کسب و کاری که حامی زندانیان میشود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از خراسانجنوبی، کسب و کارهایی وجود دارند که برای اشتغالزایی افرادی که شاید امیدی برای ادامه حیات ندارند، فعالیت میکنند.بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی نیز یکی از این کسب و کارها است که در راستای اشتغالزایی و کمک به معاش
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از خراسانجنوبی، کسب و کارهایی وجود دارند که برای اشتغالزایی افرادی که شاید امیدی برای ادامه حیات ندارند، فعالیت میکنند.
بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی نیز یکی از این کسب و کارها است که در راستای اشتغالزایی و کمک به معاش خانوادههای زندانیان تاسیس شده است. بنیادی که نقش پر رنگی در اشتغالزایی و استحکام پایههای زندگی خانوادههای زندانیان ایفا میکند.
بنیادی برای کمک به معاش زندانیان
احمد تاجدار، مدیر بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: بنیاد تعاون زندانیان وابسته به قوه قضائیه و به صورت خودگردان به منظور کمک به معاش مددجویان و خانواده آنها و همچنین تحصیل درآمد برای پرداخت دیه محکومین مالی از طریق ایجاد کارگاههای تولید، موسسات صنعتی، مجتمعهای کشاورزی، دامپروری و شرکتهای بازرگانی و خدماتی و در راستای حرفه آموزی در سراسر کشور فعالیت میکند.
وی افزود: برای بهبود وضعیت کارخانجات ندامتگاه، بنگاه تعاون و صنایع برای اشتغال مددجویان به امور حرفهای صنعتی، هیأت وزیران اساسنامهای در این راستا مصوب کردند تا فعالیتهای بنیاد تعاون به صورت نظام مند انجام گیرد.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی ادامه داد: این فعالیتها تا قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به صورت موردی انجام میگرفته است که پس از پیروزی انقلاب بنیاد تعاون زیر نظر شورای عالی قضایی و سپس به صورت مستقیم زیر نظر رئیس محترم قوه قضائیه در حال انجام وظیفه در راستای مواد اساسنامه اعم از کمک به اعاشه مددجویان بی بضاعت و خانواده آنان، کمک به آزادی محکومین غیر مالی، ایجاد مؤسسات صنعتی، کشاورزی و خدماتی در راستای رسالت اشتغالزایی است.
تحقق حمایت از کالای ایرانی
تاجدار بیان کرد: بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری با عنوان سال حمایت از کالای ایرانی، با استعانت از خداوند و تلاش مدیران و پرسنل زحمتکش در سطح زندانهای استان با استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود و همچنین استفاده از مهارتهای ایجاد شده در زندانیان فعالیت میکند.
وی اظهار کرد: این بنیاد در زمینههای قالیبافی و خیاطی(دوخت انواع لباس)، جوشکاری(ساخت انواع مصنوعات فلزی)، نجاری(ساخت انواع مصنوعات چوبی)، تولید انواع قطعات بتنی، سراجی(تولید انواع کیف وساک)، چاپ سیلک (انواع چاپ بر روی پارچه )، تولید نهال و قلمه،گلخانه(تولید گوجه و خیار)، پرورش شترمرغ، خدمات خودرویی(شستشو و تعویض روغن انواع ماشینها) و همچنین تامین نیروی انسانی فعالیت میکند و در راستای توانمندسازی زندانیان گامهای بلند و موثری برداشته است.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی ادامه داد: این بنیاد توانسته است با تولید کالاهای مرغوب با برند حامی و ارسال کالاها به نقاط مختلف کشور و سایر کشورها سهم بسزایی در تولید کالای ایرانی داشته باشد.
تاجدار با بیان اینکه این بنیاد شامل قسمتهای مختلفی است که در آن مددجویان مشغول به کار هستند، افزود: مزرعه پرورش شترمرغ حامی از شهریور لغایت بهمن ماه سال ۹۴ احداث و در ۲۹ بهمنماه ۹۴ با حضور مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان افتتاح و به بهره برداری رسید.
تلاش در راستای تبدیل شدن به قطب پرورش شتر مرغ در شرق کشور
وی بیان کرد: این مزرعه بعد از تکمیل ظرفیت با تعداد ۳۰۰ قطعه مولد و پنج هزار پرواری جایگاه ویژهای در فروش جوجه، فروش خوراک شترمرغ برای تمام سنین و ارائه خدمات مشاوره دارد.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی با بیان اینکه این مزرعه میتواند به قطب پرورش شتر مرغ در شرق کشور تبدیل شود، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد موجودی گله ۵۶۴ قطعه است که شامل ۹۰ قطعه مولد، ۲۷۲ قطعه پرواری و ۲۰۲ قطعه جوجه است.
تاجدار ادامه داد: یکی از اهداف این فعالیت آموزش و اشتغال مددجویان در زمینه پرورش شترمرغ و حمایت از زندانیان آموزش دیده پس از آزادی در راستای ادامه فعالیت در این زمینه است.
گلخانهای برای حمایت از زندانیان
وی با بیان اینکه گلخانه حامی نیز با زیربنای چهار هزار مترمربع فعالیت میکند، افزود: محصول این گلخانه، صیفی جات است که با استفاده از سیستم آبیاری قطرهای فعالیت میکند.
مدیر بنیاد تعاون زندانیان خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: مجتمع خدمات رفاهی حامی با توجه به موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در حاشیه جاده مواصلاتی تهران-کرمان – شیراز مجموعهای مناسب برای ارائه خدمات رستوران، پمپ بنزین، استراحتگاه، نمازخانه، بازارچه صنایع دستی، فروش سایر تولیدات زندانیان استان، کارواش انواع خودروهای سبک و سنگین و تعویض روغن و پنچرگیری است.
تاجدار یادآور شد: بنیاد تعاون زندانیان به منظور کمک به معاش مددجویان و خانواده آنها و همچنین تحصیل درآمد برای پرداخت دیه محکومین مالی و در راستای حرفه آموزی در سراسر کشور فعالیت میکند.
جامعه امروز به فعالیتهای اشتغالزایی این چنینی بسیار نیاز دارد، کسب و کارهایی که امید را به دنیای کودکی میآورند که رنج دوری از پدر یا مادر خود را تحمل میکند و یا اشکی را از چهره زنی پاک میکنند.
گزارش از زهرا حمیدی
عکس از سپیده قلندری اسفدن
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰