آمار طلاق در آبیک و تاکستان نسبت به دیگر شهرستانهای استان بالاتر است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح قزوین؛ مریم بیدخام، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین پیش از ظهر دیروز (سه شنبه) در نشست کمیته فرهنگی و اجتماعی تاکستان اظهار کرد: برای داشتن جامعه ای سالم، پویا و با نشاط باید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح قزوین؛ مریم بیدخام، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین پیش از ظهر دیروز (سه شنبه) در نشست کمیته فرهنگی و اجتماعی تاکستان اظهار کرد: برای داشتن جامعه ای سالم، پویا و با نشاط باید بر روی مسائل اجتماعی و فرهنگی برنامه ریزی کرد.
وی، پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی را اولویت دولت عنوان کرد و افزود: مسائل مهم فرهنگی و اجتماعی هر منطقه متفاوت با هم بوده که باید برای آن رویکرد محلی تدوین شود.
این مسئول با بیان اینکه کاهش آسیبها تنها با برگزاری جلسه و سفارش حل نمیشود، گفت: باید با ارائه راهکارهای عملیاتی اثربخش و مدون، برنامه ریزیهای لازم و به موقع را عملیاتی کرد.
به گفته وی، در عین حال به تنهایی امکان حل تمام مسائل و مشکلات وجود ندارد و باید با اجتماعی کردن و استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و تقویت آنها در جهت رفع و کاهش آسیبها، گام برداشت.
بیدخام، نشاط اجتماعی را مهم ترین نیاز جامعه بشری دانست و افزود: متن برنامههای فرهنگی و اجتماعی امسال برگرفته از ماده۸۰ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه بوده و دولت مکلف است طبق قوانین مربوطه و مصوبات به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی با اولویت اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، مفاسد اجتماعی و کودکان کار اقدام کند تا این آسیبها در پایان برنامه ۲۵درصد کاهش یابد.
ضرورت راه اندازی سامانه ثبت الکترونیک طلاق در تاکستان و آبیک
وی ادامه داد: پیشگیری اولیه از آسیبهای اجتماعی از طریق تقویت سرمایههای اجتماعی، آموزش، توانمندسازی و مهارتهای زندگی امکان پذیر است.
این مسئول تهیه پیوستهای فرهنگی و اجتماعی، خدمات رسانی بهینه به افراد آسیب پذیر با مشارکت سمنها، تسهیلات اشتغال برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، توسعه مراکز فوریتهای اجتماعی و توسعه سمنها در حوزههای مختلف از جمله راهکارهای کاهش آسیبهای اجتماعی برشمرد.
وی اذعان کرد: شناسایی و بهبود نقاط آسیب خیز در حاشیه شهرها از طریق حمایتهای اجتماعی، خدمات بهداشتی، مددکاری، بهبود کیفیت زندگی، ترویج مهاجرت معکوس، حمایت از زنان سرپرست خانوار، مقابله با اعتیاد، حمایت از بیماران و سالمندان، تداوم اجرای طرح ساماندهی و توانبخشی سالمندان که در کمیتههای فرهنگی و اجتماعی مصوب شده و نیز ساماندهی کودکان کار برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در خصوص طلاق گفت: براساس نتایج تحقیق میدانی صورت گرفته در تاکستان درباره علت طلاق و در بُعد فردی به بی اعتنایی و بدرفتاری زوجها، در بُعد اقتصادی به عدم اشتغال، در بُعد اجتماعی به فقدان آموزشهای قبل از ازدواج و تغییر سبک زندگی و نیز در بُعد فرهنگی به دخالت خانوادههای زوجها و مساله ماهواره اشاره شده بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰