مساجد را برای جذب قلوب جوانان آماده کنیم
حجتالاسلام امرالله سبحانینیا، رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در گفتوگو با ایکنا از خراسان رضوی بیان کرد: یکی از سنتهای الهی این است که انسان با محبت وابستگی پیدا میکند، لذا انسان به هرجا که انس یابد و علاقه پیدا کند، وابسته خواهد شد.وی افزود: به عنوان مثال خانوادههایی که در آن محبت سرشار
حجتالاسلام امرالله سبحانینیا، رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در گفتوگو با ایکنا از خراسان رضوی بیان کرد: یکی از سنتهای الهی این است که انسان با محبت وابستگی پیدا میکند، لذا انسان به هرجا که انس یابد و علاقه پیدا کند، وابسته خواهد شد.
وی افزود: به عنوان مثال خانوادههایی که در آن محبت سرشار است فرزندانشان وابسته میشوند و دور از محیط های غیر اصولی رشد نخواهند کرد، بنابراین اگر زمینه نشاط و شادابی در مساجد فراهم شود، باعث جذب گروهی کودکان و نوجوانان میشود.
سبحانینیا ادامه داد: وقتی کودکان و نوجوانان به حضور در مساجد علاقهمند شوند، زمینه وابستگی به خدا فراهم خواهد شد و آنجاست که فرد در عبادتش نشاط دارد و از راه الهی تبعیت میکند.
رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی تصریح کرد: برای اینکه زمینه حضور جوانان و نوجوانان در مساجد فراهم شود، باید مدیریت با تدبیر در مساجد اعمال شود.
مسجد پایگاهی برای ایجاد حس وحدت و همدلی
وی اظهار کرد: باید در مساجد شرایطی برای یادگیری، دوستیابی، حل مشکلات، مسائل مهم و تعاملات سازنده اجتماعی فراهم شود در این صورت است که این مکان رنگ خدایی به خود گرفته و مردم جذب خواهند شد.
سبحانی نیا با اشاره به خطبه ۱۲۷ حضرت علی(ع) در نهج البلاغه در خصوص وحدت و همدلی، گفت: حضرت این گونه مثل میزنند که انسان هر گاه از جامعه و اجتماع جدا افتد و یکه تازی کرد همچون گوسفندی است که از رمه جدا شده و اسیر گرگ میشود، چنین انسانی در دام شیطان افتاده و اسیر او خواهد شد، مساجد نیز بهترین پایگاه برای ایجاد حس همدلی و وحدت است.
حفظ شأن مسجد در انجام فعالیتها
وی بیان کرد: البته که رسیدگی به ظاهر مسجد مهم است، اما باید برنامههای پر محتوا در مساجد ترویج یابد، ضمن اینکه باید توجه کرد تا فعالیت و برگزاری برنامه در مسجد به عنوان خانه خدا در شأن مسجد باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی ادامه داد: مسجد باید به محلی برای ترویج فرهنگ قرآنی، فعالیت مذهبی، تعاملات سازنده اجتماعی، پاسخ به سوالات دینی و اعتقادی و مواردی از این قبیل تبدیل شود.
وی اضافه کرد: در گذشته بسیاری از افراد مجالس عروسی را در مساجد برگزار میکردند اما متأسفانه امروز با تغییر سبک زندگی، نحوه برگزاری این مجالس طوری شده که قابل برگزاری در مساجد نیست.
سبحانی نیا افزود: نباید طوری عمل کرد که مردم بگویند رستوران فلان مسجد گرانفروشی کرده و یا صندوق قرض الحسنه فلان مسجد مشکل دارد، در این صورت مردم حس گریز از مسجد پیدا خواهند کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان که حضور مردم در مساجد بیشتر میشود، باید مسئولان اعم از امام جماعت و هیئت امنای مساجد، محتوای کیفی برنامههای مساجد را ارتقاء دهند و ضمن آسیب شناسی و پالایش برنامهها به دنبال تقویت نقاط قوت باشند.
سبحانی نیا تصریح کرد: همانطور که مساجد برای استقبال از ماه مبارک رمضان در حال آماده سازی هستند، برای جذب قلوب به ویژه جوانان و نوجوانان باید آماده شود.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰