک زندگی اسلامی یکی از راهکارهای حمایتی از کالای ایرانی است تا اعضای خانواده به استفاده از کالای داخلی تشویق شوند.
وی با بیان این که زنان محور مدیریت خانه هستند گفت: همچنین صرفه جویی در انرژی ها از جمله آب، برق، گاز و سایر موارد مهم است و باید در اولویت های مدیریت خانه قرار بگیرد.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: فرهنگ درست مصرف کردن و استفاده از کالاهای ایرانی باید در جامعه نهادینه شود و بخشی از این وظایف بر دوش زنان به عنوان تصمیم گیران در خانه است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنان با اشاره به این که باید به سمت تربیت جامعه قرآنی حرکت کنیم گفت: هر قدر قشرهای مختلف جامعه به ویژه بانوان با قرآن و مفاهیم آن آشنا شوند و آن را در سبک زندگی خویش اجرایی کنند شاهد پیشرفت های روز افزون خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب به تربیت حافظان قرآنی تاکید کرده اند، از این رو باید همه نهادهای فرهنگی و مربوطه در این عرصه ورود کنند تا فعالیت های قرآنی در جامعه توسعه پیدا کند.
اسکندری، از برگزاری ۵۵ هزار جلسه قرآنی در سال گذشته خبر داد و گفت: این تعداد جلسه ها در حدود ۵۰۰ مدرسه علیمه خواهران سراسر کشور با استقبال بانوان طلبه ترتیب یافت.
وی افزود: امسال نیز درصدد هستیم تا از ماه مبارک رمضان طرح های مختلف قرآنی را با شعار «هر طلبه یک حافظ» اجرایی کنیم تا به تدریج حفظ قرآن در مدارس علمیه پیگیری شود.
وی با بیان این که در حال حاضر حدود ۶ هزار حافظ قرآنی در حوزه های علمیه خواهران وجود دارد گفت: این تعداد بانوی طلبه حافظ جزهای مختلف قرآن هستند که در جشنواره های مختلف قرآنی شرکت کردند، ضمن این که سامانه جامعی به آدرس http://farhangi.whc.ir/ برای شناسایی حافظان قرآن در حوزه های علمیه در حال جمع آوری اطلاعات است.
اسکندری گفت: ۴۵ هزار بانوی طلبه در سطوح ۲ معادل کارشناسی و سه معادل کارشناسی ارشد داریم که از این تعداد حدود ۴۳ هزار تن از فعالان قرآنی هستند.
/۸۱۳۸/ ۱۱۷۵
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰